Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle mě je cena přiměřená i když vysoká. Takový druhý se těžko budou hledat. 

Znám spoustu kolegů kteří mají trakaře v podobných stavech ve sbírkách. Občas se objevují- chce to si počkat. Nebo holt nečekat- a platit  :lol2:

Odesláno

Kolik nových hodinek Prim si dneska můžu koupit za průměrnou mzdu?

No ale takhle to nemůže fungovat, takhle to nejde počítat    :lol2:   takhle se to říká jen když máš vykrvácet za nějaký pěkný starý kousek.

Odesláno

Kolik nových hodinek Prim si dneska můžu koupit za průměrnou mzdu?

troje kvartzky, nebo 2 renovace Igenů.

Přepočítávat to nejde, v roce 1972 stály Autavie 200USD (s plastový sklíčkem) a Rolexky Suby s datem 385 USD

Odesláno

troje kvartzky, nebo 2 renovace Igenů.

Přepočítávat to nejde, v roce 1972 stály Autavie 200USD (s plastový sklíčkem) a Rolexky Suby s datem 385 USD

On myslel HODINKY  - ne baterkáčový šmejdy nebo cosi do čeho si strojek musí sehnat sám.

• po 3 týdnech...
Odesláno

čtu to cely. Chytas na první naslapnuti

Asi budu trochu natvrdlý... myslel jsem že jde o vysvětlení nesrovnatelnosti ceny hodinek starých a  renovačních. Ještě k tomu poněkud technicky speciálních. Proto o tom píšu- oddůvodňovat vyšší cenu starých Primek tím, že renovace je ještě dvakrát dražší, je podle mého porovnávání hrušek s jablkama. Ty v tom vidíš něco jiného?

Odesláno

ja v tom vidim poptavku ;)

Asi budu trochu natvrdlý... myslel jsem že jde o vysvětlení nesrovnatelnosti ceny hodinek starých a  renovačních. Ještě k tomu poněkud technicky speciálních. Proto o tom píšu- oddůvodňovat vyšší cenu starých Primek tím, že renovace je ještě dvakrát dražší, je podle mého porovnávání hrušek s jablkama. Ty v tom vidíš něco jiného?

Odesláno

Dobry vecer panove! Tak nejak jsem si vzal do hlavy ze po 20 letech bez hodinek na ruce si zase poridim takove,ktere jsem kdysi mel a to Prim sport Igen. Chapu- blaznovstvi! Muzete me laikovi poradit co z internetu by stalo za investici abych nenalit na paskvil? Nechce se mi psat ze cenu neresim ale na druhou stranu jsem si vedom toho ze za kvalitu se plati.Nemohu se zde na foru nabazit vasich kousku. Registroval jsem se pro to abych mohl civet na vase fotky. Diky za info. Mimo jine nekde jsem nasel na netu par kusu v Liberci ale jak pisu,jsem greenhorn tak nevim nevim. Jeste jednou diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...