velorexar Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) Ne že by byla kupní síla, ale i tak jsem sledoval dnes během dne několik aukcí. S velkým podivem opět zjišťuji, že aukro posunulo o 24h jejich platnost. A to dokonce i nyní před takřka chvílí ukončených. Budiž to upozornění i pro dražitele... Zřejmě si Aukro říká, že žádný prodejce nenamítne nic, když se mu cena za nabízené předměty zvedne a zvedne se tak i odměna pro Aukro. Jiný důvod to podle mne nemůže mít a asi by to chtělo sbírat nějaký důkazy a následně to hlásit dozorovým orgánům. Jednou se to může stát opravdu komukoliv. Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem velorexar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 V 2. 4. 2013 v 19:51, velorexar napsal: Ne že by byla kupní síla, ale i tak jsem sledoval dnes během dne několik aukcí. S velkým podivem opět zjišťuji, že aukro posunulo o 24h jejich platnost. A to dokonce i nyní před takřka chvílí ukončených. Budiž to upozornění i pro dražitele... Zřejmě si Aukro říká, že žádný prodejce nenamítne nic, když se mu cena za nabízené předměty zvedne a zvedne se tak i odměna pro Aukro. Jiný důvod to podle mne nemůže mít a asi by to chtělo sbírat nějaký důkazy a následně to hlásit dozorovým orgánům. Jednou se to může stát opravdu komukoliv.Jo- Aukro jsou S V I N Ě S V I N U T Ý . A pár šikovných lidí si tam umí správně namastit kapsu . No, všímáš si dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 V 2. 4. 2013 v 20:10, straspol napsal: Jo- Aukro jsou S V I N Ě S V I N U T Ý . A pár šikovných lidí si tam umí správně namastit kapsu . No, všímáš si dobře... ale mám ještě jedno podezření. Za normální situace přijde u aukce, kde jsem přihodil, byť třeba jako první 1Kč, upozornění, že skončila. A řekněme, že si hlídám konec a rozhodnu se, že pro vysokou částku to už pouštím, tak následně sice vidím, že aukce skončila, nicméně oznamující e-mail nepřijde a za nějakou dobu je vidět posun, a mám pocit, že ne o celých 24h, jakoby tam dochází k nějakému mírnému posunu, např. posun dopředu o 24 minus 1-2h.. Ale to je jen domněnka či pocit. Tudíž pokud by si to člověk záměrně přes printscreen po konci aukce uložil, mohl by to pak dokládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 V 2. 4. 2013 v 20:19, velorexar napsal: ale mám ještě jedno podezření. Za normální situace přijde u aukce, kde jsem přihodil, byť třeba jako první 1Kč, upozornění, že skončila. A řekněme, že si hlídám konec a rozhodnu se, že pro vysokou částku to už pouštím, tak následně sice vidím, že aukce skončila, nicméně oznamující e-mail nepřijde a za nějakou dobu je vidět posun, a mám pocit, že ne o celých 24h, jakoby tam dochází k nějakému mírnému posunu, např. posun dopředu o 24 minus 1-2h.. Ale to je jen domněnka či pocit. Tudíž pokud by si to člověk záměrně přes printscreen po konci aukce uložil, mohl by to pak dokládat.Včera Aukro posunulo skoro všechny aukce.Byl tam DDos útok,složil se jim servr.Prča je když tam skončila aukce za 16600kč a ta cena naskočila v poslední minutě ze 3500.-.Na večer tam byla ta aukce znova samozřejmě s cenou 16600.-.Naštěstí byl prodejce tak solidní,že ji sám stopnul.Tohle opakování,či prodloužení si aukro dělá samo bez zásahu prodejců.Jinak běžne k žádnému posunu konce nedochází.A co by kdo říkal na takový aukční servr kde se s každým posledním příhozem prodlužuje aukce o 4 minuty .To je skutečnost na profi aukčních servrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 V 3. 4. 2013 v 4:46, nikdo napsal: Včera Aukro posunulo skoro všechny aukce.Byl tam DDos útok,složil se jim servr.Prča je když tam skončila aukce za 16600kč a ta cena naskočila v poslední minutě ze 3500.