Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Odesláno

hehe, vítej zpět Saláme :D

Chápu, že to tak může působit, ale nemusíte mě hledat za každou ko.otinou.

Partyzánka nejsem já, už tu vlastně nejsem vůbec.

Odesláno

aj ja by som chcel. v piatok som isiel okolo klenotnictva a velmi sa mi pacili nove primky. boli iba za 70? a mali tri male budicky na ciferniku. prodajca povedal, ze vraj maju kalendar do roku 2199 a smaragdove sklo.. mozno az budem viacej zarabat si take kupim..

Odesláno

aj ja by som chcel. v piatok som isiel okolo klenotnictva a velmi sa mi pacili nove primky. boli iba za 70? a mali tri male budicky na ciferniku. prodajca povedal, ze vraj maju kalendar do roku 2199 a smaragdove sklo.. mozno az budem viacej zarabat si take kupim..

Uz dlho vaham nad kupou take kusku prosim ktore krenotnictvo to bolo??(bdw..super slovencina.. :speak_cool: )
Odesláno (upraveno)

Uz dlho vaham nad kupou take kusku prosim ktore krenotnictvo to bolo??(bdw..super slovencina.. :speak_cool: )

Kenotnictvo U Lakatosa....Nad Osadou 11...Patyzanske.....EDIT-vstup zo zadnej casti budovy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
  • Dát hlas 3
Odesláno

Kenotnictvo U Lakatosa....Nad Osadou 11...Patyzanske.....EDIT-vstup zo zadnej casti budovy

Tam by mohli půjčovat i ty Baume & Mercier William Baume Tourbillon 1/10

Odesláno

maj kde co...hlani dodavatelkou je Renee

Jedny som videl na dovolenke v Egypte, ale boli drahé (tuším 20$) a odvtedy ich neviem nikde zohnať. Konečne poriadne klenotníctvo. Neviete či nemajú pobočku aj v okoli Lunika IX?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nenašel jsem jejich webovky. ;) Nemáš na ně alespoň fax nebo email ? 27.12. jedu na týden na Slovensko, tak bych chtěl zjistit, jestli mají taky JalLoizaCato.

Moc jedny chci a Dušák mi je není schopen už třetí měsíc sehnat. :D

• Dát hlas 1
Odesláno

JalLoizaCato limited edition

NoDiamonds-butCarbon povrchova uprava

Dík za tip, ale limitka bude mít určitě nasazenou cenu hodně vysoko. Víc jak 15euro opravdu dát nechci. :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...