Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

já jsem o to pokoušel, ale nikdo se po půlhodinovym monologu nesmál... :suicide_anim:

Já to zkusím s využitím kreativity :)

Police arrested two kids yesterday, one was drinking battery acid, the other was eating fireworks. They charged one and let the other one off.

Policie včera zadržela dva mladistvé pachatele, z nichž jeden vypil kyselinu do akumulátoru a druhý pojídal petardy. Prvního z nich dobili a druhému řekli "odpal".

Šlo by? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to zkusím s využitím kreativity :) Police arrested two kids yesterday, one was drinking battery acid, the other was eating fireworks. They charged one and let the other one off. Policie včera zadržela dva mladistvé pachatele, z nichž jeden vypil kyselinu do akumulátoru a druhý pojídal petardy. Prvního z nich dobili a druhému řekli "odpal". Šlo by? :)

ty jo, hodne dobry! :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

ty jo, hodne dobry! :smile_anim:

On už měl určitě překlad v hlavě, když psal, že je to téměř nepřeložitelné. Jen se chtěl vytahovat. :lol2:

EDIT: Ale jinak souhlasím, fakt slušnej překlad.

Odkaz ke komentáři

Kamil mě prokoukl :rolleyes: Když jsem to četl, přemýšlel jsem jak to přeložit, dělám to často. Ale přišlo mi to těžký, tak jsem to napsal. A když jsem to vlákno otevřel po dvou hodinách, řekl jsem si, že bych to mohl zkusit dát dohromady. A výsledek vidíte

Odkaz ke komentáři

Tak jo... Překlad tohohle vtipu z Monty Pythonů mi vrtá v hlavě už pěkných pár let. Tož hukaž, co humíš. ;)

"Frankly over here, we find your American beer is a little like makin' love in a canoe."

----------------------------------

"Making love in a canoe?!"

"Yeah, it's f.u.c.k.i.n' close to water."

http://www.youtube.com/watch?v=m_WRFJwGsbY

Odkaz ke komentáři

Tak jo... Překlad tohohle vtipu z Monty Pythonů mi vrtá v hlavě už pěkných pár let. Tož hukaž, co humíš. ;)

"Frankly over here, we find your American beer is a little like makin' love in a canoe."

Vase je pivo je jako sukani v derave kanoi ...

sukani v derave kanoi?

Jo, je to taky plne vody.

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Hmm, tohle je docela oříšek. Doslovně to asi nepůjde, ale napadl mě (po deseti minutách přemýšlení) nějaký podobný příměr :)

"Upřímně, nám příjde Americké pivo trochu jako hledat prostitutku v bazénu."

"Hledat prostitutku v bazénu?!"

"Jo, je tam kurva hodně vody."

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...