JHonza Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Prostě přibyl další řádek na můj soukromý aukro-blacklist.
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 .... náhodou já se bavím skvěle a proč se nepřihlásíš a nepíšeš pod svým původním nickem?Nevím co přesně máš na mysli můj nick i mail je roky všude stejnej a je to tento. Pokud máš důkazy o opaku zveřejni je nebo mlč.
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Prostě přibyl další řádek na můj soukromý aukro-blacklist.Jj dej si to tam a ulev si! Na tobě nezbohatnu a většina je prodaná..ahoj.
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Nevím co přesně máš na mysli můj nick i mail je roky všude stejnej a je to tento. Pokud máš důkazy o opaku zveřejni je nebo mlč.Budu si dělat co chci v mezích pravidel tohoto fóra. Ani můj šéf mi neříká jak mám dělat svou práci. Žebráku. Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Jeronimo
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 ...tohle vlákno si dám do sledovaných! I když už mne Prim mánie opustla po koupi pěkných Igenů za rozumnou cenu. Jsem rád, že Antik našel odvahu a vystoupil ze stínu. Kéž by k tomu našli odvahu i další, kteří tu skrytě "parazitují"Dej mi nějakej příklad mýho parazitování na tobě či jiných...nebo tím jako myslíš to že si tady čtou šmelináři veřejný informace o hodinkách co se jim dostaly do ruk, chtěj je vykšefotvat na aukru tak aby věděli kolik můžou čekat? Tak sem nic nepiš!
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Budu si dělat co chci v mezích pravidel tohoto fóra. Ani můj šéf mi neříká jak mám dělat svou práci. Žebráku.Osobní urážka? To je proti pravidlům fora nebo ne? V pravidlech fora je taky dodržování zákonů čr, za což se porušování autorskýho zákona dá považovat a děláte do docela často. K soudu nejde přispěvatel závadnýho příspěvku, ale provozovatel serveru..
villain83 Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Osobní urážka? To je proti pravidlům fora nebo ne? V pravidlech fora je taky dodržování zákonů čr, za což se porušování autorskýho zákona dá považovat a děláte do docela často. K soudu nejde přispěvatel závadnýho příspěvku, ale provozovatel serveru.. Uz by to stacilo,svoje sis rekl,tak se na to uz,prosim,vyser,je to zbytecny...
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Souhlasím s Traspolem!!!Podle mě je prodávající,který prodává na Aukru od 1kč ,pak se mu nezdá cena za prodej hodinek pro jeho kapsu dost dobrá,pár minut před koncem aukci prodeje stáhne je SPEKULANT !!!!!! Buď chci prodat hodinky a dám je na prodej,nebo je nechci prodat a dám je doma do krabice třeba od bot.U Antik-GSM se mi už to taky stalo a je jasné,kde ho řadím do skupiny a už taky nekupuji !!! Teď se prodávají na Aukru letecké Primky a popis prodávajícího je taky spekulativní-chápu to tak: cena nebude pro můj měšec dobrá,tak neprodám ))))) .....a pro srandu je dám od koruny až se sběratelé hodinkáři těší,já se budu bavit u PC jak se přihazuje a pak fíííík kolem nosu,já to stáhnu ... to jsem se pobavil .... ha ha ha Jo sem spekulant. Vadí ti to? Tak nekupuj. Ale na mejch hodinkách nikdy nenajdeš lunetu z Parexa vydávanou za originál..
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Osobní urážka? To je proti pravidlům fora nebo ne? V pravidlech fora je taky dodržování zákonů čr, za což se porušování autorskýho zákona dá považovat a děláte do docela často. K soudu nejde přispěvatel závadnýho příspěvku, ale provozovatel serveru.. Jdu si pro další pivo puso.
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Buď se zde přestanete oboustranně urážet, nebo to tu promažu a zamknu.
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Pánové, má- li být naše snažení k něčemu dobré, je důležité v nejlepším přestat. Některé příspěvky je škoda mazat. Howgh.
