Honza.manta Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Slovy klasickými:Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého.A je jen a jen na nás tu hranici neprekročit. Bohužel každý tu hranici vnímá jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 k tomu tematu mam aktualni prispevek - IzTaPa omezuje mou svobodui, protoze mi nechce prodat Ojstrkvarcy, a ja, dokud je nebudu mit, nebudu svobodny. kdo je v pravu potom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Sibirnaya, navrhuji aby je IzTaPa nenosil pred tebou a vyvaroval se veskereho chlubeni jimi. Idealne by je mel prodat treti osobe, tohoto sporu nezucastnene. No a ty na nej nesmis vyvijet neprimereny natlak - auto mu shoret muze, barak uz by byl asi moc...leda by v nem byla tchyne. Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Že jsou ženský většinou šlapky, to se všeobecně vi, ale v Brně se prostituce dostala ještě na úplne jinej level, některý koc to mají jako hobby, prostě někdo štrykuje, někdo sbírá známky a koc ve štatlu zase ve volným čase rády mrdaj za prachy. Na Novej rok jsem na Fledicce sbalil takovou mladou prodavačku z Olympie se kterou jsem měl prvniho a druhyho ledna velmi kvalitni sex zadarmo ovšem jen do chvíle než ji tretiho rano vylili z haklu protože ji kolegyne nabonzovala ze v praci frka pedro a pak byla obcas trochu moc rozšalovaná a otvírala si tu svou vyjetou hubu na zákazníky. No takže ji v patek kolem obeda volám jestli se můžu stavit odpoledne na půl hodiny si trochu potreti a naposled zapíchat [to jsem ji nerek, ale zasadne picham stejnou koc maximalne trikrat, pak uz hrozi ze se z toho zacne vyvijet neco vic a ja jak slysim slovo vztah, naskoci me vyrazka na peru jak tenkrat kdyz jsem ve Znojme blbnul s cigoskama], no nic, koc mi kazdopadne hlásí prej ?Hm a co z toho jako budu mít jáá?? nejdřív sem to nepochopil, tak ji říkám ok, slibuju že tě nebudu škrtit jak minule a i nějaká ta předehra bude kotě a vona ses posral ne, dáš mi za to nějaký love, na to konto se začnu smát a řikám ji počkej, tak snad nejseš kurva ne a vona co si to dovoluješ, jaká kurva, jen už nebudu nikom dělat matraci zadarmo, na což ji řikam hele hlavně se uklidni, jestli potřebuješ prachy, tak ti naky pučim, jedu k tobě. Naštěstí se do té doby než jsem dorazil fest nahulila, takže byla vyklidněná a v klidu jsme si celý odpoledne pomrdávali a já byl na ní skutečně hodnej ani jsem ji nesvazoval ani neskrtil, ale když si natahuju hozny tak vona zase začne s těma pracham prej dej mi aspoň dvě kila, říkám jít tak seš piča, nejhorší není kurva, ale laciná kurva, za dvě kila se píchaj bezdomovci navzájem, se prober, načež vona začne brečet že NEMÁ NA MALBORA, no to mě fakt poser, to je možný fakt jen ve Štatlu, koc nemá hakl, smrká rezanej cajk, bydlí v přízemí v garsonce v Lisni a mrdá za dvě kila aby měla na cigára, ale pozor, ne na Startky, ale na červený máčka, to už jsem se musel smát ale taky mi ji bylo trochu lito, koneckoncu, v posteli drela jak Ukrajinec na stavbe, tak ji řikam prosimtě, tady máš dvě kila a běž se někam nažrat, což ji z nějakýho důvodu strašně nasralo, odběhla do předsíně, kde šátrala v kabelce a za chvilu mě cosi hrdě nese a říká, na, tady máš nazpátek dvě stravenky po 60,-Kč, abys neřekl, že su nějaká kurva. To už si myslím, že mě přechází zrak, říkám to snad nemyslíš vážně, to znamená, že jsi mi dala za osm pětek, to je čtyřicet korun na číslo, v přepočtu jeden a půl eura, to bezpochyby znamená že jseš nejlevnější kurva na celé planetě, dej si někam inzerát, že čadíš péra za pětikačku, ty píčo, směju se, a beru radši rychle kramle, panč koc se dostává do ráže, vyběhnu z baráku a vidim, ze naproti u Řezníčků maji menicko, gulášovou zupe a výpečky se zelím, fantasticky se nazeru a teprve v momentě když mam platit kilo deset si vzpomenu, ze mam v kapse stravenky od ty coury, no