straspol Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Podle mě je cena přiměřená i když vysoká. Takový druhý se těžko budou hledat. Znám spoustu kolegů kteří mají trakaře v podobných stavech ve sbírkách. Občas se objevují- chce to si počkat. Nebo holt nečekat- a platit
prim-ky Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Kolik nových hodinek Prim si dneska můžu koupit za průměrnou mzdu?
straspol Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Kolik nových hodinek Prim si dneska můžu koupit za průměrnou mzdu?No ale takhle to nemůže fungovat, takhle to nejde počítat takhle se to říká jen když máš vykrvácet za nějaký pěkný starý kousek.
financ Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Kolik nových hodinek Prim si dneska můžu koupit za průměrnou mzdu?troje kvartzky, nebo 2 renovace Igenů.Přepočítávat to nejde, v roce 1972 stály Autavie 200USD (s plastový sklíčkem) a Rolexky Suby s datem 385 USD
straspol Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 troje kvartzky, nebo 2 renovace Igenů.Přepočítávat to nejde, v roce 1972 stály Autavie 200USD (s plastový sklíčkem) a Rolexky Suby s datem 385 USDOn myslel HODINKY - ne baterkáčový šmejdy nebo cosi do čeho si strojek musí sehnat sám.
jovani Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 ... tak treba cakat na lepsiu cenu
financ Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 On myslel HODINKY - ne baterkáčový šmejdy nebo cosi do čeho si strojek musí sehnat sám.myslis za druhý? On to kolega určitě zvládne sam
Honza.manta Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 No každopádně traktory za 6,5K mi přijdou tak asi dvakrát předražené.
brut12358 Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 No každopádně traktory za 6,5K mi přijdou tak asi dvakrát předražené.A jsou prodané
feltharg Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 nekdo z fora? pochlubte se A jsou prodané
bohus76 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 No každopádně traktory za 6,5K mi přijdou tak asi dvakrát předražené.MNO,lví limitka stála jednou tolik :-)
straspol Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 To Aeskulapy taky- ale to je jiná disciplína, ne?
bohus76 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Jasně, v Eltonu nejsou samaritáni :-)
straspol Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Jasně, v Eltonu nejsou samaritáni :-)Já už se lek, že to chceš srovnávat...
financ Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Já už se lek, že to chceš srovnávat...aeskulapy? To snad ani nejde
straspol Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 aeskulapy? To snad ani nejdeRadši si to přečti celý...jde o srovnání těch renovací se starými Traktory...
financ Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Radši si to přečti celý...jde o srovnání těch renovací se starými Traktory...čtu to cely. Chytas na první naslapnuti
straspol Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 čtu to cely. Chytas na první naslapnutiAsi budu trochu natvrdlý... myslel jsem že jde o vysvětlení nesrovnatelnosti ceny hodinek starých a renovačních. Ještě k tomu poněkud technicky speciálních. Proto o tom píšu- oddůvodňovat vyšší cenu starých Primek tím, že renovace je ještě dvakrát dražší, je podle mého porovnávání hrušek s jablkama. Ty v tom vidíš něco jiného?
feltharg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 ja v tom vidim poptavku Asi budu trochu natvrdlý... myslel jsem že jde o vysvětlení nesrovnatelnosti ceny hodinek starých a renovačních. Ještě k tomu poněkud technicky speciálních. Proto o tom píšu- oddůvodňovat vyšší cenu starých Primek tím, že renovace je ještě dvakrát dražší, je podle mého porovnávání hrušek s jablkama. Ty v tom vidíš něco jiného?
bob.zizka Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Dobry vecer panove! Tak nejak jsem si vzal do hlavy ze po 20 letech bez hodinek na ruce si zase poridim takove,ktere jsem kdysi mel a to Prim sport Igen. Chapu- blaznovstvi! Muzete me laikovi poradit co z internetu by stalo za investici abych nenalit na paskvil? Nechce se mi psat ze cenu neresim ale na druhou stranu jsem si vedom toho ze za kvalitu se plati.Nemohu se zde na foru nabazit vasich kousku. Registroval jsem se pro to abych mohl civet na vase fotky. Diky za info. Mimo jine nekde jsem nasel na netu par kusu v Liberci ale jak pisu,jsem greenhorn tak nevim nevim. Jeste jednou diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se