Honza.manta Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Nechápu tam ty příhozy.10 000 dal a nebo hodil buď někdo na nějakým dobrém matrośi co měl potom koule a neměl strach nebo někdo kdo je provázány s prodejcem ,ale pak nechápu ten poslední příhoz od frajera s nulovým hodnocenim. Ten poslední, dle tebe nesmyslný příhoz, je úplně průzračně čistá sonda, která ukázala maximum toho nejvyššího regulérního dražitele a za to mu to teď bude s nějakou pohádkou nabídnuto.
JR_2010 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Ten poslední, dle tebe nesmyslný příhoz, je úplně průzračně čistá sonda, která ukázala maximum toho nejvyššího regulérního dražitele a za to mu to teď bude s nějakou pohádkou nabídnuto.Jo,jo, taky jsem si jednou z lenosti takhle naběhl, když se mi nechtělo u toho sedět, dal jsem tam relativně nesmyslnou částku s jistotou výhry a odešel. A světe div se, vyhrál jsem to jen tak tak za maximum příhozu. Naštěstí hodinky hodnotou na částku za léta došplhaly. Dnes je běžné, že mi někdo pár sekund před koncem přehodí a obratem příhoz zmizí (je zrušen) jasná sonda mojí maximálky.
Trololo Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Tohle provedení ciferníku vidím poprvé - nemáte o něm někdo nějaké info? Popř. nevlastníte jej? http://ostatni.bazos.cz/inzerat/44153852/Hodinky-Prim.php
straspol Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Tohle provedení ciferníku vidím poprvé - nemáte o něm někdo nějaké info? Popř. nevlastníte jej? http://ostatni.bazos.cz/inzerat/44153852/Hodinky-Prim.phpÁ, náš ochotný zveřejňovatel. Ty ty věci prodáváš a máš strach aby si všichni všimli, viď? Aby z toho nakonec nebylo málo peněz... Upraveno 9. února 2015 uživatelem straspol
WDW Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 No v každém případě od tohoto prodejce z Liberce (dokonce se to i rýmuje) ruce pryč....Jinde nabízí kromě těchto hodinek i letecké Prim, skládačka Parexo a zaměrně maskuje foto zadního víka atd....Takže nic dobrého z toho nekouká....
stanik73 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Tohle provedení ciferníku vidím poprvé - nemáte o něm někdo nějaké info? Popř. nevlastníte jej? http://ostatni.bazos.cz/inzerat/44153852/Hodinky-Prim.phpNo nevím, je to už v relativně krátké době třetí barevná varianta číselníku z Liberce, co ještě nikdo neviděl. Nechal jsem si již dříve poslat jinou fotku ve vyšší kvalitě a porovnával texturu - nanesení barvy s jinými známými barevnými primkami ze stejné doby....na můj vkus to trochu zapáchá , ale to si musí každý pořešit sám
drcolombo Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Na aukru se poslední dobou dějou zvěrstva a jsem rád že to jde mimo mě Vážně? Todle vymezování zní trochu podezřele od člověka, který na Aukru dva dny před tímto postem (25.1.) vydražil dvoje ?raritní Igeny?. To si zaslouží bližší prozkoumání. Tak tady je máš, Aukro zvěrstva, jsou to ale tvoje osobní zvěrstva. A nasral sis je pod sebe sám, tak si je teď sežer: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81029-k%C3%A1%C5%BEou-vodu-pij%C3%AD-v%C3%ADno/ Dobrou chuť!