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Taky myslím. Jestli chceš někoho zažalovat, klidně mně- za tohle chronomag nemůže, je tady volný prostor na výměnu názorů. Ten můj je jasnej. Zrušit rozjetou aukci těsně před koncem kvůli -podle tebe nízké ceně-je prasárna proti pravidlům. To už je podle mně-a nejsem sám-opravdu za čárou. Taky jsem pravidla porušil, i když jinak, a veřejně jsem se tady za to kál s tím, že to už neudělám. Uvědomil jsem si jak to funguje, veřejně jsem to popsal a možná si to uvědomí i pár dalších kolegů. No, za pravdu se lidi zlobí. Ale neboj, kavky se zase najdou......jo, a kdybych je fakt chtěl, určitě bych si přihodil...nebo bych to aspoň zkusil Proč bych tě žaloval Tome? Jsi na tom nedobře i tak. Volný prostor tady je a proto ho využívám když situlace začala být neúnosná ale jak jsem psal už komusi předtím: za dodržování zákonů odpovídá provozovatel serveru nikoli nezodpovědný uživatel. Co se týče zrušení oné aukce Spartaků uznávám zpětně že to byla chyba ale dal jsem za ně víc a nechtěl jsem se snížit k samopřihazování a radši to celý zrušil i když je to za hranou. Myslíš si že na Aukru můžeš vydražit super hodinky na pakatel? Už roky nee. Garantuju ti že samopřizazování dělá 99% prodejců i takových kde bys to neřek v aukcích od koruny včetně místních vážených členů.
Rodkopf Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Jo sem spekulant. Vadí ti to? Tak nekupuj. Ale na mejch hodinkách nikdy nenajdeš lunetu z Parexa vydávanou za originál.. Nechci se nikoho zastávat a příspěvek tak není myšlen, ale tohle je pravda, já jednou uvažoval o Diplomatkách s černým cifrem a jednání bylo korektní - scénář stejný, sleva 2 tis. z ceny kup teď...ale pro mě to bylo hodně. Nakonec šly od korunky a stejně šly za více, než bylo předtím kup teď takže bych teoreticky vydělal. Je to koneckoncu naše zodpovědnost vědět, kolik ty věci mají cenu! V obchodech se značkovými hadry jsou mnohdy ceny tak o 30% vyšší než v Německu, Švýcarsku apod., kolekce jsou zastaralé a taky jim nechodíme nadávat. Koneckoncu neinformovanost kupujícího je bohužel jedno z gró současných prodejců...díky fóru to můžeme eliminovat, ale to je asi tak všechno, co můžeme dělat. Jiná věc je umělé zvyšování ceny příhozy, Parexo díly, pohádky a rušení aukcí - to jsou prasárny. Končím, už zas se chytrý až až.
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Díky za zklidnění a smířlivější tón.
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Buď se zde přestanete oboustranně urážet, nebo to tu promažu a zamknu.Já nikoho neurážím jenom se bráním. Pokud tu dnešní diskuzi smažeš i jen jedinej příspěvek v pondělí jdu za právníkem co mě bude zadarmo zastupovat Antik-GSM vs.Chronomag. Druhá možnost je že si nebudeme dál veřejně překážet a nechte si všechny moje fotky i texty co jich tady je. V opačným případě začni okamžitě všechno procházet a mazat za roky dozadu. Dobrou. Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Antik-GSM
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Podařilo se mi onehdy vydražit modré SPORTy a nejsem si jistý jestli je cifr originál. Jak přesně se vlastně pozná Parexo na PSII ?
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Má indexy do zelena a malinko odlišný font písma. Je tu o tom vlákno - hledej Šmudlo!
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Jdu si pro další pivo puso. Dej si jedno v dobrým i za mě protože já už roky nepiju radši nic. Jsem potom zbytečně agresívní..
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Má indexy do zelena a malinko odlišný font písma. Je tu o tom vlákno - hledej Šmudlo!Ach jo, tyhle vypadají právě tak podezřele sněhobílý, do zelena to není, ale podezřelý to je. Koupil jsem je kvůli dýnku za tři kila, bylo tam to anglický. a teď si říkám, safra, ten cifr by nebyl marnej, být to originál... hodím fotku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se