Návštěvník salamio Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 hehe, vítej zpět Saláme Chápu, že to tak může působit, ale nemusíte mě hledat za každou ko.otinou. Partyzánka nejsem já, už tu vlastně nejsem vůbec.
skalis Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Se tady zacinaji schazet individua... Jedna provokaterka a pak se jeste prida zhrzenej novacek enslow. Zrejme vanocni nadilka .
stopa99 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Tak uz sa konecne priznajte MA TU NIEKTO NEAKE HODINKY ALEBO CO.....????
Don2008 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Tak uz sa konecne priznajte MA TU NIEKTO NEAKE HODINKY ALEBO CO.....???? Nemám, ale vždy som túžil mať
sibirnaya Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 aj ja by som chcel. v piatok som isiel okolo klenotnictva a velmi sa mi pacili nove primky. boli iba za 70? a mali tri male budicky na ciferniku. prodajca povedal, ze vraj maju kalendar do roku 2199 a smaragdove sklo.. mozno az budem viacej zarabat si take kupim..
stopa99 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 aj ja by som chcel. v piatok som isiel okolo klenotnictva a velmi sa mi pacili nove primky. boli iba za 70? a mali tri male budicky na ciferniku. prodajca povedal, ze vraj maju kalendar do roku 2199 a smaragdove sklo.. mozno az budem viacej zarabat si take kupim.. Uz dlho vaham nad kupou take kusku prosim ktore krenotnictvo to bolo??(bdw..super slovencina.. )
XXXfazerXXX Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) Uz dlho vaham nad kupou take kusku prosim ktore krenotnictvo to bolo??(bdw..super slovencina.. ) Kenotnictvo U Lakatosa....Nad Osadou 11...Patyzanske.....EDIT-vstup zo zadnej casti budovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx 3
Don2008 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Kenotnictvo U Lakatosa....Nad Osadou 11...Patyzanske.....EDIT-vstup zo zadnej casti budovy Mali aj Brajtlingen?
stopa99 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Tak o tomto klenotnictve som uz pocul a zevraj tam maju vo vyklade aj Rattrakpante Turbolion urcite tam musim ist pozriet..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
XXXfazerXXX Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 maj kde co...hlani dodavatelkou je Renee
sureshot Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 maju tam rats aj pánty Tak o tomto klenotnictve som uz pocul a zevraj tam maju vo vyklade aj Rattrakpante Turbolion urcite tam musim ist pozriet.....
sureshot Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 dik za tip ale mimo terč, ja toto forum beriem príliš vážne aby som písal s diakritikou ještě mě napadá Sureshot, když teď ujíždí na whisce
Marfi Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Kenotnictvo U Lakatosa....Nad Osadou 11...Patyzanske.....EDIT-vstup zo zadnej casti budovy Tam by mohli půjčovat i ty Baume & Mercier William Baume Tourbillon 1/10
Don2008 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 maj kde co...hlani dodavatelkou je Renee Jedny som videl na dovolenke v Egypte, ale boli drahé (tuším 20$) a odvtedy ich neviem nikde zohnať. Konečne poriadne klenotníctvo. Neviete či nemajú pobočku aj v okoli Lunika IX? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mike-72 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Tak uz sa konecne priznajte MA TU NIEKTO NEAKE HODINKY ALEBO CO.....???? Digitálky z páté třídy, s kalkulačkou, ale je prasklej display a 12 ze 14 tlačítek už nefunguje.
honza71 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Kenotnictvo U Lakatosa....Nad Osadou 11...Patyzanske.....EDIT-vstup zo zadnej casti budovy Nenašel jsem jejich webovky. Nemáš na ně alespoň fax nebo email ? 27.12. jedu na týden na Slovensko, tak bych chtěl zjistit, jestli mají taky JalLoizaCato. Moc jedny chci a Dušák mi je není schopen už třetí měsíc sehnat. 1
stopa99 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 JalLoizaCato. Tak toto je bomba!!!!!!
sureshot Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 JalLoizaCato limited edition NoDiamonds-butCarbon povrchova uprava
honza71 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 JalLoizaCato limited edition NoDiamonds-butCarbon povrchova uprava Dík za tip, ale limitka bude mít určitě nasazenou cenu hodně vysoko. Víc jak 15euro opravdu dát nechci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se