-.Na večer tam byla ta aukce znova samozřejmě s cenou 16600.-.Naštěstí byl prodejce tak solidní,že ji sám stopnul.Tohle opakování,či prodloužení si aukro dělá samo bez zásahu prodejců.Jinak běžne k žádnému posunu konce nedochází.A co by kdo říkal na takový aukční servr kde se s každým posledním příhozem prodlužuje aukce o 4 minuty .To je skutečnost na profi aukčních servrech vážně? Že AUKRO jsou amatéři už je mi jasné dávno, ale které servery jsou tedy profi? A DAJÍ SE TAM KOUPIT HODINKY? Jak funguje EBAY? Ti prodlužují aukce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 V 3. 4. 2013 v 4:46, nikdo napsal: Včera Aukro posunulo skoro všechny aukce.Byl tam DDos útok,složil se jim servr.Prča je když tam skončila aukce za 16600kč a ta cena naskočila v poslední minutě ze 3500.-.Na večer tam byla ta aukce znova samozřejmě s cenou 16600.-.Naštěstí byl prodejce tak solidní,že ji sám stopnul.Tohle opakování,či prodloužení si aukro dělá samo bez zásahu prodejců.Jinak běžne k žádnému posunu konce nedochází.A co by kdo říkal na takový aukční servr kde se s každým posledním příhozem prodlužuje aukce o 4 minuty .To je skutečnost na profi aukčních servrech no jo, ale prodlužovat všechny aukce, vč. těch, které do poslední vteřiny běží a přihazuje se v nich, to je na ránu pěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 názorná ukázka aukcí, kterých se to dotklo . u některých je už prodloužen čas, u jiných je vidět, jak se přihazovalo do poslední chvíle. aukromachinace1.docxNačítání informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 V 3. 4. 2013 v 5:15, straspol napsal: vážně? Že AUKRO jsou amatéři už je mi jasné dávno, ale které servery jsou tedy profi? A DAJÍ SE TAM KOUPIT HODINKY? Jak funguje EBAY? Ti prodlužují aukce?na Ebay jsem jednou koupil noťas, no, mohl byt levnější, ale taky byl tehdy nějaký zájem..... že by permoníci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 (upraveno) V 3. 4. 2013 v 5:15, straspol napsal: vážně? Že AUKRO jsou amatéři už je mi jasné dávno, ale které servery jsou tedy profi? A DAJÍ SE TAM KOUPIT HODINKY? Jak funguje EBAY? Ti prodlužují aukce?Myslel jsem aukční síně co jsou online.Hodinky jsou třeba tady.Ebay funguje na stejném principu jako aukro(nebo spíš obráceně,aukro založili poláci a ti jistě kopírovali osvědčený způsob ). Upraveno 3. dubna 2013 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Za tuhle prasárnu bych nedal ani korunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 V 4. 4. 2013 v 19:37, Javert napsal: Za tuhle prasárnu bych nedal ani korunu To je lepší než Lego. Aspirant na "Skládačka roku". Tam snad nenajdeš dvě věci, které k sobě patří. To je opravdu "rarita". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 V 4. 4. 2013 v 20:15, PetrM napsal: To je lepší než Lego. Aspirant na "Skládačka roku". Tam snad nenajdeš dvě věci, které k sobě patří. To je opravdu "rarita". Tohle je šílenost!!! Jsem zvědav, na kolik se to dostane. Lidská blbost je nekonečná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Další důkaz, že člověk je pánem všeho zvěrstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 V 4. 4. 2013 v 20:25, Javert napsal: Tohle je šílenost!!! Jsem zvědav, na kolik se to dostane. Lidská blbost je nekonečná...To máš těžké. Začátečníci, kteří nejsou v obraze nakouknou na Aukro a vidí klasické hlášky typu "rarita", "vzácný číselník", apod., pak se nedivím, že prostě podlehnou. Dříve než si ověří, co vlastně kupujou, koupí volovinu. Jediné štěstí u primek je, že se udrží v řádu stokorun. Takže ten průs.r není úplně tragický. Taky jsem kdysi koupil pár blbostí. Teď je mám na památku schované. Jako rarity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 V 4. 4. 2013 v 20:38, PetrM napsal: To máš těžké. Začátečníci, kteří nejsou v obraze nakouknou na Aukro a vidí klasické hlášky typu "rarita", "vzácný číselník", apod., pak se nedivím, že prostě podlehnou. Dříve než si ověří, co vlastně kupujou, koupí volovinu. Jediné štěstí u primek je, že se udrží v řádu stokorun. Takže ten průs.r není úplně tragický. Taky jsem kdysi koupil pár blbostí. Teď je mám na památku schované. Jako rarity. To je myslím hodně rozumný a taky bohužel pravdivý názor, na sobě to myslím mohu potvdit, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 V 4. 4. 2013 v 20:38, PetrM napsal: To máš těžké. Začátečníci, kteří nejsou v obraze nakouknou na Aukro a vidí klasické hlášky typu "rarita", "vzácný číselník", apod., pak se nedivím, že prostě podlehnou. Dříve než si ověří, co vlastně kupujou, koupí volovinu. Jediné štěstí u primek je, že se udrží v řádu stokorun. Takže ten průs.r není úplně tragický. Taky jsem kdysi koupil pár blbostí. Teď je mám na památku schované. Jako rarity. Jojo, to máme za sebou asi všichni. Ale prodávat tohle je prasárna - zkoušel jste to někdo nahlásit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex09 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 V 3. 4. 2013 v 7:00, velorexar napsal: no jo, ale prodlužovat všechny aukce, vč. těch, které do poslední vteřiny běží a přihazuje se v nich, to je na ránu pěstí Mam k tomu jeden postreh. Zrovna mi bezela take jedna aukce, ktera mela koncit v utery vecer. To, ze aukro bylo parkrat nedostupne behem dne, nikoliv vecera, jsem si vsiml. Pak koukam vecer. ze aukce podle systemu jiz skoncila. Ale email o tom, ze aukce skoncila zadny. pak kouknu asi za hodinu a aukce byla prodlouzena o 24h. Vzpomnel jsem si jiz na jeden pripad z minulosti a tak jsem to neresil. Ale bohuzel ve stredu vecer aukce opet neskoncila a byla prodlouzena o dalsich 24h. To uz jsem ale behem dne nezaznamenal zadnou nedostupnost sluzby, ale naopak jsem ze zvedavosti kouknul na FB stranku Aukro, kde popisovali, ze to prodluzuji. Par (no, spise hodne) lidi zde bylo v ruznych stadiich nastvanosti. Napr o tom, ze informovanost o prodluzovani byla opravdu mizerna, rekl bych ze nulova, protoze napriklad ja nemam opravdu potrebu sledovat denne FB Aukra... a teprve az ve ctvrtek dopoledne, tj behem druheho prodlouzeni aukci, mi prisel email od vykonneho reditele Aukra, ze byl DDoS na jejich servery, ale ze uz to snad bude dobry... No, takze v utery vecer jsem byl prekvapen pri prvnim prodlouzeni, ve stredu vecer pri druhem prodlouzeni uz to byla, rekneme lehka, nastvanost. Ale tak doufejme, ze se od ted jiz vse bude v normalnich kolejich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda009 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Ahoj, co říkáte na tyhle letecký automaty s vybroušeným číslem na dýnku. Že by nějaký sourozenec čísla 000215 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex09 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 sourozenci 215ky by meli mit divneho lva a krivou petku.. sice na to koukam na malem laptopu, ale neprijde mi lev nedokonaly - nebo, ze by byla nova, vylepsena, serie ciferniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Taky má za sebou patálii na Aukru. Napsal jsem jim že podám žalobu. Pokud je prodloužena aukce během aukce to bych vzal, ale 3 x jsem dražil 1 věc.Cena byla sice stejná ale u 2 aukcích co jsem vyhrál to nakonec prodejci ukončily. Jinak mám ty PS I s tím nápisem SWISS MADE v rychlosti jsem kouknul na ten cifr ten vypadá na Prim. Ten tisk je záhada. Doma to nafotím a dodám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se