Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkuste si přeřídit čas v počítači o tři hodiny (nebo 20 minut, prostě o nějakou delší dobu), když běží ten Timeticker. Mně se přeřídí Timeticker dle toho přenastaveného času.

Návštěvník YPO
Odesláno
Mého ano. Jak je to možné? Když přeřídím čas počítače, tak se mi přenastaví i čas na tom webu.

tickler jde stejně i jako radiem řízené kvarcky

Návštěvník YPO
Odesláno
Zkuste si přeřídit čas v počítači o tři hodiny (nebo 20 minut, prostě o nějakou delší dobu), když běží ten Timeticker. Mně se přeřídí Timeticker dle toho přenastaveného času.

he he to je pravda - to je bordel

Odesláno (upraveno)
tickler jde stejně i jako radiem řízené kvarcky

Teď musím za kulturou, ale zítra vyfotím radiem řízené kvarky před Timetickerem a čas se bude lišit o ... řekni si o kolik ;)

Edit: tak už to asi není potřeba (dle tvého příspěvku v 18:11).

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

No, možná nechápu ironii, ale funguje to stejně jako www.presnycas.cz. Prostě si javaaplet pingne na server s přesným časem o čas, pomocí rychlosti odezvy si určí odchylku (na www.presnycas.cz je zobrazována) a to mu stačí. Stačí mu jeden ping. Pak ví, že přesný čas, který má kontinuálně zobrazovat = (čas systémový počítače - rozdíl systémového času počítače a přesného času z pingu). No a pak je jasné, že když změníš systémový čas počítače, tak se pochopitelně změní i čas zobrazovaný, neboť odchylka se nepřepočítává. Ta se přepočte až s novým pingem (třeba stisk F5 v prohlížeči - znovunačtení stránky).

Ale jak říkám, pokud jsem nepochopil ironii, pak se omlouvám za mudrcování

Návštěvník YPO
Odesláno

příspěvek 842 mluví za vše - tak to skutečně je, bez úprav - tickler skutečně ukazuje přesný čas ;)

Odesláno
příspěvek 842 mluví za vše - tak to skutečně je, bez úprav - tickler skutečně ukazuje přesný čas ;)

To já nezpochybňuji, souhlasím s tím. Ale je tam jedna podmínka - pokud v době mezi dvěmi načteními stránky nezměníš systémový čas počítače. Pokud to uděláš, pak ti až do dalšího načtení stránky (stisk F5) ukazuje čas chybný. Vyzkoušej si to - změň čas o hodinu a uvidíš to krásně.

Návštěvník YPO
Odesláno
To já nezpochybňuji, souhlasím s tím. Ale je tam jedna podmínka - pokud v době mezi dvěmi načteními stránky nezměníš systémový čas počítače. Pokud to uděláš, pak ti až do dalšího načtení stránky (stisk F5) ukazuje čas chybný. Vyzkoušej si to - změň čas o hodinu a uvidíš to krásně.

souhlas ... to co jsem "vyfotil" je realita bez experimentů a to je podstatné

Odesláno

Jsou tři blondýnky na ostrově a najednou na břeh skočí zmatená zlatá rybka.

A hned na blondýny:

"Kočky, když mě hodíte do vody, každé vám splním jedno přání."

Tak bloncky ji hodí do vody a ta jedna hned říká:

"Já bych chtěla matraci, abych se na ní dostala z ostrova." Stalo se.

Blondýna lehne na nafukovačku a plave z ostrova.

Vtom přijde první vlna,druhá vlna a ona se převrátí a utopí.

Druhá na to kouká a hned říká: "Já bych chtěla umět plavat."

A opět se stalo. Blondýna se vrhne do vody a plave.

Vtom přijde první vlna, druhá vlna a ona se utopí.

Ta třetí na to kouká a říká: "Já bych chtěla uvažovat jako chlap."

A opět se stalo.

Blondýna se zamyslí a vede monolog.

"Jsem na ostrově. Na jakým ostrově? Na Kampě.

Takže po schodech nahoru a dvadvacítkou domů."

Školní inspektor si zavolal ředitele dvou gymnázií a dal jim měsíc na to,

aby výrazně snížili výskyt a užívání drog na svých školách.

Po měsíci zašel za prvním ředitelem a ptá se, jak se mu dařilo.

"Snížili jsme výskyt drog o dvacet procent !

A stačilo udělat plakáty se dvěma kruhy - velkým a malým.

K velkému byl nápis - Tohle je váš mozek před drogou a k malému -Tohle je váš mozek po droze."

Inspektor se poté vydá do druhé školy.

"Snížili jsme výskyt drog o osmdesát procent ! Udělali jsme plakáty se dvěma kruhy - malým a velkým."

"Nechte mě hádat, pane řediteli. Zobrazovaly mozek po droze a před drogou!"

"Ne, pane inspektore. Byl tam nápis 'Tohle je váš anální otvor před vězením, a tohle je po vězení."

Odesláno (upraveno)

Tak to nemá chybu

Dnes 09:41

Údajně znovu od začátku bude muset tachovský soud projednat rozsáhlý případ zločinného spolčení a kuplířství s 20 obžalovanými včetně litoměřického podnikatele Igora Brdlíka.Gang kolem Brdlíka podle obžaloby kořistil z prostituce v nočních klubech v Rozvadově a ve Svaté Kateřině. Případ se vyšetřuje od roku 2005

Rozsudek měl senát vynést už koncem letošního roku, nestane se tak, protože jeden z přísedících kradl v obchodě a do funkce nebyl znovu potvrzen, napsal dnes Tachovský deník.

Podle deníku to byl sedmapadesátiletý Josef Kanta z Plané, jenž působil ve funkci přísedícího čtyři roky. Listu řekl, že ho v obchodě okradli na cenách už několikrát, proto jim to chtěl tímto způsobem vrátit. Muž údajně ukradl sekanou za 40 korun.

Soudkyně Ilona Kratochvílová pověřená řízením tachovského soudu potvrdila, že přísedící nebyl městským úřadem v Plané znovu potvrzen a mandát přísedícího mu skončil.

Takže kolotoč se roztočí znovu a pokud další přísedící neukradne buřta je reálná naděje že se rozsudku v roce 2011 dočkáme.

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...