vidis, rikam si, tak nakonec se to sikne a v duchu si pocitam, to mame dvakrat mrdacka s mladou koc, polivecka, rohlicek pekne krupavej, vypecky pekne mastny, sest knedli, k tomu mala desina a to vsechno za dve kila? I na tak hnusnym miste jako je konec Lisne se da evidentne zit zajimavej, plnohodnotnej, jednoduse krasnej zivot. Je to cely o lidech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 To patří spíš na www.nornik.net ne ? Tam by to určitě slavilo veliký úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 kykyryda boys jsou supr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 soráč, jestli jsem někoho pobouřil. přislo mi to firemním e-mailem a válel jsem se u toho smíchy, zřejmě to bude určeno pro místní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 soráč, jestli jsem někoho pobouřil. přislo mi to firemním e-mailem a válel jsem se u toho smíchy, zřejmě to bude určeno pro místní Mě ne, zasmál jsem tomu i v práglu...trochu mi to připomnělo Ostravaka ostravskeho, jen krapet drsnějšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 soráč, jestli jsem někoho pobouřil. přislo mi to firemním e-mailem a válel jsem se u toho smíchy, zřejmě to bude určeno pro místníTož kuvaže (mladá bydlí v Líšni ) (m.j. jsem včera parkoval u Sparu na Cejlu a dvě tam byly na pohled skutečně DOST .ukatelné.. a to jako fakt.Akorát mám docela rád své tělo a nerad zvracím.. Ceny se údajně pohybují od 200,- (zprostředkované info od domorodců z oblasti)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 soráč, jestli jsem někoho pobouřil. přislo mi to firemním e-mailem a válel jsem se u toho smíchy, zřejmě to bude určeno pro místní Nepobouřil, jen mi to nepřišlo tak vtipný. Máme kolegy i z Brna, tak už mě ten hantec tak nedojímá, jako když jsem to slyšel prvně a když pominu tem hantec, tak je to jenom recenze na levnou ku?vu kterejch je plnej již zmiňovanej nornik.net...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 http://www.topky.sk/cl/13/1374131/Masaker-z-ruskych-socialnych-sieti--Najhorsie-FOTO-zien--ktore-chceli-byt-sexi- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ještě jeden příspěvek od KKRD BOYS:BEZVYZNAMNA UKRAJINSKÁ EPIZODAMěli jsme v haklu takovo mlado ukrajinskou uklízečku, fakt pekna, zdechla blondyna ale s top kozama, vypadala jak Kurnikovova na fetu, tak jak to mam rád, občas jsme se bavili o picovinach ale nic víc, až z ničeho nic jednou takhle v pátek se mě tam tahle Naděžda u vynášení kyblu rozbrečela, že ji tuty brzo vylifrujou zpatky dopiče na Ukrajinu pač nemá víza a je tady už 4 metry ilegálně, čumim na ty jeji fantastický lamle a je rikam si tohle nebudou žadný dvorce rozblemclý jak knedle u Emila, ale sichr bradavky jak špunty vod kopaček, řikám ji ježišmarja nebul mám znamýho fizla co dělá na cizinecký policii, zavolám mu a von to pořeší, hlavně se uklidni kotě, poď dáme si někde drink a proberem to, no byla moc vděčná, že ji někdo nabidnul pomocnou ruku, takže o dvě hodiny a 6 vodek později na ni ležím u ní na gauči a nakládám ji jak skladnik skrinovou Avii, a když pak ležíme a dávame cigaro, ona se mě furt dokola ptá jestli to fakt vosefuju a já říkám no jasný kote neboj, hned v ponděli kamošovi kólnu, v palici se me ale mogluje spis jeslit budu mít zítra na šulinovi vyrážku nebo ne... ráno se vzbudím, kvartýr prázdnej, Naděžda Vasilijevna a její bozsky kozy jsou uz pali někde v piči, tak si fachčim míchaný vajca, najednou se otevřou dveře, v nich fest pěkná koc říkam čau vona zdravstujte, ja zavut Katarina, spolubydlycija cosi, řikam fajn, ja jsem kamoš od Naděždy, jenom si tady spichnu chalku a kafe, foknu roru a valim, koc v pohodě, cecky snad ještě lepši nez ta druhá, ale jenom pokecáme a jdu do piče a celej další týden chodim z kanclu před šestou abych náhodou nepotkal Naděždu, která mi furt vypisuje smsky jestli jsem volal tomu kamošovi fizlovi