martar Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 (upraveno) Tady bude dneska veselo.... Probíral jsem se několika stránkami zpětně a mám otázku k těmto postům:tak to vypada, ze nemam uplny bastl - dnes aukrem oceneny stejny model na 9400 kc. vitezi gratuluji! mimochodem - je to v knize PRIM? musim se mrknout, ale mam pocit, ze jsem je tam nevidel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V knize toto není, neboť se nejedná o provedení dle výrobní dokumentace. Je to velmi povedená skládačka ze vzorků pouzder a číselníků, které Chronotechně Nové Město nad Metují poskytl na počátku 60. let zahraniční dodavatel v nabídkovém řízení. Nakonec se nakoupila jen ta elegantní pouzdra. Domnívám se, že autorem těchto nádherných hodinek byl nějaký zaměstnanec Chronotechny, který měl k zahraničním vzorkům přístup a navíc si to uměl smontovat.Pokud je ciferník nabídkový vzorek z počátku 60 let, co to logo? Ke změně loga na tiskací došlo až v druhé polovině šedesátých let. Pokud budeme brát Accutronovu informaci jako danou, znamená to, že 1) tiskací logo bylo v Chronotechn? vytvořeno a schváleno již počátkem 60 let, pouze se zpozdilo jeho zavedení? 2) zahraniční dodavatel projevil nečekanou odvahu a s nabízeným produktem nabídl i moderní podobu loga, kterou později Elton opravdu využil? 3) ciferník coby nabídkový vzorek byl bez potisku a potisk dodatečně provedl zdatný zaměstnanec, který hodinky i kompletoval? Upraveno 10. února 2015 uživatelem martar
straspol Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Tady bude dneska veselo.... Probíral jsem se několika stránkami zpětně a mám otázku k těmto postům:post-1383-0-20126400-1422135166.jpeg Pokud je ciferník nabídkový vzorek z počátku 60 let, co to logo? Ke změně loga na tiskací došlo až v druhé polovině šedesátých let. Pokud budeme brát Accutronovu informaci jako danou, znamená to, že 1) tiskací logo bylo v Chronotechn? vytvořeno a schváleno již počátkem 60 let, pouze se zpozdilo jeho zavedení? 2) zahraniční dodavatel projevil nečekanou odvahu a s nabízeným produktem nabídl i moderní podobu loga, kterou později Elton opravdu využil? 3) ciferník coby nabídkový vzorek byl bez potisku a potisk dodatečně provedl zdatný zaměstnanec, který hodinky i kompletoval?Domnívám se že ciferníky se nabízely bez potisku. Dodnes je to rozšířená praxe.
doktor584 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Vážně? Todle vymezování zní trochu podezřele od člověka, který na Aukru dva dny před tímto postem (25.1.) vydražil dvoje ?raritní Igeny?. To si zaslouží bližší prozkoumání. Tak tady je máš, Aukro zvěrstva, jsou to ale tvoje osobní zvěrstva. A n....l sis je pod sebe sám, tak si je teď sežer: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81029-k%C3%A1%C5%BEou-vodu-pij%C3%AD-v%C3%ADno/ Dobrou chuť!Tak to jsem si zase jednou početl, sice jsou to v porovnání s Islámským státem nebo " kámošema" z Boko Hara úplné žabomyší války, ale pobavilo mne to. A chalani všechno tohle je pouho pouhá ZÁVIST, nic víc nic míň. Přestaňme se "srát" do toho co kdo prodává a za kolik na Aukru vždyť je to jenom jeho věc a jestli to někdo koupí 10x předražený, tak ať to koupí když na to má a nezáviďme mu to, může to udělat každý, od toho tu Aukro je. A jestli je někdo tak slušnej a poctivej, ať prodává tady. A nakonec ŽIJ A NECH ŽÍT, páčko
straspol Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Asi jde o reakci která vůbec nepatří do tohoto vlákna. Co to uklidit kam to patří? Jinak- promiň, ale každému, kdo na Aukru občas nakupuje, dost záleží na tom, aby se tam pohyboval ve férovém prostředí a ne v ráji přihazovačů, křivoty a šroubovačů cen. V tomto případě je tvrzení o závisti naprosto mimo mísu. NIKDO nemá zájem kupovat 10x předražený věci i kdyby na to měl.
kerob Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 No jo, bouchly nekomu saze, uz mu bouchly pred nekolika lety jednou,ale to pouzival jiny nick......si myslim tedy jestli mne pamet neklame a taky to byla vyzivna diskuze, jen co je pravda, malem jsem utiral krev pod monitorem! Zda se, ze to tenkrat nevydejchal a cekal az mu nekdo nabije, no a stalo se. Ale ono je potreba obcas vsude asi oddelit zrno od plev resp rici svuj nazor, podelit se o dojmy a pojmy a taaaaak.
