Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Paní si prohlížela v prodejně auta,jen tak,nezávazně.

Najednou uviděla nejhezčí fáro ve svém životě.Chtěla

si jej prohlídnout i zevnitř.

Jak se sehnula,uprdla si.V rozpacích se ohlédla,jestli je někdo nablízku.

Samozřejmě,prodavač stál přímo za ní a s úsměvem se zeptal:

?Čím Vám mohu posloužit,milostivá?? Paní se snažila tvářit,jako že se nic

Nestalo a tak se taky usmála a řekla:

?ProsÍm Vás,kolik stojí tohle nádherné auto?? Prodavač stále s úsměvem

Odpověděl: ?Je mi moc líto že to musím říct,ale když jste si uprdla už

při prohlídce,tak byste se asi posrala,až bych Vám řekl cenu.?

Odesláno
A toto je ten, co jí to udělal. Jeho fotka mi do vlákna humor taky docela sedne.

Edit: připomíná mi jednoho člena, kterého ale znám mnohem méně než kašpárky spiderera, YPA, 911 a tak, takže nemám odvahu napsat koho :D

Kibiho?

Odesláno
A toto je ten, co jí to udělal. Jeho fotka mi do vlákna humor taky docela sedne.

Edit: připomíná mi jednoho člena, kterého ale znám mnohem méně než kašpárky spiderera, YPA, 911 a tak, takže nemám odvahu napsat koho :D

Do těch ušních kruhů (kroužky mi nějak nejdou napsat) by se daly vložit strojky z kapesních hodinek - PARÁDA :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

myslíš brácha jakubiska ? :cheers:

no a trošku to vypadá jako nalitej milis :oneeyed02:

Odesláno
to v nose jsou "dírky" z boku? Nemá tam pak průvan raz dva? :weird:

To je integrovana plynova maska. Vony nektery ty kraslici ukony smrdej, kdyz se u toho pece kuze :-)

Ale jak by rekla moje mama, fuj to sem se lekla! ;)

Odesláno

v diskusi na neviditelny pes (udajne prevzato z Tyden):

...Paroubek je během předvolební kampaně na návštěvě v JZD a pohotový fotograf ho zachytí právě, když řeční u chlívku s prasaty.

Paroubek :"Doufám, že zítra nevydáte nějaký hloupý článek s titulkem - Paroubek s prasaty?!".

Fotograf ho uklidní, že něco tak hloupého by ho nenapadlo a druhý den vyjde fotografie s popiskem : Jiří Paroubek (třetí zleva)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...