financ Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Marku, pěkná sbírečka, ale něco ti tam chybí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 (upraveno) už to tak vypadá, že v mém analogovém multiplexu přibude nový televizní kanál => ČT7 BLACK&WHITE uvidíme co v nich bude, až je otevřu..IMAG0900.jpg Moc hezké, já z nich mám jen troje, ale není všem dnům konec. Upraveno 27. března 2013 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 (upraveno) Marku, pěkná sbírečka, ale něco ti tam chybí :-) nojo, vzdyt ja vim :-( trochu soli do ran nasypat, se ti zachtelo ;-) tyden na horach (splnil jsem slib pritelkyni ze nevezmu notebook sebou) a devadesat-sedmicky na aukru proklouzly, no nejsem ja klikar? kazdopadne kdybys nejake chtel prepustit do me televizni "chovne stanice", nebudu se zlobit Upraveno 27. března 2013 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 :-) popichuju. Máš to moc pěkný.Na ty moje hnědý televizky stojí fronta a urputně je bráním. Přemýšlím že jim pořídím hranatý bratříčky, ale zatím odolávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Opravdu mely tyhle sporty takovou cenu?http://aukro.cz/prim-sport-ii-17jew-41x36mm-k-683-v-chodu-i3109490830.html Minuly tyden byly dvoje velmi podobne za 520 a 680... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Opravdu mely tyhle sporty takovou cenu?http://aukro.cz/prim-sport-ii-17jew-41x36mm-k-683-v-chodu-i3109490830.html Minuly tyden byly dvoje velmi podobne za 520 a 680...Zeptej se kupujícího- je tady na fóru... Obecně ty červené nebývají v dobrém stavu, je jich celkem málo a tak je potřeba si na ně malinko připlatit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 já myslím, že tu cenu mají, jsou jediné s vroubkovaným pouzdrem a v dobrém stavu jich je minimum,Také mají červený potisk vnitřní lunety, těch je také málo. Poskládaných Sportů v této variantě vínového cifru s díly, které tam nepatří / hladké pouzdro, černobílá luneta/ jsou mraky, ale poskládat je z toho, co tam má být, je dost těžké, ty díly nejsou. Takže jsme odkázáni na autentické originály. Byly na Aukru ještě jedny, ale někam záhadně zmizely, nemůžu je tam najít. Kdybych je neměl, tak bych je za tu cenu a ve stavu, v jakém jsou, bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Opravdu mely tyhle sporty takovou cenu?http://aukro.cz/prim-sport-ii-17jew-41x36mm-k-683-v-chodu-i3109490830.html Minuly tyden byly dvoje velmi podobne za 520 a 680... Jo, taky jsem se tomu divil, asi před 14ti dny... nyní bych je sám za tyhle peníze vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 já myslím, že tu cenu mají, jsou jediné s vroubkovaným pouzdrem a v dobrém stavu jich je minimum,Také mají červený potisk vnitřní lunety, těch je také málo. Poskládaných Sportů v této variantě vínového cifru s díly, které tam nepatří / hladké pouzdro, černobílá luneta/ jsou mraky, ale poskládat je z toho, co tam má být, je dost těžké, ty díly nejsou. Takže jsme odkázáni na autentické originály. Byly na Aukru ještě jedny, ale někam záhadně zmizely, nemůžu je tam najít. Kdybych je neměl, tak bych je za tu cenu a ve stavu, v jakém jsou, bral.tyhle minuly tyden mely taky vroubkovane pouzdro...http://aukro.cz/prim-sport-cerny-cifernik-i3097533784.html ja jsem zacatecnik, a ikdyz tohle forum procitam, neorientuju se v jednotlivych modelech, nerozeznam ty jemne detaily, originaly, ktere pak delaji vyslednou cenu. proto jsem byl tak prekvapeny kam se vysplhala. pokud je to original, pak je to pochopitelnejsi diky za info, priste uz se nebudu tolik divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Opravdu mely tyhle sporty takovou cenu?http://aukro.cz/prim-sport-ii-17jew-41x36mm-k-683-v-chodu-i3109490830.html Minuly tyden byly dvoje velmi podobne za 520 a 680...Já si myslím, ře až si tam K4 dá pořádný ručky, tak se nám tady pochlubí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 A ještě musí vyměnit korunku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 tyhle minuly tyden mely taky vroubkovane pouzdro...http://aukro.cz/prim-sport-cerny-cifernik-i3097533784.html ja jsem zacatecnik, a ikdyz tohle forum procitam, neorientuju se v jednotlivych modelech, nerozeznam ty jemne detaily, originaly, ktere pak delaji vyslednou cenu. proto jsem byl tak prekvapeny kam se vysplhala. pokud je to original, pak je to pochopitelnejsi diky za info, priste uz se nebudu tolik divit.já to mám úplně stejně a mám obavu, že těch znalostí ani nikdy nedocílím a třebas si vyhédnu vzhledově pěkný kousek, který pak třeba znalci jednoduše označí jako "bastl". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 já to mám úplně stejně a mám obavu, že těch znalostí ani nikdy nedocílím a třebas si vyhédnu vzhledově pěkný kousek, který pak třeba znalci jednoduše označí jako "bastl". No dyť jo, koupíš pět- šest relativně levných bastlů a s použitím originálních dílů které z nich vybrakuješ sestavíš pěkné originální hodinky, které Tě tím pádem vyjdou vlastně stejně draho jako když si počkáš na slušnou nabídku v nějakém slušném (!) bazaru. Ale nás sběratele nečinnost sžírá a trápí. Tak radši montujem... a neboj, tady se hodně dozvíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 No dyť jo, koupíš pět- šest relativně levných bastlů a s použitím originálních dílů které z nich vybrakuješ sestavíš pěkné originální hodinky, které Tě tím pádem vyjdou vlastně stejně draho jako když si počkáš na slušnou nabídku v nějakém slušném (!) bazaru. Ale nás sběratele nečinnost sžírá a trápí. Tak radši montujem... a neboj, tady se hodně dozvíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Co ty cerny televize? Nejake blizsi info? psal sem prodejci ale nevedel vubec nic... nejaka soukroma iniciativa zamestnancu eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Co ty cerny televize? Nejake blizsi info? psal sem prodejci ale nevedel vubec nic... nejaka soukroma iniciativa zamestnancu eltonu?Nevím kdo je koupil, třeba k nim zná nějakou legendu, ale každopádně neopustily bránu Eltonu oficiálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) Vím kdo je koupil a až je bude mít, tak se třeba pochlubí :-)Souhlas s Honzou, je to firemní skládačka. Podobných lunet jsem pár viděl, jedna kdysi prošla i aukrem Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Vím kdo je koupil a až je bude mít, tak se třeba pochlubí :-)Souhlas s Honzou, je to firemní skládačka. Podobných lunet jsem pár viděl, jedna kdysi prošla i aukremjj tu vnitrni lunetu sem taky zahlid, ale ten cifr ne a nevypadal vubec spatne... kazdopadne televizky zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Mě to přijde jako novější výroba, něco jako renovace z devadesátých letTydle sou hezčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) Vím kdo je koupil a až je bude mít, tak se třeba pochlubí :-)Souhlas s Honzou, je to firemní skládačka. Podobných lunet jsem pár viděl, jedna kdysi prošla i aukremOno jich aukrem prošlo víc jen nešlo stihnout dohromady ty osmitisícové ,,padesátky" a konvolut dílů na 97- tak jsem si vybral a udělal si tu ,,malou radost" jojo, ten cifr jsem v životě neviděl- ale já toho ještě neviděl... Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se