MegaTenese Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Ahoj,vybiram si hodinky, chtel bych neco odlneho a robustniho na kazdodeni noseni a pritom decentniho do 1000 ecek.Maximalne ucelneho, snadno citelneho a nositelneho (aby to nebyl půlkilovy krumpl 2 cm vysoky). Tak jsem zatim vybral dva kandidaty: Oris divers datehttp://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&modelid=38 Sinn 657http://www.sinn.de/de/Modell/657.htm U Orisu nevim jestli modre, nebo cerne a bojim se velikost 44, na moje zapesti 17. I kdyz asi zbytecne. Ale zase se mi libi to soudkovite pouzdro.Sinn je zase trosku nudny, ale mozna v tom je ta nadcasovost a ucelnost.No zkratka oboje vpodstate splnuji moje pozadavky a zdaji se byt dostatecne odolne, decentni, akorat drahe,... a oboje se mi moc libi, ale na ruku se mi vejdou jen jedny, tak ktere byste mi doprucili?
Bert Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 V téhle cenové relaci bych upořednostnil Orisky. U Sinnu spíš řadu U. Abych nezapomněl, Tebou navržené Orisky jsou jakoby dajvry a Sinny spíš letecké. To byl záměr?
skalis Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Asi Orisky. Ale 44 mm je na 17 cm ruku pomerne dost (nerikam, ze se to neda). Urcite by to chtelo vyzkouset nazivo. Sinn taky neni spatna volba, resp. je stejne dobra . Priznam se, ze Sinn je mi jako znacka sympatictejsi nez Oris (ale me se Sinn celkove dost libi), ale tady je to tvrdy souboj. Ale jestli se Ti libi tenhle Sinnackej styl, tak omrkni jeste tohle Damasko. Na foru je ma clen Alda (velky Damasko fanda) a ma i svoje vlakno ve Fotogalerii se suprovyma fotkama tech hodinek! Doporucuju projit ho cely, kvalita fotek zpocatku dost strme roste a byla by skoda skoncit na prvni strance a nedostat se k tem spekum dal . Asi Orisky. Ale 44 mm je na 17 cm ruku pomerne dost (nerikam, ze se to neda). Urcite by to chtelo vyzkouset nazivo. Sinn taky neni spatna volba, resp. je stejne dobra . Priznam se, ze Sinn je mi jako znacka sympatictejsi nez Oris (ale me se Sinn celkove dost libi), ale tady je to tvrdy souboj. Ale jestli se Ti libi tenhle Sinnackej styl, tak omrkni jeste tohle Damasko. Na foru je ma clen Alda (velky Damasko fanda) a ma i svoje vlakno ve Fotogalerii se suprovyma fotkama tech hodinek! Doporucuju projit ho cely, kvalita fotek zpocatku dost strme roste a byla by skoda skoncit na prvni strance a nedostat se k tem spekum dal . EDIT: Jo a kdyz Oris, tak cerna.
MegaTenese Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 V téhle cenové relaci bych upořednostnil Orisky. U Sinnu spíš řadu U. Abych nezapomněl, Tebou navržené Orisky jsou jakoby dajvry a Sinny spíš letecké. To byl záměr? jojo to je zamer.. Sinn U se mi nelibi po dlouhem vybirani u rady dalsich znacek jsem se zkratka zsekl na techto dvou kandidatech. Proc zrovna Oris, mas k tomu nejaky duvod? Nebo zkusenosti? Me zarazi ze cenove jsou stejne ale sinn ma vice fíčur - antimagnetic, antireflex. Orisky to nemaji.
xoslic Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 moj hlas jednoznacne pre Oris Divers Date 44mm, modra v oceli
MegaTenese Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Asi Orisky. Ale 44 mm je na 17 cm ruku pomerne dost (nerikam, ze se to neda). Urcite by to chtelo vyzkouset nazivo. Sinn taky neni spatna volba, resp. je stejne dobra . Priznam se, ze Sinn je mi jako znacka sympatictejsi nez Oris (ale me se Sinn celkove dost libi), ale tady je to tvrdy souboj. Ale jestli se Ti libi tenhle Sinnackej styl, tak omrkni jeste tohle Damasko. Na foru je ma clen Alda (velky Damasko fanda) a ma i svoje vlakno ve Fotogalerii se suprovyma fotkama tech hodinek! Doporucuju projit ho cely, kvalita fotek zpocatku dost strme roste a byla by skoda skoncit na prvni strance a nedostat se k tem spekum dal . EDIT: Jo a kdyz Oris, tak cerna. diky, na damsaka jsem taky koukal, ale hrozne me tam se.re ten trojuhelnik nahore. Ja vim ze to je jakoze letecky, ale i tak.. :-)
Chorche Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Byl bych pro Sinn, ale pro U1, ty by se ti nelíbily?