Honza.manta Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Tak to jsem si zase jednou početl, sice jsou to v porovnání s Islámským státem nebo " kámošema" z Boko Hara úplné žabomyší války, ale pobavilo mne to. A chalani všechno tohle je pouho pouhá ZÁVIST, nic víc nic míň. Přestaňme se "srát" do toho co kdo prodává a za kolik na Aukru vždyť je to jenom jeho věc a jestli to někdo koupí 10x předražený, tak ať to koupí když na to má a nezáviďme mu to, může to udělat každý, od toho tu Aukro je. A jestli je někdo tak slušnej a poctivej, ať prodává tady. A nakonec ŽIJ A NECH ŽÍT, páčko Aukro je právě aukční portál, tak si holt každý musí svůj příhoz pečlivě promyslet, případně položit prodejci dotaz a teprve potom přihodit. Asi jde o reakci která vůbec nepatří do tohoto vlákna. Co to uklidit kam to patří? Jinak- promiň, ale každému, kdo na Aukru občas nakupuje, dost záleží na tom, aby se tam pohyboval ve férovém prostředí a ne v ráji přihazovačů, křivoty a šroubovačů cen. V tomto případě je tvrzení o závisti naprosto mimo mísu. NIKDO nemá zájem kupovat 10x předražený věci i kdyby na to měl. To ale je chyba v celém systému aukra - tu my tady nevyřešíme. Musíš se smířit s tím, že aukro se za poslední cca tři roky hodně změnilo. A to z více důvodů.1) Ceny hodinek(hlavně primek) několikráte stouply, tak že z toho je už slušný artikl a ne zboží ve stejné ceně jako poštovné, jak to bylo před pěti a více lety. Takže teď už to k různým levárnám láká.2) Zrovna starých primek ve slušném stavu dost ubývá, neboť si je sběratelé syslí doma, opět logicky láká k různým ne úplně korektním postupům a nabídkám.Sečteno a podtrženo:To je dáno systémem a ne několika jednotlivci, ti jen využívají chyb a nedostatků v systému.
doktor584 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Aukro je právě aukční portál, tak si holt každý musí svůj příhoz pečlivě promyslet, případně položit prodejci dotaz a teprve potom přihodit. To ale je chyba v celém systému aukra - tu my tady nevyřešíme. Musíš se smířit s tím, že aukro se za poslední cca tři roky hodně změnilo. A to z více důvodů.1) Ceny hodinek(hlavně primek) několikráte stouply, tak že z toho je už slušný artikl a ne zboží ve stejné ceně jako poštovné, jak to bylo před pěti a více lety. Takže teď už to k různým levárnám láká.2) Zrovna starých primek ve slušném stavu dost ubývá, neboť si je sběratelé syslí doma, opět logicky láká k různým ne úplně korektním postupům a nabídkám.Sečteno a podtrženo:To je dáno systémem a ne několika jednotlivci, ti jen využívají chyb a nedostatků v systému.Teď jsi promluvil jako "stařešina" a mně nezbývá než s Tebou souhlasit
straspol Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Aukro je právě aukční portál, tak si holt každý musí svůj příhoz pečlivě promyslet, případně položit prodejci dotaz a teprve potom přihodit. To ale je chyba v celém systému aukra - tu my tady nevyřešíme. Musíš se smířit s tím, že aukro se za poslední cca tři roky hodně změnilo. A to z více důvodů.1) Ceny hodinek(hlavně primek) několikráte stouply, tak že z toho je už slušný artikl a ne zboží ve stejné ceně jako poštovné, jak to bylo před pěti a více lety. Takže teď už to k různým levárnám láká.2) Zrovna starých primek ve slušném stavu dost ubývá, neboť si je sběratelé syslí doma, opět logicky láká k různým ne úplně korektním postupům a nabídkám.Sečteno a podtrženo:To je dáno systémem a ne několika jednotlivci, ti jen využívají chyb a nedostatků v systému.1) na zvýšení- v mnohých případech umělém- ceny PRIMek má lví podíl právě AUKRO, aukrocenami se zaklíná při obchodování každý vetešníček v garáži v Hornídolní2) naprostá pravda, je potřeba neustále dávat pozorSečteno a podtrženo: za zneužívání chyb v systému těm několika jednotlivcům poděkujem a dáme jim metály ?
Honza.manta Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 1) na zvýšení- v mnohých případech umělém- ceny PRIMek má lví podíl právě AUKRO, aukrocenami se zaklíná při obchodování každý vetešníček v garáži v Hornídolní2) naprostá pravda, je potřeba neustále dávat pozorSečteno a podtrženo: za zneužívání chyb v systému těm několika jednotlivcům poděkujem a dáme jim metály ? Jak jsem napsal v předešlém příspěvku - systém aukra my tady nevyřešíme. Jediná šance, která ještě zbývá je následující:Můžeš si jít stěžovat na Hlavní nádraží Hl. M. Prahy - tam máš větší šanci na úspěch, než na aukru.
doktor584 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Jak jsem napsal v předešlém příspěvku - systém aukra my tady nevyřešíme. Jediná šance, která ještě zbývá je následující:Můžeš si jít stěžovat na Hlavní nádraží Hl. M. Prahy - tam máš větší šanci na úspěch, než na aukru. A nebo nechodit vůbec na Aukro a mít boží klid
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se