borp18 Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 http://www.stream.cz/uservideo/566687-jak-vznikl-irsky-tanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 http://www.stream.cz/uservideo/566687-jak-vznikl-irsky-tanec Tak to je rozsek jak Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 iDnes 23. června 2012 22:51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 iDnes 23. června 2012 22:51 to je sen - NULOVÉ daně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 David Rath "prý vymýšlí novelu zákona, který upravuje podmínky uvalení vazby".. ..jemu to asi jeste nedoslo,klucinovi jednomu evidentne to tam ale nese tezce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 dobrá mimoňka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 jeden anglickej Police arrested two kids yesterday, one was drinking battery acid, the other was eating fireworks. They charged one and let the other one off. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 to je jeden z těch téměr nepřeložitelných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Tak tady mame zas naseho stareho znameho Kristova noho, ten chlap je fakt jinej, nez vostatni deti http://www.youtube.com/watch?v=HO164U3q7e8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 to je jeden z těch téměr nepřeložitelných já jsem o to pokoušel, ale nikdo se po půlhodinovym monologu nesmál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 já jsem o to pokoušel, ale nikdo se po půlhodinovym monologu nesmál... Já to zkusím s využitím kreativity Police arrested two kids yesterday, one was drinking battery acid, the other was eating fireworks. They charged one and let the other one off. Policie včera zadržela dva mladistvé pachatele, z nichž jeden vypil kyselinu do akumulátoru a druhý pojídal petardy. Prvního z nich dobili a druhému řekli "odpal". Šlo by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Já to zkusím s využitím kreativity Police arrested two kids yesterday, one was drinking battery acid, the other was eating fireworks. They charged one and let the other one off. Policie včera zadržela dva mladistvé pachatele, z nichž jeden vypil kyselinu do akumulátoru a druhý pojídal petardy. Prvního z nich dobili a druhému řekli "odpal". Šlo by? ty jo, hodne dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 ty jo, hodne dobry! On už měl určitě překlad v hlavě, když psal, že je to téměř nepřeložitelné. Jen se chtěl vytahovat. EDIT: Ale jinak souhlasím, fakt slušnej překlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Kamil mě prokoukl Když jsem to četl, přemýšlel jsem jak to přeložit, dělám to často. Ale přišlo mi to těžký, tak jsem to napsal. A když jsem to vlákno otevřel po dvou hodinách, řekl jsem si, že bych to mohl zkusit dát dohromady. A výsledek vidíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Tak jo... Překlad tohohle vtipu z Monty Pythonů mi vrtá v hlavě už pěkných pár let. Tož hukaž, co humíš. "Frankly over here, we find your American beer is a little like makin' love in a canoe." ---------------------------------- "Making love in a canoe?!" ---------------------------------- "Yeah, it's f.u.c.k.i.n' close to water." http://www.youtube.com/watch?v=m_WRFJwGsbY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Co by jsme pro ty ženské neudělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Tak jo... Překlad tohohle vtipu z Monty Pythonů mi vrtá v hlavě už pěkných pár let. Tož hukaž, co humíš. "Frankly over here, we find your American beer is a little like makin' love in a canoe." ---------------------------------- "Making love in a canoe?!" ---------------------------------- "Yeah, it's f.u.c.k.i.n' close to water." Vase je pivo je jako sukani v derave kanoi ... sukani v derave kanoi? Jo, je to taky plne vody. Upraveno 27. června 2012 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 utrejch: Dobrýýýý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Tak jo... Překlad tohohle vtipu z Monty Pythonů mi vrtá v hlavě už pěkných pár let. Tož hukaž, co humíš. "Frankly over here, we find your American beer is a little like makin' love in a canoe." ---------------------------------- "Making love in a canoe?!" ---------------------------------- "Yeah, it's f.u.c.k.i.n' close to water." Hmm, tohle je docela oříšek. Doslovně to asi nepůjde, ale napadl mě (po deseti minutách přemýšlení) nějaký podobný příměr "Upřímně, nám příjde Americké pivo trochu jako hledat prostitutku v bazénu." ---------------------------------- "Hledat prostitutku v bazénu?!" ---------------------------------- "Jo, je tam kurva hodně vody." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky