Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vcera pri vystupu z metra. Nastesti nas vystup mel cislo 3

attachicon.gifimage.jpg

Jsem myslel, že SMRT je jen v Singapuru (Singapore Mass Rapid Transit) a teď koukám, že je i v Soulu :) Nejlepší však jsou ty reklamy ... SMRT smooth ride nebo Dine & Shop @ SMRT

Upraveno uživatelem Milan156
Odesláno

Nechám si udělat DEBILNÍ mosaznej hranol s obdelníkovou dírou, do které zasadím trn nože, délka 19,1 šířka 7,7 hloubka je fuk, dám za to 400kč (domluvená cena 350) a když to přeměřuju zjistím, že těch 19,1 je jen na prostředku díry (dělal to frézkou) takže tam ten trn stejně nedostanu a buď budu jak kterén pilovat neprůchozí díru nebo musím šáhnout do toho nože. Týpek je z Mostu, má to skoro půl kila takže to fakt posílat nebudu.

Odesláno

Vodsud nikdo, 99% lidí má hoďky dražší jak holka v Darlingu (takže by ten deal popíral zdejší oblíbený faktor cena vs. výkon) a u správnýho chronomaniaka platí, že i Seika pětky jsou lepší jak se.x.

Odesláno

Braďák už tu byl na předchozí stránce...nicméně...četl jsem si zajímavosti na ČSFD k jeho novému spektáklu Světová válka Z a tohle mě docela pobavilo...asi má taky svůj smysl pro humor...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vodsud nikdo, 99% lidí má hoďky dražší jak holka v Darlingu (takže by ten deal popíral zdejší oblíbený faktor cena vs. výkon) a u správnýho chronomaniaka platí, že i Seika pětky jsou lepší jak se.x.

Ale nedivil bych se, kdyby někdo odsud nabízel sex za hodinky :D 

Tady pro pobavení, krásně originální a sluníčková písnička:

http://www.youtube.com/watch?v=FsP2Y39-u_E

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...