Tomas1972 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 V Austrálii přijde chlap do hospody a má sebou krokodýla, krokodýl mrská ocasem a mává chlapem ze strany na stranu, ale chlap ho pevně drží. Pak si chlap rozepne kalhoty a vyndá přirození, otevře krokodýlovi tlamu, strčí mu ho tam a hubu mu zaklapne. Pak vezme půllitr a začne mlátit krokodýla do hlavy. Za chvíli otevře krokodýlovi tlamu, vítězně se rozhlédne po hospodě a říká:"Je tu ještě někdo, kdo by si to chtěl vyzkoušet?" Jedna slečna se zvedne a povídá: "Já bych to zkusila, ale nesměl byste mě mlátit tím půllitrem." Dvě bývalé spolužačky se sejdou v restauraci a povídají si: "A co ty vlastně teď děláš?" "Já jsem sekretářka." "A co to obnáší?" "No, ráno uvařím řediteli kávu, napíšu dopis nebo co mi nadiktuje, pak si pohrajeme, jdeme na oběd, pak mu něco napíšu, pohrajeme si a je večeře, a tak dále... A co děláš ty?" "Já dělám taky šlapku, akorát toho psaní nemám tolik." Ptá se syn Billa Gatese: ?Tati, chci vyzkoušet sex, co mám dělat?? ?No synu, vezmeš si z mé garáže to největší auto, oblečeš si nejlepší oblek, vezmeš dívku do nejdražší restaurace ve městě, po večeři si najmeš v parku kočár s koňmi a vezmeš jí na okruh okolo jezera, cestou koupíš největší kytici květin, jakou seženeš a na konec objednáš v hotelu Plaza prezidentský apartmán a tam se ti dívka podvolí...? ?Ale tati! Kde jsou romantické procházky, letmé dotyky, čtení poezie za měsíčního svitu...?? ?Synku, to si vymysleli linuxáci, aby mohli souložit zadarmo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Ondra: Víš, kde to je? Jadran, Cote d Azur, Andalusie...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Humorná situace spočívá ve srovnání pocitu našince, kterej si myslí, že je v balíku (na české poměry) s tímto luxusem západoevropské vyšší společenské třídy Žádná jiná hloubka v tom není... pokud srovnas jak ty rikas vyssi spolecenskou tridu tak se moc nelisi od te nasi. u nas je spoustu bohatych lidi ac to tak nevypada. stejne tak si spoustu lidi v ZE mysli ze jsou v baliku, kdyz maji 1mio ?. ale jako letni sidlo je to fajn. neni tam cena pronajmu? ale je to OT. spis by to patrilo do vlakna luxus nebo tak neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Pánové, jestli si někdo myslíte, že jste finančně "za vodou", tak se kouknětě, kam jezdí skuteční pracháči o víkendu na chatu Humorné snad jen tím, že k moři to má mnohem dál, než kdyby se válel na obecní pláži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Humorné snad jen tím, že k moři to má mnohem dál, než kdyby se válel na obecní pláži. No pokud je tohle humor tak i uvěřím tomu,že Paroubek je inteligentní fešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1972 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 No pokud je tohle humor tak i uvěřím tomu,že Paroubek je inteligentní fešák A on není ???? No, to jsem blázen....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 pokud srovnas jak ty rikas vyssi spolecenskou tridu tak se moc nelisi od te nasi. u nas je spoustu bohatych lidi ac to tak nevypada. stejne tak si spoustu lidi v ZE mysli ze jsou v baliku, kdyz maji 1mio ?. ale jako letni sidlo je to fajn. neni tam cena pronajmu? ale je to OT. spis by to patrilo do vlakna luxus nebo tak neco To není k pronájmu, to je něčí "chata" (možná jedna z několika) PS: Přiznávám, že to není vtipné tak, že by se člověk popadal za břicho. Mě tyhle fotky dneska přišly mailem s podtitulkem "pozvánka na chatu, buřty s sebou". Tak mě jenom pobavila myšlenka, jaké my v naší malé kotlině máme představy o životě. Představil jsem si "malého českého buržousta", který si libuje, jak je "za vodou" a jeho výraz, když by mu někdo ukázal tuto "svou" chatičku... Představil jsem si ten kyselej ksicht a zkaženej večer... Ale to byla jen má fantazie a možná to ani není vtipné, ale mě to pobavilo PS2: Podotýkám, že v kontextu této "chaty" jsem chudý jak kostelní myš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CL95 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 jo pořádek musí být ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 jo pořádek musí být ... A problém není ani tak inflace jako myši a vlhkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Jako luxus, o tom žádná, kde se ale skrývá ten humor ? nejvtipnější je ten prut na ryby na druhé fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 jj, taky jsem si všiml že je to tak na "kytovce", ale ti zase nejsou v téhle oblasti. Holt stavební ruch je dnes všade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steirn Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Budete podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky, ale otázka je velmi, velmi důležitá. Neodpovídejte proto zbrkle a bez uvážení! Promyslete si to! Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce. Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí. Nezapomeňte, že odpověď by měla být spontánní a upřímná. Nacházíte se přímo v centru katastrofické povodně vyvolané orkánem... Neuvěřitelné masy vody... Jste fotoreportérem v samém centru této hrůzostrašné katastrofy. Pokoušíte se zachytit co nejvíce této hrůzy... Situace je téměř beznadějná. Kolem mizí domy, lidé zoufale bojují se živlem... Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě. Náhle vidíte muže, řídícího terénní auto... bezradně se ho snaží dostat pod kontrolu. Vypadá nějak povědomě... a poznáváte ho: je to Jiří Paroubek!!! A vidíte, že ho rozběsněná povodeň každou chvíli pohltí - navždy... Máte dvě možnosti - zachránit ho nebo udělat fotku svého života! Zachránit mu život nebo udělat fotku, za kterou určitě dostanete cenu World Press Photo...! Fotku, která představuje smrt jednoho z nejvýznamnějších lidí v Česku... A teď ta slíbená otázka: MATNÝ NEBO LESKLÝ PAPÍR ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Budete podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky, ale otázka je velmi, velmi důležitá. Neodpovídejte proto zbrkle a bez uvážení! Promyslete si to! Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce. Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí. Nezapomeňte, že odpověď by měla být spontánní a upřímná. Nacházíte se přímo v centru katastrofické povodně vyvolané orkánem... Neuvěřitelné masy vody... Jste fotoreportérem v samém centru této hrůzostrašné katastrofy. Pokoušíte se zachytit co nejvíce této hrůzy... Situace je téměř beznadějná. Kolem mizí domy, lidé zoufale bojují se živlem... Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě. Náhle vidíte muže, řídícího terénní auto... bezradně se ho snaží dostat pod kontrolu. Vypadá nějak povědomě... a poznáváte ho: je to Jiří Paroubek!!! A vidíte, že ho rozběsněná povodeň každou chvíli pohltí - navždy... Máte dvě možnosti - zachránit ho nebo udělat fotku svého života! Zachránit mu život nebo udělat fotku, za kterou určitě dostanete cenu World Press Photo...! Fotku, která představuje smrt jednoho z nejvýznamnějších lidí v Česku... A teď ta slíbená otázka: MATNÝ NEBO LESKLÝ PAPÍR ????? No ty kraaaaavo, takhle dobry vtip ze svoji profese jsem uz dlouho neslysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 neco podobnyho sem cekal, ale zasmal jsem se. celkem jsem si to i zive predstavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 The Mactini - nejmenší notes na světě youtube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Lesklý, aby vinikl ten jeho smrtelný pot na čele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 (upraveno) Lesklý, aby vinikl ten jeho smrtelný pot na čele I když je to Paroubek přesto by pot vynikal Upraveno 27. března 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 I když je to Paroubek přesto by pot vynikal Právě že u Paroubka je to vinikání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky