Joskas Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Liberec chce za Spartaky 20 tis. Že by prodával za ceny z budoucnosti?
feltharg Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 no bojim se, ze cas libereckych cen jednoho dne nastane Liberec chce za Spartaky 20 tis. Že by prodával za ceny z budoucnosti?
Joskas Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Jednou možná jo.Hodinky nabízí pěkné, ale je vidět, že dnes to za ty ceny neprodá.
straspol Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 no bojim se, ze cas libereckych cen jednoho dne nastane No- bojím se že PRIM vlna asi nevydrží navěky. Proto ta křečovitá snaha hned teď vytřískat maximum.
brut12358 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 No- bojím se že PRIM vlna asi nevydrží navěky. Proto ta křečovitá snaha hned teď vytřískat maximum. Nějaká vlna bude, dokud bude Elton vyrábět hodinky ... potom to bude jenom velikej pád
Návštěvník Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 (upraveno) ".... sestavené z původních továrních NOS dílů " . Nechci domyslet kolik těch NOS leteckých dílů ještě existuje. Buď si jist, že dnes již málo, hodně málo a co se týče original víka z r. 1983, tak to už asi žádné. Naštěstí jsem k nim neměl nikdy důvěru, prý vyrobeno 200 či 500 nečíslovaných Nedůvěra k leteckým bez čísla je na místě, ale v továrně Eltonu skutečně zkompletovali jen 300-500 ks a jsou tedy de facto sběratelsky zajímavější, než číslovaných cca 3 tis. kusů pro armádu. Ale pouze za předpokladu, že víko bylo skutečně vyrobené v r. 1982-3, což bude na mizivém množství kompletních leteckých hodinek bez čísla. Víka na sportovní automaty se vyráběly stejnou technologií i v 90. letech, ale jsou mezi nimi rozdíly, které skutečný znalec Primek rozezná. Přikládám foto vík z r. 1983, 1993 a po r. 2000 jsou s kulatými výřezy pro klíč. U pravosti leteckých bez čísla je tedy třeba se orientovat nejen typem víka, ale případným příslušenstvím a původem. Upraveno 1. července 2015 uživatelem Nirmalita
doktor584 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Buď si jist, že dnes již málo, hodně málo a co se týče original víka z r. 1983, tak to už asi žádné. Nedůvěra k leteckým bez čísla je na místě, ale v továrně Eltonu skutečně zkompletovali jen 300-500 ks a jsou tedy de facto sběratelsky zajímavější, než číslovaných cca 3 tis. kusů pro armádu. Ale pouze za předpokladu, že víko bylo skutečně vyrobené v r. 1982-3, což bude na mizivém množství kompletních leteckých hodinek bez čísla. Víka na sportovní automaty se vyráběly stejnou technologií i v 90. letech, ale jsou mezi nimi rozdíly, které skutečný znalec Primek rozezná. Přikládám foto vík z r. 1983, 1993 a po r. 2000 jsou s kulatými výřezy pro klíč. U pravosti leteckých bez čísla je tedy třeba se orientovat nejen typem víka, ale případným příslušenstvím a původem.Táááááák a můžete začít všichni kontrolovat
Honza.manta Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Já nemusím, já si ty rozdíly hlídám už leta.
p3k Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Buď si jist, že dnes již málo, hodně málo a co se týče original víka z r. 1983, tak to už asi žádné. Nedůvěra k leteckým bez čísla je na místě, ale v továrně Eltonu skutečně zkompletovali jen 300-500 ks a jsou tedy de facto sběratelsky zajímavější, než číslovaných cca 3 tis. kusů pro armádu. Ale pouze za předpokladu, že víko bylo skutečně vyrobené v r. 1982-3, což bude na mizivém množství kompletních leteckých hodinek bez čísla. Víka na sportovní automaty se vyráběly stejnou technologií i v 90. letech, ale jsou mezi nimi rozdíly, které skutečný znalec Primek rozezná. Přikládám foto vík z r. 1983, 1993 a po r. 2000 jsou s kulatými výřezy pro klíč. U pravosti leteckých bez čísla je tedy třeba se orientovat nejen typem víka, ale případným příslušenstvím a původem.Díky za pěkně udělané srovnání. Toto by bylo super umístit taky do vlákna k leteckým.
brut12358 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Buď si jist, že dnes již málo, hodně málo a co se týče original víka z r. 1983, tak to už asi žádné. Nedůvěra k leteckým bez čísla je na místě, ale v továrně Eltonu skutečně zkompletovali jen 300-500 ks a jsou tedy de facto sběratelsky zajímavější, než číslovaných cca 3 tis. kusů pro armádu. Ale pouze za předpokladu, že víko bylo skutečně vyrobené v r. 1982-3, což bude na mizivém množství kompletních leteckých hodinek bez čísla. Víka na sportovní automaty se vyráběly stejnou technologií i v 90. letech, ale jsou mezi nimi rozdíly, které skutečný znalec Primek rozezná. Přikládám foto vík z r. 1983, 1993 a po r. 2000 jsou s kulatými výřezy pro klíč. U pravosti leteckých bez čísla je tedy třeba se orientovat nejen typem víka, ale případným příslušenstvím a původem. Smekám super informace. Teď už budu nakupovat jako profík Ještě by mě zajímalo, kde se používala takhle neoznačená víčka ??
JZED Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Díky za srovnání. Supr. Jeden dotaz, používali se někdy na nečíslovaných dýnka s vyznačením vodotěsnosti, nebo ty byly jen pro Sporty? Dík Upraveno 2. července 2015 uživatelem JZED
p3k Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Smekám super informace. Teď už budu nakupovat jako profík Ještě by mě zajímalo, kde se používala takhle neoznačená víčka ?? Díky za srovnání. Supr. Jeden dotaz, používali se někdy na nečíslovaných dýnka s vyznačením vodotěsnosti, nebo ty byly jen pro Sporty? Dík vždyť máte oba odpovědi v příspěvku Nirmality
brut12358 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 (upraveno) vždyť máte oba odpovědi v příspěvku Nirmality ....já myslel, že bez popisek byly jenom ty vojenské z roku 1983 Upraveno 2. července 2015 uživatelem brut12358
JZED Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 (upraveno) vždyť máte oba odpovědi v příspěvku NirmalityJe asi vedro, nevyčetl jsem to..... Upraveno 2. července 2015 uživatelem JZED
Milan Praha Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Když už jsme u těch fejků je pravda že Diplomaty incablok musí mít na dýnku číslo ?novější nikoliv ?
Honza.manta Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Ano, incabloc je číslovaný a kin ne.
financ Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Když už jsme u těch fejků je pravda že Diplomaty incablok musí mít na dýnku číslo ?novější nikoliv ?dýnko na Diplomaty snad ještě nikdo nefejkuje. Nemyslíš nějakou skládačku? Ano, incabloc je číslovaný a kin ne.ty automatický opravy mě někdy pěkně serou :-)))
straspol Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Můžem být vděční že to nenapsalo ,, Kim" .
Milan Praha Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 myslel jsem skládačku - jen se mi to potvrdilo - prodejce na aukru se hádal že tomu nerozumím že to je běžné ... chjo
financ Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 myslel jsem skládačku - jen se mi to potvrdilo - prodejce na aukru se hádal že tomu nerozumím že to je běžné ... chjoběžný to je. V minulosti to nikdo neřešil a starším hodinářům je to obvykle jedno.Z výroby bylo na incabloku dýnko číslovaný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se