Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Starý poštár odchádzal do dôchodku. Už roky roznášal po svojom rajóne poštu a tak ho všetci poznali. Prišiel jeho posledný pracovný deň. Ľudia sa s ním lúčili. Jedna rodina mu dala kľúčenku, druhá podarovala na pamiatku pero. Odrazu zazvonil pri jedných dverách, otvorila prekrásna sexi blondínka, vtiahla ho za ruku dovnútra, vyzliekla a strávili dve hodiny milovaním v tých najnemožnejších akrobatických polohách. Potom si dali sprchu, senzačné raňajky (vajíčko, slaninka, džús a všelijaké dobrôtky) a nakoniec mu blondínka dala 5 dolárov. Ohromený poštár sa pýta:

- Ako je to možné, že sa ku mne takto krásne správate, čo sa stalo?

A blondínka odpovedá:

- Včera som povedala manželovi, že nás poštár odchádza do dôchodku, že by bolo dobré niečo mu dať na pamiatku. A manžel mi odpovedal "Ale, jebať ho, daj mu 5 dolárov. No a raňajky bol môj nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Le Professionnel, cesky Profesional, kde vystupuje jako Josselin Beaumont alias "Joss". je to byvaly agent co mel zastrelit cernosskeho prezidenta Njalu. vlada se na nej vykaslala. on se vrati, konec je jak ho zasteli. a tady je prave ta melodie Chi Mai

Matně si vzpomínám, že ve scéně kdy navštíví svojí manželku a je s ní pak v posteli, že on měl na ruce nějaký hodinky? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Přijde želvička ke stromu,povzdechne si a začne se na něj

drápat.Leze,leze,až se vydrápe do koruny,tam roztáhne

tlapičky a skočí.

Rozplácne se dole na zemi.

Po chvíli se probere,oklepe se a znovu se došourá ke stromu,

povzdechne si a drápe se zpátky nahoru.

Když je v koruně,zase roztáhne tlapičky a prásk ho na zem.

A tak pořád dokolečka.

Na vedlejším stromě to pozorují dva ptáci.

Jeden z nich se poškrábe na hlavě:

"Ty hele,neměli bychom jí říct,že je adoptovaná?"

Jednoho dne dojde na palubě letadla k nehodě. Při poruše nádrže vyteče palivo. Ozve se zkroušený hlas kapitána: "Vážení cestující, vzhledem k nedostatečnému nožství paliva nám zbývá tak pět až sedm minut do dopadu." Jedna slečna vstala ze svého místa, strhla si halenku a obrátila se k nejbližšímu mužskému cestujícímu se slovy: "Dokaž mi naposledy, že jsem žena." Chlápek se na ni podíval, sundal si košili a povídá: "Vyžehli mi to!"

Odkaz ke komentáři

Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku.

Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten,

naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.

:thumbsup_anim:

Tak to mě dost rozhodilo...... :clap:

Odkaz ke komentáři

Tak tohle mě pobavilo:

VIDEO: U motolské nemocnice leželo půl roku tělo bez hlavy

Policisté našli tělo mrtvé ženy bez hlavy zdroj: TV Prima

Poblíž pražské motolské nemocnice našla policie v úterý ráno ženské tělo bez hlavy. Podle odhadů tam leželo zhruba půl roku, bylo už značně rozložené. Příčina smrti zatím není známa.

2. 12. 2008 17:05 - PRAHA

Protože bylo ve značném stádiu rozkladu, nelze určit pohlaví a věk mrtvého člověka ani jakým způsobem zemřel, řekla mluvčí pražských policistů Eva Miklíková.

Pravděpodobně se jedná o pozůstatky neznámé ženy. Oddělenou hlavu našli policisté asi sto metrů od těla.

"Zatím nelze vyloučit, že se jednalo o násilnou smrt s cizím přičiněním či o sebevraždu," uvedla policejní mluvčí. Informace o způsobu smrti a další podrobnosti o mrtvé osobě podle ní přinese až pitva.

Policisty na místo zavolal kolem 09:00 muž, který v okolí nemocnice prořezával křoví. Tělo leželo v Kuklové ulici. Kriminalisté na místě stále pracují.

http://www.novinky.cz/clanek/155787-video-...-bez-hlavy.html

Já vim, že téma vtipný není, ale ta forma, jakou je to napsaný mě fakt dostala - se tu chlámu ještě teď. Kterej vůl to jen psal? Prej tělo mrtvé ženy a pak píšou, že pohlaví nelze určit. A že hlavu našli 100m od těla, ale nelze vyloučit, že se jednalo o sebevraždu :thumbsup_anim: Úplně to vidim, jak si někdo pilkou odpižlává kebuli a když mu upadne, tak jí ještě zahodí, aby s tím kriminálka měla větší práci :speak_cool: :oneeyed02:

Odkaz ke komentáři

mas samozrejme pravdu... :D

ale s tou upadlou hlavou to neni tak jednoduchy - po pul roce tleni se telo klidne muze rozpadat samo od sebe - povoli tkane... :)

Jasně, ale jde o to, jakym stylem to bylo napsaný. Vim, že je to smutný téme, ale když jsem to četl, tak jsem se fakt neskutečně řezal :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Protože bylo ve značném stádiu rozkladu, nelze určit pohlaví a věk mrtvého člověka ani jakým způsobem zemřel, řekla mluvčí pražských policistů Eva Miklíková.

Už jenom ten detail, že podle stavby těla, především kostí potažmo dodatečným DNA testem lze určit pohlaví a věk docela dost přesně.

Odkaz ke komentáři

vyfoceno v Turecku, jen z autobusu mobilem, tak pardon za kvalitu...ale myslim, ze dobrej nazev pro firmu :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jistá žena v balónu ztratila orientaci. Spustí se níž a na zemi zahlédne

chlapa. Spustí se ještě níže a volá na něj:

"Promiňte, nemohl byste mi prosím pomoci? Slíbila jsem příteli, že se před

hodinou setkáme a teď nevím, kde jsem." Muž dole odpoví:

"Nacházíte se v balónu přibližně 10 m nad povrchem Země. Vaše konkrétní

poloha

je 49 stupňů, 28 minut a 11 vteřin severní šířky a 8 stupňů, 31 minut a 58

vteřin východní délky."

"Vy jste určitě inženýr," říká žena v balónu.

"To je pravda", odpoví muž, "odkud to víte?"

"Tedy," povídá žena v balónu, "všechno, co jste mi řekl, je z technického

hlediska správně, ale nemám ponětí, co si s vašimi informacemi mám počít,

neboť v konečném důsledku stále nevím, kde jsem.

Popravdě řečeno jste mi vůbec nepomohl. Nanejvýš jste můj let jen

prodloužil."

Muž na to odpoví:

"Vy musíte být určitě zaměstnaná v managementu."

"Ano," povídá žena v balónu, "ale odkud to víte?"

"Tedy," povídá muž, "nevíte, kde jste, ani kam směřujete. Díky velkému

množství

teplého vzduchu jste se dostala až na současnou pozici. Slíbila jste něco

a nemáte ani páru, jak to dodržet, a od lidí pod vámi očekáváte, že vyřeší

vaše problémy. Faktem zůstává, že se nacházíte v naprosto stejné situaci

jako před našim setkáním, ale z neznámého důvodu jsem na vině já."

:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...