long Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Tuhle cenu mít Nautily určitě jednou mít budou. Spíš mi přijde, jestli to ten člověk nekoupil rovnou s tim, že na nich pak vydělá 4 násobek. To by mě štvalo. Můžete o tom diskutovat, vést debaty, ale to je tak vše co s tim můžeme dělat Tak Ti povím, že s tou cenou si to nemyslím a to hodinky pár let dělám. Jak pak jsi na to přišel s tím strojem a těmi použitými materiály??? Ale můžeme založit vlákno s hlasováním a názory abychom v následných letech viděli kdo se plete. Navíc si nemyslím, že by si je Honza pořizoval s vidinou 4 násobného zisku, to myslím fakt ne, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Koukám, že mi tu někdo smáznul příspěvek, že mi ta nabídka Nautilů za 100K jako humor nepřipadá. Jaká jsem tím porušil pravidla? Politika to není, žádná sprosťárna to taky není a komentář k probíhajícímu prodeji to taky není. Jen prosté vyjádření mého osobního názoru, že tenhle konkrétní příspěvek do sekce "Humor" nepatří. Může mi někdo vysvětlit, proč mi byl ten příspěvek smazán? Co jsem tím porušil nebo koho jsem tím jakkoli pobouřil? Myslím, že na to vysvětlení mám právo. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Tuhle cenu mít Nautily určitě jednou mít budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 kontextová reklama na Youtube mě rozesmála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 reklama v lokálních německých novinách (titulní strana) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Koukám, že mi tu někdo smáznul příspěvek, že mi ta nabídka Nautilů za 100K jako humor nepřipadá. Jaká jsem tím porušil pravidla? Politika to není, žádná sprosťárna to taky není a komentář k probíhajícímu prodeji to taky není. Jen prosté vyjádření mého osobního názoru, že tenhle konkrétní příspěvek do sekce "Humor" nepatří. Může mi někdo vysvětlit, proč mi byl ten příspěvek smazán? Co jsem tím porušil nebo koho jsem tím jakkoli pobouřil? Myslím, že na to vysvětlení mám právo. Děkuji. No ale to právě ta sranda, nebo Ti tak nepřijde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 No ale to právě ta sranda, nebo Ti tak nepřijde ?Vidíš, tohle mi nenapadlo, asi nemám ten správnej smysl pro humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 to už snad není ani vtip .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Řek si stěžuje turistovi: "Máme tu těžký život pane, nic nám tady neroste." "A když zasejete?" "Když zasejeme, tak jo." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 to už snad není ani vtip .. to jsou pohádky pro dospělé :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 ...by me v souvislosti s nautilus za 100 docela zajimalo, za kolik nejvic sly jety primky.. nevi nekdo, jakej maj aukcni rekord? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník T.O.M.P.II Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 (upraveno) 2 gougy: a názor, že se Nautily prodaj za víc než 65.000 CZE ti vtipnej nepřijde ? Upraveno 11. března 2013 uživatelem T.O.M.P.II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 ...by me v souvislosti s nautilus za 100 docela zajimalo, za kolik nejvic sly jety primky.. nevi nekdo, jakej maj aukcni rekord? Orlíky myslím tak před rokem, ALE TO BYLA TAKÉ LEVÁ myslím, že od Matyldy a potom klasická pohádka o nezaplacení aukce a nabídka hodinek za samozřejmě nižší cenu než za kolik byby vydražené, ta cena byla myslím někde kolem 85 000 kč, ale jak píši byla to klasická prasárna s pohádkami všude možně a všem zůčastěným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Osmdesátiletej dědeček se ptá osmdesátileté babičky:Nechceš se se mnou pomilovat?"A babička na to:Jó, ale jenom s kondomem!"Vždyť už stejně nemůžeš mít děti!"To sice ne, ale salmonelózu z těch starejch vajec jo!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Šéf přijme blondýnku jako uklízečku a hned ji uloží práci:"Umyjte podlahu ve výtahu!""V tomhle patře nebo ve všech?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-vj0ld8rCEs&feature=player_detailpage ...žeru ten japonský smysl pro humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Alex Ferguson, manažér Manchesteru United, odletí do Kábulu, aby si prohlédl hru mladého nadějného afgánského fotbalisty. Mladík na něj udělá dojem a Ferguson mu zařídí hostování v jeho klubu. Za dva týdny hraje Manchester proti Chelsea, prohrává 0:4 a do konce utkátní zbývá 20 minut. Alex dává šanci novému hráči.Mladý Afgánec je překvapením večera. Dává 5 gólů za 20 minut a Manchester vyhrává. Fanoušci šílí, hráči i trenér jsou nadšeni, novináři milují novou hvězdu.Po zápase volá mladík matce a chlubí se: ?Hrál jsem dneska 20 minut, prohrávali jsme 0:4 ale dal jsem pět gólů a vyhráli jsme. Všichni mě milují, fanoušci, novináři, každý mě má rád?.?Úžasné?, říká matka. ?Teď ti já řeknu co se stalo tady. Tvého otce zastřelili na ulici, tvoji sestru znásilnili a mě okradli, tvůj bratr se dal k pouličnímu gangu. A ty mi tady vykládáš jak ses měl skvěle.?Mladík je otřesený. ?Mami, co ti na to mám říct, je mi to hrozně líto ? ?Líto?!!! Tak tobě je to líto?!!! Za všechno můžeš ty, to kvůli tobě jsme přijeli do Manchesteru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Přijde chlap ráno do práce a povídá kolegům "Tak si volové představte, dnes ráno jsem měl orální sex !"Kolegové na to uznale: "No ty vole, to je paráda, bomba... super !"A on: "No...jestli je to super, to zrovna nevím, ale jediné co vím je, že už nikdy neusnu ve vlaku s otevřenou hubou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Jeden od Mistra Urbana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky