Eman2208 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 a vis, ze je to mozny? v patek sem mu volal, neska rano sem ho popohanel.....blbost, to by Financ už byl dávno tuhej...Valis to není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 No jo vono to 100x nic, co by nešlo rozleštit umořilo Valise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Tvl tady to je samá mrtvola, ale já se celkem bavím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Tvl tady to je samá mrtvola, ale já se celkem bavím :-)...Tobě taky nejde o život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 ...blbost, to by Financ už byl dávno tuhej...Valis to není...Valise neupomínám, motivuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Valise neupomínám, motivuju :-)...a nemůže to být Financ, aby se zbavil těch, kteří zdržují Valise ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 ...Tobě taky nejde o život...No právě :-) Nejsem dostatečně zajímavý pro pana ostrostřelce. A navíc do Ostravy to je jak na konec světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 a ja si rikal, ze to kafe u finance bylo jakesi ztuchle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 No právě :-) Nejsem dostatečně zajímavý pro pana ostrostřelce. A navíc do Ostravy to je jak na konec světa.Právě jsi mu dal lokaci...jsi v ohrožení. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 uz jsem mu bloknul jeho nick + tri reinkarnace: GalanMartenGalanMajdanGalanMarten2GalanZkurven ocividne ma oblibeny slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 ocividne ma oblibeny slovo Tak jako vybrat by se dalo, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Právě jsi mu dal lokaci...jsi v ohrožení. :-) A kua, dej si pozor do ovy je to přes Olomouc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 uz jsem mu bloknul jeho nick + tri reinkarnace: GalanMartenGalanMajdanGalanMarten2Galanz...ven ocividne ma oblibeny slovo galan je ten člověk co mel v avataru. Ale neni to on. Nejakej ir, asi ho taky nasral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 No nicméně, zažil jsem, kdy kamarádku proháněl nějakej magor a četníkům se ho podařilo najít podle IP a potrestat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 (upraveno) No nicméně, zažil jsem, kdy kamarádku proháněl nějakej magor a četníkům se ho podařilo najít podle IP a potrestat....Myslels podle ID....? Upraveno 25. března 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Ten je fakt hustej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Myslels podle ID....?IP adresy...jsem myslel, ale teď mi psal sám galan, že ho může najít jen NSA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 IP adresy...jsem myslel, ale teď mi psal sám galan, že ho může najít jen NSAKua proč mi galan nenapíše :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 O co jsem zase přišel? Jednou se člověk dívá na v rámci rodinného krbu s manželkou na Ordinaci a tady se zatím rozdávaj náboje........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 O co jsem zase přišel? Jednou se člověk dívá na v rámci rodinného krbu s manželkou na Ordinaci a tady se zatím rozdávaj náboje...........Půlka kolegů bude mít funus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky