Jeremy Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Ahoj,objevil jsem další kravinu, která by mohla někoho inspirovat.Kyosho dělá skvělá auta na DO (viz foto) - má to cca 10 cm a jezdí to jak prase! Smyky, driftování, ABS, má to diferenciál, tlumiče. Dokoupit se dají světla (fungují blinkry, brzdovky - jak mají).Jezdí to na 4x AAA baterky a dlooouho to vydrží.Na jeden podvozek se nacvakávají karoserie, takže levně člověk může pořídit třeba 10 aut. :-)A modely jsou DOKONALÉ. Všimněte si, že můj Mustang má i metalízu. Zrcátka se ohýbají, koník je na svém místě, zadní nápis GT taky.. prostě paráda!
mt01 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Ahoj, objevil ... ... paráda! je tu někde zakletá fotka?
Jeremy Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Je, ale nějak to zlobí.. chjo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Já mám Subaru Impreza ani nevím od koho. Ale vím, že nejlíp to driftuje na parketách.
tmoris Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 odkaz na nejake jeho stranky bych poprosil! diky
Milis Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 odkaz na nejake jeho stranky bych poprosil! diky Jojo, já taky, ten Kyocera web je příšernej! PS: Teda ten Mustoš je fakt pěknej.
Milis Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Jo, nevšim jsem si toho mini-z v nadpisu. Tak třeba tady: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=kyosho+mini+z&_sacat=See-All-Categories
mt01 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 jooo, vypadá moc dobře, já mám tohle
Jeremy Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Výrobce:http://www.kyosho.com/eng/products/rc/index.html Český prodejce:http://www.peckamodel.cz/kategorie/kyosho--serie-miniz.aspx Na ebay je toho mraky - například gyroskop, který koriguje řízení v případě, že se "trhá ze stopy".Autíčka doporučuju koupit v CZ (záruka), kastle na eBay (víc typů) a ovládač taky na eBay (cena cca 60% oproti CZ).
Jeremy Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Ještě mám Ferrari a na cestě je BMW M3. Bohužel dělají mraky počmáranejch "závoďáků", pak pár Ferrari a Prosche a jen málo "normálních" civilních aut bez potisků.Zaplať pánbů za Mustanga a tu M3.
Murphy97 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Měl jsem od Kyosho "dakarské" Mitsubishi Pajero a musím říct, že to fakt jezdilo jako blázen.Dá se dokupovat spousta doplňků, měnit tlumiče a další části podvozku a celkově autíčka tunit... BTW - ty Defy jsou boží (ale to už tady bylo také tisíckrát...)
B.F.G. Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Mini Z mi připadá v čr děsně přepálený. Už jsem o tom přemýšlel před lety, ale nemám čas ani na vrtulník
Jeremy Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Je to přepálený, ale dnska to tu už nemusí kupovat nikdo :-)Ale jezdí to neuvěřitelně! Už se těším, až si někde zazávodím.Asi si kvůli tomu budu muset koupit ještě Tag Heuery Monaco...
mikymik Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Jo, auticka! Muj soucasny favorit je toto. Dalo by se s nim pojezdit doma i venku. Nemate s nim nekdo zkusenosti? Motor je bohuzel DC, ale cena je OK a postupnemu tuningu se meze nekladou 1
WEIDER Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Ja vlastnim Hpi Savage xl 5.9 big block.Dost dobra vec.
onney Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Vidím to poprvé a moc se mi to líbí. Asi si na jedno ušetřím :-)tady jedno video pro inspiraci drifterům :-) 1
shag Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Tak to ste ma pekne namotali chlapi...
Honza.manta Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Já jsem propadl tomuhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Tak DuraTrax snad pry radeji nebrat Jo, auticka! Muj soucasny favorit je toto. Dalo by se s nim pojezdit doma i venku. Nemate s nim nekdo zkusenosti? Motor je bohuzel DC, ale cena je OK a postupnemu tuningu se meze nekladou
Jeremy Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Tak to ste ma pekne namotali chlapi... Hele je to děsná choroba. Já už třetí den doma večer jezdím po kuchyni, driftuju, otáčím se smykem ze zpátečky dopředu, brzdím smykem co nejtěsněji před zdí - a plním spoustu dalších dospělých úkolů :-D Jen drobet zanedbávám děti. Prý. No co naplat - už přemýšlím, že půjdu ještě do Overlandu (totéž, jen jakoby SUV). 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se