a esi to teda pude, na což ja jsem se pochopitelně vysral, nicmene za za týden potkám tu jeji kozatou spolubydlící v Absolut baru, hrozně se ke mne hlásí, klasická nevkusně vokoplá ruska, ale má fest mrdavý voči, říká že jí Naděžda vykládala že prej umím vosefovat ty pracovní víza a jestli by to šlo i pro ni, jasan, řikám, nějet prablema, tavaryšnica, charašo, smějeme se a pak už to valí po přímé ose vodky+sekt > naky Cuba libre > Mandarin > redbull/vodky > Two Faces > sekt plus tequily > cazeni hulky v tagu po cestě k ní > fest sekanina na kuchyňské lince plus kvalitně rozdany svihadla, ráno se vzbudim nahej na gauči, v cimře strašnej řev, kurva jsem nachcanej a zmatenej jak Milos tenkrat v korunovacni mistnosti, netrvalo ovsem moc dlouho pochopit, že si ty dvě rozzuřený rusky vzájemně nadávaj do kurev a najednou vobě začnou ječet na mě, že jsem hajzl, ze jsem jim nasliboval pracovni papiry jen abych je vobě vošukal a hovno z toho, bylo to docela vyhrocený a hlavně trapný, jednak protože jsem tam celou dobu seděl na tom gauči nahej jen v ponožkách se svrklym sulinem a taky protože holt měly pravdu, tak jim řikám vy holky moje kozatý ruský, uklidnite se a hlavně neblbnite, přisahám vám tady na Svatýho Mikuláše nebo ke komu se tam v té piči u vás modlíte, že tomu kamošovi na cizineckým fakt hned zítra zavolám, je to dobrej kamoš, tuty mě vyjde vstříc a vošéfuje to a šecko bude v cajku, hlavně bez nervů, no a vony se za nakonec přece jen krapet uklidnily a postavily na kafe a dali jsme si všichni pěkně spolu cigáro na usmířenou, a já jsem hned druhej den tomu kamošovi fízlovi co dělá na fízlárně fakt konečně zavolal tak jak jsem slíbil a poprosil ho jestli by mě mohl udělat službičku a pořešit tenhle drobnej ukrajinskej problém, že mu za to písknu nějakou flašku dobrýho vína nebo lístky na Kometu a von říká jasný Džery, není problém, tohle je drobnost, hned ráno na to vlítnu, a jak slíbil tak udělal a ještě za tmy na ty dvě coury poslal zásahovku, pět pasrů v kuklách je vytahlo z betle, na fleku jim sbalili čemodany a obratem je vypakovali zpátky na tu jejich posranou Ukrajinu s razitkem ?nežádoucí? přes půl pasu. No co si budem povídat, nic není vic nežádoucího, než aby slušnyho, šťastně ženatýho pasra v mým věku furt otravovaly nějaký ilegální hysterický ruský štětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tak, ja viem že je to ako vtip, ale?predsa len, ženy nie sú maso, však? :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tak tak, teď bychom mohli mít aspoň dvoustránkovou debatu, co už je za hranou a co ještě ne. Já mám dneska docela čas, takže můžem začít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tak tak, teď bychom mohli mít aspoň dvoustránkovou debatu, co už je za hranou a co ještě ne. Já mám dneska docela čas, takže můžem začít... Za hranou je to v případě, když máš na chronomagu registrovanou i manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tak, ja viem že je to ako vtip, ale?predsa len, ženy nie sú maso, však? :-) F.Některé ano - a nejen ženy a netýká se to jen prostituce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tak, ja viem že je to ako vtip, ale?predsa len, ženy nie sú maso, však? :-) F.jasně, že nejsou! Pravda, trochu drsnější, ale prasák jako já se u toho láme smíchyMoja mladá mi například teď píše, ať jí prej pošlu ještě něco dalšího, že se s kolegyněmi (vyzdvihuju s KOLEGYNĚMI) v práci dobře baví :-).S těmhla vtípkama je to asi jako s koprovkou, někdo po ní blije a někdo se po ní může utlouct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Teď jsem si přečetl ten druhej a ten je o dost lepší U toho se se fakt zasmát dalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 http://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+kk/praha-chodov-augustinova/3550442332 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky