spineshank Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 no i toto video od něj je síla
lukis Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Jak přimět kočku, aby spolkla veterinářovu pilulku1. Vezměte kočku do náruče tak, jako byste chovali malé dítě. Ukazováčkem a palcem levé ruky jemně přitlačíte na její tváře kolem tlamičky, zatímco držíte připravenou pilulku v pravé ruce. Jakmile donutíte kočku otevřít tlamičku, vhodíte do ní pilulku a počkáte až kočka tlamičku zavře a pilulku spolkne.2. Seberete pilulku z podlahy a vyndáte kočku zpoza kanape. Vezmete ji do náruče a opakujete celý proces.3. Chytnete kočku v ložnici, kam utekla, a zahodíte zvlhlou pilulku.4. Vezmete novou pilulku, sevřete kočku do náruče pevněji a levou rukou stisknete pevně k sobě její přední tlapky. Pravou rukou jí násilím otevřete tlamičku a ukazováčkem jí nacpete pilulku až do krku. Podržíte jí zavřenou tlamičku a počítáte do deseti.5. Vylovíte pilulku z akvária a sundáte kočku z vršku skříně. Zavoláte na pomoc manželku.6. Kleknete si na podlahu s kočkou pevně sevřenou mezi koleny. Podržíte jí pevně přední i zadní tlapky a ignorujete přitom její skřeky. Necháte manželku, aby držela její hlavu jednou rukou, zatímco jí násilím otevře tlamičku dřevěným pravítkem, vhodíte do ní pilulku a hladícími pohyby po jejím krku zajistí, aby pilulku spolkla.7. Sundáte kočku z tyče na záclony a připravíte si novou pilulku. Udělejte si poznámku - koupit nové pravítko a opravit záclony. Opatrně smeťte roztříštěné střepy z váziček a sošek, které původně stály na obrubě krbu.8. Zabalte kočku do velkého ručníku a požádejte manželku, aby si na ni na podlaze lehla tak, aby kočce vyčnívala jen hlava. Dejte pilulku na konec brčka na pití, otevřete kočce násilím tlamičku tužkou a foukněte do ní brčkem pilulku.9. Zkontrolujte na návodu pilulkové krabičky, zda pilulka není škodlivá pro lidi, spláchněte nepříjemnou chuť pilulky sklenicí vody. Nalepte leukoplast na manželčinu ruku a odstraňte krev z koberce studenou vodou a mýdlem.10. Najděte a přineste kočku ze sousedova altánku. Vezměte další pilulku. Dejte kočku dovnitř kuchyňské...Variace na pilulky... Američan, Angličan a Sovět se vsází, kdo donutí kočku sníst pálivou hořčici....Prví jde američan... Vemzme kočku a narve jí hořčici palcem do tlamy."To je násilí!", protestuje Sovět.Pak jde Angličan. Namaže hořčici mezi dvě kolečka klobásy a kočka ji sní i s klobáskou."To je podvod!", protestuje Sovět.Když je na řadě, natře hořčicí kočce prdel. Ta si jí za soustavného prskání mňaučení slíže...Vidíte soudruzi? Dobrovolně a s písní na rtech!
Georf Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Chlap sedí doma v křesle, vyhazuje do vzduchu buráky a chytá je přímo doúst.Najednou ho manželka vyruší z této produktivní činnosti a právě vyhozenýarašíd mu spadne do ucha.Snaží se ho vytáhnout on i manželka, ale arašíd se dostává stálehlouběji a hlouběji do ucha.V tom vchází do dveří dcera s kamarádem. Ten, když vidí co se děje,sebevědomě strčí chlapovi dva prsty do nosu a říká: "Foukněte pořádně!"A arašíd je najednou venku. "To je fantastické," říká manželka, "tenchlapec je génius, jsem zvědavá, co z něho bude."Otec smutně přikývne: "Podle toho, jak mu smrděly prsty, bych řekl, ženáš budoucí zeťák."
varjag Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Chlap sedí doma v křesle, vyhazuje do vzduchu buráky a chytá je přímo doúst.Najednou ho manželka vyruší z této produktivní činnosti a právě vyhozenýarašíd mu spadne do ucha.Snaží se ho vytáhnout on i manželka, ale arašíd se dostává stálehlouběji a hlouběji do ucha.V tom vchází do dveří dcera s kamarádem. Ten, když vidí co se děje,sebevědomě strčí chlapovi dva prsty do nosu a říká: "Foukněte pořádně!"A arašíd je najednou venku. "To je fantastické," říká manželka, "tenchlapec je génius, jsem zvědavá, co z něho bude."Otec smutně přikývne: "Podle toho, jak mu sm.děly prsty, bych řekl, ženáš budoucí zeťák."...tak to je hustý
Džanek Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Toto není humor, ale svatá pravda!Tleskám mu a hrdě sdílím dál! Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem Džanek
Ondoni Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Ještě, že umím číst po zpátku, jinak bych tomu snad i uvěřil
mondeo2 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Chlapeček volá na paní přes plot, mohla byste mi prosím podat můj šíp?"Ale jistě a kde je?" "Má ho v zádech vaše kočka."
Petr_123 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Tak tohle mě dostalo:-) http://zpravy.idnes.cz/zneuzita-soutez-o-nejhezci-romku-dld-/domaci.aspx?c=A131217_131023_domaci_jj
Red Dwarf Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Pobavila mě titulka Aktuálně s následujícím odkazem http://amplion.centrum.cz/29655-luxusni-odolne-hodinky-detomaso-firenze?utm_content=29655-hodinky-detomaso-firenze&utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-13 Mimochodem kolega je má a i bez kulervoucí slevy 72% ho stáli půlku. I tak vyhozený peníze teda...
Z. Paul Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Pobavila mě titulka Aktuálně s následujícím odkazem http://amplion.centrum.cz/29655-luxusni-odolne-hodinky-detomaso-firenze?utm_content=29655-hodinky-detomaso-firenze&utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-13 Mimochodem kolega je má a i bez kulervoucí slevy 72% ho stáli půlku. I tak vyhozený peníze teda... Technické parametry:Kolekce Detomaso 2014 - jojo tuto kolekci 2014 jsem viděl v roce 2011 na aukruKvalitní kožený pásek - vůbec nePouzdro z oceli - kdo ví jestliVodotěsné do 10 atmosfér (100 m) - vůbec neChronograf - čím víc ručiček tim víc chronografUkazatel data - to je možná pravdaOtočná lumeta se světovými časy - spíš random bych tipovalPrůměr ciferníku je 42 mm - to je taky asi pravdaMaximální obvod zápěstí 23 cm - to je taky asi pravdaExcelentní hodinářská práce - kill it with fire !!!
Jakubisko Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Pobavila mě sekce Humor... nyní má 666 stran.
Red Dwarf Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Zmiňoval jsem že některý ty budíky jsou jen nakreslený? Luxusní hodinařina je to, jdu rozšlapat Moony!
Trojan Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Tohle přišlo jako na zavolanou, ztratil jsem kontrolu nad svým životem...
PNS Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 ...snad ještě nebylo... 38 Test Answers That Are 100% Wrong But Totally Genius At The Same Time
Peter78 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) tento typek je docela ujetej, ale rekl bych, ze ted ma recht Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem Peter78
misoo Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 http://www.topky.sk/cl/13/1368261/Najabsurdnejsie-FOTO-z-ruskych-zoznamiek--To-su-ksichty-na-pohladanie-
Doporučené příspěvky