Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 6. 2013 v 12:27, Liqid napsal:

Tohle je jejich aktuální

Doporučuji přečíst i diskuze pod videm :lol2:

"Rendys Shady 1 month ago

Jindra jede? pravděpodobně na piku,a taky má pravděpodobně Katka pod sukní brutálního bobra"

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :clap:

F.

Návštěvník swanieck
Odesláno
  V 20. 6. 2013 v 15:30, Horhe napsal:

Z tý musí mít tatínek radost.

že se někdo obrací v hrobě už jsem slyšel, ale po této produkci by Hynek Mácha určitě rotoval jako kliková hřídel :fyou:

Odesláno
  V 20. 6. 2013 v 9:31, Chorche napsal:

Podle mě to do sekce humor patří. Šil mu to sám velký Osmani, který, jak jsem se dozvěděl ve vlákně o VIP, nosí Béčka s turbobujónem :)

Jestli to všechno (teda aj s tím věšákem) stojí dohromady 400 litrů, tak si myslím, že bychom měli udělat lidstvu službu a všechno to koupit a někam nafurt zavřít. Mimochodem, Cyril bude brzo stavět, možná by ocenil armaturu do základů...

Odesláno (upraveno)

Tak nevím, v jaké fázi se přesně nacházíme ?

Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. 

Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim to dá. 

Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů a demokracie jim to dá. 

Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní. 

A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie. 

Sokrates (469 ? 399 př. n. l.) 

Upraveno uživatelem Georf
Odesláno
  V 21. 6. 2013 v 16:11, Georf napsal:

Tak nevím, v jaké fázi se přesně nacházíme ?

ve fázi, kterou Sokrates už nepopsal, něco jako "tyranie je zabalená do laciných a jednoduše kontrolovatelných her pro lůzu, která to, že se s nimi kupčí, považuje za normu" ;)

Keep Smiling

Keep Working

Keep Paying  :goof:

Odesláno

Policajta uštkne zmije a druhý policajt neví co dělat, tak vytáhne příručku první pomoci, chvilku čte a pak vyndá kvér, vystřelí do vzduchu, stáhne si gatě a vysere se na nohu tomu ušknutýmu poldovi. Ten na to kouká a diví se:

"Prosím tě co děláš?"

A on na to:

"No dělám co tady píšou. Stojí tady: vypalte ránu a potřete sérem!"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...