sleep74 Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Může si vzít ministr půjčku u banky? Ne, protože v podmínkách je uvedeno, že žadatel musí mít stálé zaměstnání.
Jakubisko Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Chcete byt milionarem po Zimbawsku
Návštěvník Tada Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Chcete byt milionarem po Zimbawsku Jooo tohle znám, bezvadně to hoří nebo se s tím dá vycpat matrace...
911 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Paní si prohlížela v prodejně auta,jen tak,nezávazně. Najednou uviděla nejhezčí fáro ve svém životě.Chtěla si jej prohlídnout i zevnitř. Jak se sehnula,uprdla si.V rozpacích se ohlédla,jestli je někdo nablízku. Samozřejmě,prodavač stál přímo za ní a s úsměvem se zeptal: ?Čím Vám mohu posloužit,milostivá?? Paní se snažila tvářit,jako že se nic Nestalo a tak se taky usmála a řekla: ?ProsÍm Vás,kolik stojí tohle nádherné auto?? Prodavač stále s úsměvem Odpověděl: ?Je mi moc líto že to musím říct,ale když jste si uprdla už při prohlídce,tak byste se asi posrala,až bych Vám řekl cenu.?
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 http://www.novinky.cz/koktejl/171437-divka...a-obliceji.html
VS Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 http://www.novinky.cz/koktejl/171437-divka...a-obliceji.html Kdyby si radši koupila hodinky, tak se jí to stát nemůže
lolohh Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 (upraveno) http://www.novinky.cz/koktejl/171437-divka...a-obliceji.html A toto je ten, co jí to udělal. Jeho fotka mi do vlákna humor taky docela sedne. Edit: připomíná mi jednoho člena, kterého ale znám mnohem méně než kašpárky spiderera, YPA, 911 a tak, takže nemám odvahu napsat koho Upraveno 18. června 2009 uživatelem lolohh
New X-Bob Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 to v nose jsou "dírky" z boku? Nemá tam pak průvan raz dva?
Senseeei Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 to v nose jsou "dírky" z boku? Nemá tam pak průvan raz dva? Po tom oku z byka ho tam asi potrebuje
New Milis Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 A toto je ten, co jí to udělal. Jeho fotka mi do vlákna humor taky docela sedne. Edit: připomíná mi jednoho člena, kterého ale znám mnohem méně než kašpárky spiderera, YPA, 911 a tak, takže nemám odvahu napsat koho Kibiho?
gougy Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 A toto je ten, co jí to udělal. Jeho fotka mi do vlákna humor taky docela sedne. Edit: připomíná mi jednoho člena, kterého ale znám mnohem méně než kašpárky spiderera, YPA, 911 a tak, takže nemám odvahu napsat koho Do těch ušních kruhů (kroužky mi nějak nejdou napsat) by se daly vložit strojky z kapesních hodinek - PARÁDA
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Edit: připomíná mi jednoho člena, kterého ale znám mnohem méně než kašpárky spiderera, YPA, 911 a tak, takže nemám odvahu napsat koho myslíš brácha jakubiska ? no a trošku to vypadá jako nalitej milis
Seamaster Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 to v nose jsou "dírky" z boku? Nemá tam pak průvan raz dva? To je integrovana plynova maska. Vony nektery ty kraslici ukony smrdej, kdyz se u toho pece kuze :-) Ale jak by rekla moje mama, fuj to sem se lekla!
lolohh Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Kibiho? Kdepak. myslíš brácha jakubiska ? To nemůžu komentovat.
New X-Bob Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 v diskusi na neviditelny pes (udajne prevzato z Tyden): ...Paroubek je během předvolební kampaně na návštěvě v JZD a pohotový fotograf ho zachytí právě, když řeční u chlívku s prasaty. Paroubek :"Doufám, že zítra nevydáte nějaký hloupý článek s titulkem - Paroubek s prasaty?!". Fotograf ho uklidní, že něco tak hloupého by ho nenapadlo a druhý den vyjde fotografie s popiskem : Jiří Paroubek (třetí zleva)
Senseeei Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 (upraveno) Tak to je uplna bomba! EDIT: az na tie zjazdove lyze Upraveno 19. června 2009 uživatelem Senseeei
Kubiznusus Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 Tak to je uplna bomba! EDIT: az na tie zjazdove lyze Ony by se tam asi skákačky nevešly.
Doporučené příspěvky