clockyclock Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Hipster level: Grand Master Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Nalejme si čistého vína,...Nebylo to poprvé, co Němci poslali několik chlapíků v slzách do sprch.Nevím, nejsem žádnej cíťa, ale tvůj humor mi náladu nezvedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 (upraveno) Nevím, nejsem žádnej cíťa, ale tvůj humor mi náladu nezvedl. Tak to se omlouvám za trochu toho černého humoru. Upraveno 16. července 2014 uživatelem Bazilisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak to se omlouvám za trochu toho černého humoru.Ne, to se neomlouvej.Já mám černý humor moc rád, jen tohle je mi nějak proti srsti...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tomuhle říkám full servis na jednom místě. Nejdřív svatba, krásný fotky, pak u advokáta rozvod a až to člověk všecko poplatí, tak ... .Fotil kolega o víkendu fulservis.jpgtohle se k tomu celkem hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 tohle se k tomu celkem hodí Ostrov nad Ohří...Pohřební služba Václavík.....místní člen Pandice si s ním nějakou tu mrtvolku pochoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Přijde učitelka do třídy a dává dětem češtinářskou hádanku: "Děti, kdo mi řekne takové zvíře, aby když do jeho nazvu přidáme D, vznikla část lidského těla?" Děti si lámou hlavu, učitelka to již nevydrží a konstatuje: "No přeci laň, děti, když přidáte D, je z toho dlaň.". Pepíček se vzadu nakloní ke spolužákovi a šeptá: "vidíš, vole, já věděl, že to kuna nebude." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Telefonuje učitelka - češtinářka kolegyni:Č: Ahoj, co děláš ?K: Peču kuře manželoviČ: Aha, tak to nebudu rušit. Ale ten přechodník máš špatně... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Potápěč se potápí a asi za půl hodiny vyplave s vyděšeným výrazem ve tváři. Kamarád se hned ptá: "Co se ti stalo, snad jsi se nepotkal se žralokem?" Potápěč odpoví: "To ne, ale potopil jsem se asi 50 m pod hladinu a tam seděl na dně vietnamec a prodával kyslík !" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Potápěč se potápí a asi za půl hodiny vyplave s vyděšeným výrazem ve tváři. Kamarád se hned ptá: "Co se ti stalo, snad jsi se nepotkal se žralokem?" Potápěč odpoví: "To ne, ale potopil jsem se asi 50 m pod hladinu a tam seděl na dně vietnamec a prodával kyslík !" a vedle něj další si připravoval stánek s marjánkou co.............. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 (upraveno) POZOR NA TO!.. Upraveno 17. července 2014 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Telefonuje učitelka - češtinářka kolegyni:Č: Ahoj, co děláš ?K: Peču kuře manželoviČ: Aha, tak to nebudu rušit. Ale ten přechodník máš špatně... Boží, hned jsem musel manželce (učitelce) přetlumočit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 (upraveno) asi vedro, ja ho nejak nedokazu pobrat:(ha...gugl pomoh...tak tohle by mne fakt nenapadlo... a doplnim do skatule...Povida ucitelka detem ve skole:"Tak deti a dneska mi kazdy z vas rekne nejake prislovi, ktere se rymuje."Andulka: "Brezen za kamna vlezem, duben jeste tam budem.""Pekne, Andulko", rika uciteka, "a co ty Pepicku, znas nejake rymovane prislovi??""Ale joo. Unor bily, sili pole.""No a kde mas tu rymovacku?""Unor bily, sili pole.......p**o vole" Upraveno 17. července 2014 uživatelem lukis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Dobře Novinky! http://www.novinky.cz/koktejl/342506-piloti-predvedli-s-obrim-boeingem-akrobacii-jako-se-stihackou.html Příště by mohli vystřihnout něco třeba z Call Of Duty a napsat něco o ruským útoku na USA.. EDIT: Tak já nevim jestli už nejsem úplně blbej, ale třeba tady píšou, že je to reálný. Dyk to vypadá strašně gumově, to video.. Upraveno 17. července 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 EDIT: Tak já nevim jestli už nejsem úplně blbej, ale třeba tady píšou, že je to reálný. Dyk to vypadá strašně gumově, to video.. todleto vypada real, tak jako test proc ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Mě ty předváděný figury nijak nereálný nepřijdou - má prázdný letadlo, na zkoušku natankovali taky určitě jen pár galonů, který byly potřeba, ve výsledku je éro o pěkných pár tun lehčí. Když dá plnej céres...Nakonec co předvedl - ostrý stoupání, ostřejší zatáčku a letmý přistání. V podstatě nic, na co by byl potřeba blicí pytlík, i kdyby lidi vezl.A ani mi to jako animace nepřijde.Ale pořád je to velká kráva, takže lítat s tím umí, o tom žádná. Výživný jsou spíš ty komentáře - jako "já čekal aspoň looping", "kde je kopanej výkrut" a podobný hovadiny. Upraveno 17. července 2014 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Klotzman: Jo, to video od tebe je v pohodě.. já nezpochybňuju to, co předváděj, nepochybuju o tom, že to to letadlo zvládne - ale to video celkově prostě vypadá strašlivě nereálně. Apoň určitý části. No, stejně to nevyřešíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 ještě předvedl skluz..? na tom videu na novinkách 2:03minehm, proč by nemělo zvládnout třeba ten výkrut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Za kniplem Petr Jirmus :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky