Partyzánka Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Dobrý deň prajem. Všimla som si, že sa tu bavíte o rôznych veciach, tak ma napadlo založiť aj vlákno o hodinkách. Zaujíma ma, aké nosíte hodinky? A na ktorej ruke. 3 2
Bert Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Masakr. Tímhle dotazem u mne v hitparádě stupidit míříš letos do první desítky.
Partyzánka Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Masakr. Tímhle dotazem u mne v hitparádě stupidit míříš letos do první desítky. Prečo? Tak ja viem, že v dnes už veľa ľudí hodinky nenosí, ale niektorí stále áno. Ja mám tiež. Dvoje. A obidvoje nosím na ľavej ruke. 2 1
bandicoot Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Tohle je provokace.Takhle blbej snad nikdo neni aby vlezl na specializovaný hodinkový fórum a takhle přiblble se ptal jestli nosíme hodinky. To musí bejt nějaká snaha o reflexi off topiců.
kejklik Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Jestli to není náhodou Tadovina. Tohle není projev naprosté blbosti. Naopak, tak věrohodnou blbost musel vymyslet velice chytrý člověk.
Conrad Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Jestli to není náhodou Tadovina. Tohle není projev naprosté blbosti. Naopak, tak věrohodnou blbost musel vymyslet velice chytrý člověk. Takže to nemůže být Tada 2
Mike-72 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Provokace ano, ikdyž já třeba hodinky už dva měsíce neměl na ruce:-))))) Ale ležími v práci na stole:-)
Partyzánka Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Jestli to není náhodou Tadovina. Tohle není projev naprosté blbosti. Naopak, tak věrohodnou blbost musel vymyslet velice chytrý člověk. Prepáčte, čo je to Tadovina? 1 1
JiříR Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Todle je fakt hustý, tady už lidi šílej nebo co....
enslow Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 uplne pritom staci jedna vec...ignorovat temu a vlakno...ale ako je u ludi bezne prediehaju sa v este stupidnejsich reakciach 1 4
Horhe Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Taky mě to napadlo, když jsem viděl říkanku od LuŠtěly
jankoxxx Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 toto bude este horsie!! slovenska provokacia, v poslednej dobe to tu zhumornuje instant, moj tajny tip na zakladatela vlakna
tombed Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 toto bude este horsie!! slovenska provokacia, v poslednej dobe to tu zhumornuje instant, moj tajny tip na zakladatela vlakna ještě mě napadá Sureshot, když teď ujíždí na whisce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se