spineshank Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 ... návštěva nemusí být nuda.. PS: pokud je to moc ...istické tak smažtevýborné,taky bych to bral
Ondoni Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Možná je to virál (?), ale pobavilo mě to... https://www.youtube.com/watch?v=aeaPanpU-iw Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem Ondoni
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Co by asi vzniklo křížením černocha a chobotnice ? Těžko říct, ale nejspíš by to bylo dobré na sklízení bavlny.
Povidláček Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Z podobného soudku: Jak černoška pozná, že je těhotná? Když si vytáhne tampon, bavlna už je obraná...
Juraj11 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 ... návštěva nemusí být nuda.. PS: pokud je to moc ...istické tak smažte
tomas512 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Snad to tu ještě nebylo, já se zasmál :-) 3 kralove.jpgvyyborny... kradu :-)
utrejch Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Co prosim? ...a přidám jeden romantický. První rande, voňavý květen pod oblohou s hvězdami. Po několika hodinách se oba osmělí a začnou se líbat. Najednou se ptá:Ona: "Ty máš žvýkačku?"On: "Ne, to je mrmel..."
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 takový jako tužší hlen Ty woéé!! Teď jsi mně dostal víc než ten vtip
Rodkopf Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Z podobného soudku: Jak černoška pozná, že je těhotná? Když si vytáhne tampon, bavlna už je obraná... skvělý případ politicky korektního vtipu
mondeo2 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 " Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dnívyrazí s kamarádama na pivo a pokaždý, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí."Doktor:" Opravdu pokaždý vás zbije?"Žena:" Opravdu...pokaždý."Doktor: "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel zakliku začněte ho ihned kloktat."Po čtrnácti dnech: "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktalajsem a manžel si mně ani nevšimnul!"Doktor na to: "Já tušil, že bude stačit držet hubu.....
Frostie Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 " Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dnívyrazí s kamarádama na pivo a pokaždý, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí."Doktor:" Opravdu pokaždý vás zbije?"Žena:" Opravdu...pokaždý."Doktor: "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel zakliku začněte ho ihned kloktat."Po čtrnácti dnech: "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktalajsem a manžel si mně ani nevšimnul!"Doktor na to: "Já tušil, že bude stačit držet hubu..... , jako ze života...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 " Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dnívyrazí s kamarádama na pivo a pokaždý, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí."Doktor:" Opravdu pokaždý vás zbije?"Žena:" Opravdu...pokaždý."Doktor: "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel zakliku začněte ho ihned kloktat."Po čtrnácti dnech: "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktalajsem a manžel si mně ani nevšimnul!"Doktor na to: "Já tušil, že bude stačit držet hubu.....+111
montemar Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Co ma spolecneho krtek a orel? Oba ziji pod zemi. Krome orla
utrejch Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Potkají se ve velkém paneláku dva sousedi:"Dobrý den, pane Mundo, jakpak se máte?""Ale vy si pořád pletete moje jméno, já se jmenuju Míča!"?
tomas512 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Snad nikoho neurazim.... V křesťanské škole se ptá učitelka dětí: "Tak děti, dám vám hádanku. Co je to? Skáče to po stromech a žere oříšky."Přihlásí se Pepíček: "Já myslím, že veverka, ale jak vás znám tak to bude určitě Ježíš Kristus."
tomas512 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 A jeden pozitivní přístup :-) Mám dost peněz na pohodlný život až do smrti......pokud tedy zemřu dnes večer v jedenáct.
Georf Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Američan, Francouz a Čech jsou v pekle. Američan si potřebuje zavolat. Zeptá se Satana, zda si může zavolat do Ameriky. Může. Hovor trvá 5 minut. Satan řekne Amikovi, že to stojí 4000 dolarů a ten zaplatí.Také Francouz chce volat do Francie. Může. Hovor trvá 5 minut. Satan mu řekne že to stojí 4000 eur a ten zaplatí. Potom si zavolá Čech do Česka, trvá to 5 min. Potom se zeptá Satana kolik to bude stát. Satan: "1 euro. " Čech: "Tak málo? "Satan: "Víte, z pekla do pekla, to je místní hovor."
Doporučené příspěvky