Bert Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 jojo to je zamer.. Sinn U se mi nelibi po dlouhem vybirani u rady dalsich znacek jsem se zkratka zsekl na techto dvou kandidatech. Proc zrovna Oris, mas k tomu nejaky duvod? Nebo zkusenosti? Me zarazi ze cenove jsou stejne ale sinn ma vice fíčur - antimagnetic, antireflex. Orisky to nemaji. Osobní pocit. Oboje znám naživo na ruce, a tyhle orisky mi holt víc sedly. Fičury jsem neřešil. Jinak je zajímavé, že Ti Učka nesedly. Hodně lidí je bere jako hooodně podařené. K té ceně: myslím, že Orisky nakonec seženeš levněji než ty Sinny.
panedge Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 U toho Orisu je to s tou velikostí trošku jinak,44 mm maj dole,takže u skla to je o hodně míň(soudek),ty 44 mm jsou vyloženě malý,já osobně bych si nekupoval jinou velikost u Orisu než 47,ale v tomhle rozměru tenhle model nedělaj.Opravdu to chce vyzkoušet na ruce,ty 44 mě připadaly jako miminka na ruce
B.F.G. Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Tento model Orisu není rozhodně velký. Na ruku 17cm je úplně v pohodě, s tímto pouzdrem může stejný člověk nosit i 47mm. Nemůžu si nerejpnout, na Sinn nikomu nevadí "inspirace" Bell Ross? Proč se takhle vrtá jen do některých značek? Za mě je to fuk, Sinny vypadají podle mě suprově, snad jen je font a délka indexů vůči lunetě a proporcím moc.
vadim6 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Jenom pro inspiracihttp://www.stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=12742&ls=e&nc=1292674921-13219&rubnum=seatime.seatimeuebersicht&artnum=sziszluschkbom&file=&gesamt_zeilen=Tshowrub--seatime.seatimeuebersicht
Kairos Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Doporučil bych Ti ty třetí Orisky, které na seznamu nemáš, s ocelovou lunetou tajdlenct
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Mám Sinny (857) výhody těch, co máš ve výběru- výška akurát (nějakých 12 mm)- odstínění 80.000 A/m , pro srovnání stejné jako Rolex Milgauss- kvalita německých pouzder vynikající (např. úplně bezproblémový náběh korunky)- oboustranný antireflex- 200 m WR naprosto dostatečné- možnost výměny tahu za např. německý bund strap s podložkou, guma, pilotní řemeny s cvokama (svoje jsem tahal na Di- Modell Tornádo), klasický jednoduchý řemen (třeba cordovan) - pokaždý jiný kus na ruce- univerzální použití - bude jim slušet černý i hnědý řemen nevýhody- já nemám rád pískovaná pouzdra. Tenhle model není z tegimentu, takže když s ním někde jebneš a uděláš vryp, půjde blbě zamaskovat Ty orisky jsou fajn k triku a šortkám, do košile nevím, nevím... ten soudek je opticky zmenšuje, mně by se jako jediné hodinky na nošení brzo okoukaly.
jankoxxx Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 jednoznacne Sinn a to hocktore. nemam nic proti orisu ale Sinn tomu dava podla mna viacej
vraby Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 jednoznacne Oris a to hocktore. nemam nic proti Sinn ale Oris tomu dava podla mna viacej-howk
jankoxxx Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 jednoznacne Oris a to hocktore. nemam nic proti Sinn ale Oris tomu dava podla mna viacej-howk no jo, ja viem. sinn su mi proste sympatickejsie. u orisu sa mi pacia skorej tie decentne hodinky.
Návštěvník Tada Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Sinn... Orisky tu měl kdekdo a nikomu moc dlouho nadšení z nich nevydrželo a pustil je dál Sinny jsou parádně zpracované hodinky, které se ještě nezvládly zpronevěřit tomu, že jsou tool-watch a nevyměkly.
PhoeniX Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Firmy mám rád obě. Na ORIS je pořád něco poctivého, asi díky vlastnímu designu. Ale stejně bych šel do Sinn, ze kterých se mi mnohem lépe odečítá čas. Prostě tool...
PhoeniX Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Bell Ross už poměrně dlouho odebírá některé modely z Německa, takže je tomu právě naopak. Já bych si nikdy nekoupil Bell Ross, protože můžu mít levnější originál. Jde jenom o marketing.
jamikadze Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 No musim aj ja sa pripojit ako obhajca ORISU.Uz som ich mal.Teraz mam druhe 47mm.Jednoznacne ORIS.A pridam este viem spravit na ne super cenu.Posli ss a vysvetlim.Cena lepsia ako z USA.Vse je to z luxusneho kamenaku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se