Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

objevil jsem další kravinu, která by mohla někoho inspirovat.

Kyosho dělá skvělá auta na DO (viz foto) - má to cca 10 cm a jezdí to jak prase! Smyky, driftování, ABS, má to diferenciál, tlumiče. Dokoupit se dají světla (fungují blinkry, brzdovky - jak mají).

Jezdí to na 4x AAA baterky a dlooouho to vydrží.

Na jeden podvozek se nacvakávají karoserie, takže levně člověk může pořídit třeba 10 aut. :-)

A modely jsou DOKONALÉ. Všimněte si, že můj Mustang má i metalízu. Zrcátka se ohýbají, koník je na svém místě, zadní nápis GT taky.. prostě paráda!

Odesláno

Výrobce:

http://www.kyosho.com/eng/products/rc/index.html

Český prodejce:

http://www.peckamodel.cz/kategorie/kyosho--serie-miniz.aspx

Na ebay je toho mraky - například gyroskop, který koriguje řízení v případě, že se "trhá ze stopy".

Autíčka doporučuju koupit v CZ (záruka), kastle na eBay (víc typů) a ovládač taky na eBay (cena cca 60% oproti CZ).

Odesláno

Ještě mám Ferrari a na cestě je BMW M3. Bohužel dělají mraky počmáranejch "závoďáků", pak pár Ferrari a Prosche a jen málo "normálních" civilních aut bez potisků.

Zaplať pánbů za Mustanga a tu M3.

Odesláno

Měl jsem od Kyosho "dakarské" Mitsubishi Pajero a musím říct, že to fakt jezdilo jako blázen.

Dá se dokupovat spousta doplňků, měnit tlumiče a další části podvozku a celkově autíčka tunit...

BTW - ty Defy jsou boží (ale to už tady bylo také tisíckrát...)

Odesláno

Je to přepálený, ale dnska to tu už nemusí kupovat nikdo :-)

Ale jezdí to neuvěřitelně! Už se těším, až si někde zazávodím.

Asi si kvůli tomu budu muset koupit ještě Tag Heuery Monaco...

Odesláno

Tak to ste ma pekne namotali chlapi...

Hele je to děsná choroba. Já už třetí den doma večer jezdím po kuchyni, driftuju, otáčím se smykem ze zpátečky dopředu, brzdím smykem co nejtěsněji před zdí - a plním spoustu dalších dospělých úkolů :-D

Jen drobet zanedbávám děti. Prý.

No co naplat - už přemýšlím, že půjdu ještě do Overlandu (totéž, jen jakoby SUV).

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...