Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zamkni to. Díky.

Chlapíci, dejte si někde sraz a tam si to vyřikejte. Aukro je prodejní portál, který má svá pravidla a když je někdo vychytrale obejde, tak Vás to akorát tak může "srát" že jste nebyly tak chytří jako on. A není to vůbec moje ani Vaše věc, ale věc Aukra co a jak si to ohlídá. Na jednu stranu dokážu pochopit jak Colomba tak i na druhou Finance, jak říká klasik :" Z hlediska vyššího principu mravního ......" , jestli někdo někomu přihodí tak mu prostě přihodí, A CO MÁ BÝT ?, nikdo přeci nikoho nenutí aby zrovna tuto věc kupoval, tak vo co jde? A pak se taky dobře se bavím, když vidím ty vzkazy pro "Angeluse" honem dělej s tím něco a tak mně napadá jestli tihle poctivci, kteří určitě chtějí jenom chránit kupující / i když jim do toho nic není-je přeci demokracie a já si můžu koupit jakýkoliv FAKE když na něj mám/ také voláte poliše když  vás v autě na třicítce, kterou Vy jistě dodržujete někdo předjede?  Ale jinak hezký den.

P.S. Honzo už to radši zamkni...... :giljotiini: 

Odesláno

Na nejmenovaném aukčním portálu se celkem periodicky opakovávala aukce na 50 kusů stěžejek. Každou chvilku jsem tam nakoupil a byl spokojený, ale ouha- teď mi došly a já žádné nemám a nemůžu najít odkaz. Tak mi napadá, pánové, kde vlastně nakupujete stěžejky?

Odesláno

Na nejmenovaném aukčním portálu se celkem periodicky opakovávala aukce na 50 kusů stěžejek. Každou chvilku jsem tam nakoupil a byl spokojený, ale ouha- teď mi došly a já žádné nemám a nemůžu najít odkaz. Tak mi napadá, pánové, kde vlastně nakupujete stěžejky?

S Mavexem mám taky dobrou zkušenost.............

Odesláno

Tuto lunetu jsem zakoupil v aukci od uživatele Hogan74, první fotka je stažená z aukce, druhá fotka je to co mi přišlo domů, potisk úplně plochý ale Parexo to není. Telefon prodejce nezvedá napsal jsem mail uvidíme jak se k tomu postaví.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tuto lunetu jsem zakoupil v aukci od uživatele Hogan74, první fotka je stažená z aukce, druhá fotka je to co mi přišlo domů, potisk úplně plochý ale Parexo to není. Telefon prodejce nezvedá napsal jsem mail uvidíme jak se k tomu postaví.

Hezké, evidentně jsi obdržel něco úplně jiného než bylo inzerovaného. Vypadá to jako samodomo....

Odesláno

Proč si nekoupíš origo lunetu přímo v Eltonu a ne drahou na Aukru 3x dražší !!!!

Odesláno

Bude to asi zmetek.

Jinak ta původní stará je taky s plastickými indexy.

Odesláno

Pan Kubeš je v pohodě. Neboj on Ti odpoví.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...