Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Díky Berte! Jak díky Berte? Snad díky Kamile. Já ho oslovil a přesvědčil, že v důležitých otázkách Chronomagu se dá omluvit i šábes a je potřeba nějaký fundovaný právní názor. A Bert už pak udělal jen tu nezáživnou rutinní práci. Veškerou chválu směřujte na mou hlavu, prosím.
straspol Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) Díky Kamile. Šábes sem, šábes tam, najednou byl všude šábes jen kolem Berta úterý Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem straspol
bohus76 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Mě udivuje,že všichni by se dneska chtěli soudit a nejlépe o miliony za na cti utrhání.Zlatá doba kdy si chlapi uměli dát do držky na neoraném a vše bylo v pak v pořádku.
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Jak díky Berte? Snad díky Kamile. Já ho oslovil a přesvědčil, že v důležitých otázkách Chronomagu se dá omluvit i šábes a je potřeba nějaký fundovaný právní názor. A Bert už pak udělal jen tu nezáživnou rutinní práci. Veškerou chválu směřujte na mou hlavu, prosím. Díky Kamile!
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Mě udivuje,že všichni by se dneska chtěli soudit a nejlépe o miliony za na cti utrhání.Zlatá doba kdy si chlapi uměli dát do držky na neoraném a vše bylo v pak v pořádku.Taky mi to chybí - život byl tak nějak jednodušší.
long Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ty vole tady fakt vo chytráka nezavadíš. A to prosím od šmelinářú z Aukro až na druhé straně k našim členům.PŘECE KUPUJETE TO CO CHCETE A OD KOHO CHCETE.Na druhou stanu se mi VELICE LÍBÍ to co popsala neše hlava mistní erudovaná.Múžeme zde tedy a musíme v zákmuá nás postižených veřejně upozornit na nepravosti páchané na Aukro jistými NESOLIDNÍMI PRODEJCI. kteří si buď ukončují aukce jak chtěji, nebo prodávají skládačku a nebo si třeba náhodou nechávají přihazovat od kamaráda.Ono totiž brzy bude velice brzy patrné, že když nebudeme kupovat MY ( tzn Vy i Já) pacienti z Chronomagu ten prodej u toho člena.který si nás plete s pitomcema se fakticky zastaví a sám pocítí jak se mu finančně budou vracet prasárny které dělá. Není to navíc bohužel jen o tom jednom chytrolínovi co tady zmiňujete. Nyní tedy jen dodržovat pravidla nejen slušného chování které nám nastíníl Bert, klidně varovat ostatní s polu se jménem , zdrojem a fotografiemi a bude nám všem lehčeji. .-) tedy jaksi ne u peněženky ta nám naopak ztéžkne !!! Díky Vám B+K
lucid Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Přátelé, je šábes, a já jsem strašně línej. Takže jen v krátkosti:.....Línej nejsi, naopak, díky. Mně se to včera v noci kopírovat ze zákona a komentovat jednak nechtělo, jednak jsem ale byl zvědavý s jakou právní argumentací Antik-GSM vyrukuje "Vyřešil" to tím, že se raději odmlčel.
villain83 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Línej nejsi, naopak, díky. Mně se to včera v noci kopírovat ze zákona a komentovat jednak nechtělo, jednak jsem ale byl zvědavý s jakou právní argumentací Antik-GSM vyrukuje "Vyřešil" to tím, že se raději odmlčel. Nevodmlcel,uz je urcite u Sokola v kanclu:-)
straspol Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ty vole tady fakt vo chytráka nezavadíš. A to prosím od šmelinářú z Aukro až na druhé straně k našim členům.PŘECE KUPUJETE TO CO CHCETE A OD KOHO CHCETE.Na druhou stanu se mi VELICE LÍBÍ to co popsala neše hlava mistní erudovaná.Múžeme zde tedy a musíme v zákmuá nás postižených veřejně upozornit na nepravosti páchané na Aukro jistými NESOLIDNÍMI PRODEJCI. kteří si buď ukončují aukce jak chtěji, nebo prodávají skládačku a nebo si třeba náhodou nechávají přihazovat od kamaráda.Ono totiž brzy bude velice brzy patrné, že když nebudeme kupovat MY ( tzn Vy i Já) pacienti z Chronomagu ten prodej u toho člena.který si nás plete s pitomcema se fakticky zastaví a sám pocítí jak se mu finančně budou vracet prasárny které dělá. Není to navíc bohužel jen o tom jednom chytrolínovi co tady zmiňujete. Nyní tedy jen dodržovat pravidla nejen slušného chování které nám nastíníl Bert, klidně varovat ostatní s polu se jménem , zdrojem a fotografiemi a bude nám všem lehčeji. .-) tedy jaksi ne u peněženky ta nám naopak ztéžkne !!! Díky Vám B+K...a občas holt ustát, když sem některý z ,,dotčených" nastoupí a pokusí se to uřvat. Popsal jsem svou zkušenost a náhled jak to funguje. Úžasně jsi to napsal, Longu, jen tesat do kamene. Není nad to si tady pár věcí otevřeně říct.
Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) Raději nic.. Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem Jeronimo
Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) Raději nic..Abych se vyhl nedorozumění v posledních chvílích s mými příspěvky. Děkuji Honzovi.Mantovi, Bertovi, Kamilovi i Longovi za reakce k věci.edit: sorry, zpomněl jsem na Sibiře. Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem Jeronimo
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ty vole tady fakt vo chytráka nezavadíš. A to prosím od šmelinářú z Aukro až na druhé straně k našim členům.PŘECE KUPUJETE TO CO CHCETE A OD KOHO CHCETE.Na druhou stanu se mi VELICE LÍBÍ to co popsala neše hlava mistní erudovaná.Múžeme zde tedy a musíme v zákmuá nás postižených veřejně upozornit na nepravosti páchané na Aukro jistými NESOLIDNÍMI PRODEJCI. kteří si buď ukončují aukce jak chtěji, nebo prodávají skládačku a nebo si třeba náhodou nechávají přihazovat od kamaráda.Ono totiž brzy bude velice brzy patrné, že když nebudeme kupovat MY ( tzn Vy i Já) pacienti z Chronomagu ten prodej u toho člena.který si nás plete s pitomcema se fakticky zastaví a sám pocítí jak se mu finančně budou vracet prasárny které dělá. Není to navíc bohužel jen o tom jednom chytrolínovi co tady zmiňujete. Nyní tedy jen dodržovat pravidla nejen slušného chování které nám nastíníl Bert, klidně varovat ostatní s polu se jménem , zdrojem a fotografiemi a bude nám všem lehčeji. .-) tedy jaksi ne u peněženky ta nám naopak ztéžkne !!! Díky Vám B+K Zastaví zastaví kašlu na to. Dalšího moc není a ani nebude.
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) Přátelé, je šábes, a já jsem strašně línej. Takže jen v krátkosti: Diskutující by měli cizí autorská díla, především pak díla obrazová (překládám do češtiny: fotky) postovat v takovém režimu, aby nebyla narušována autorská práva zakotvená v zákoně 121/200 Sb. Návodem k úspěšnému postování (které nebude ohrožovat ani Vás, ani provozovatele serveru) je ustanovení předmětného zákona uvedené v § 34, který pro přesnost cituji: § 34 Úřední a zpravodajská licenceDo práva autorského nezasahuje ten, kdo užijea) v odůvodněné míře dílo na základě zákona pro účely veřejné bezpečnosti, pro soudní nebo správní řízení nebo k jinému úřednímu účelu nebo pro parlamentní jednání a pořízení zápisu o něm,b )dílo ve spojitosti se zpravodajstvím týkajícím se aktuálních událostí, a to v rozsahu odpovídajícím informačnímu účelu,c) v odpovídající míře dílo v periodickém tisku, televizním či rozhlasovém vysílání nebo jiném hromadném sdělovacím prostředku zpřístupňujícím zpravodajství o aktuálních věcech politických, hospodářských nebo náboženských, uveřejněné již v jiném hromadném sdělovacím prostředku nebo jeho překlad; takto převzaté dílo a jeho překlad lze i jinak užít; převzetí ani jiné následné užití podle tohoto ustanovení však není přípustné, je-li zapovězeno,d) politický projev nebo úryvky veřejné přednášky nebo podobných děl v rozsahu odpovídajícím informativnímu účelu; právo autora na užití takových děl v souboru zůstává nedotčeno;v případech podle písmen b ) až d) je vždy nutno uvést jméno autora, nejde-li o dílo anonymní, nebo jméno osoby, pod jejímž jménem se dílo uvádí na veřejnost, a dále název díla a pramen, ledaže je to v případech podle písmen b ) a d) nemožné. Z podtržené textace je snad jasné, jak postupovat. Jestliže tedy primárním účelem je podat ostatním uživatelům serveru Chronomag zprávu o tom, co dělá ten či onen prodejce na Aukru, fotky vlepte, a uveďte jméno autora, nejde-li o dílo anonymní, nebo jméno osoby, pod jejímž jménem se dílo uvádí na veřejnost, a dále název díla a pramen. V praxi tedy napište Nick prodejce, dílo je patrně bez názvu ? takže tady se s tím nemusíte moc párat, a pramen je Aukro. Doporučuji spíše vypsat, nikoli pouze linkovat, protože fotka v budoucnu na serveru zůstane, kdežto link na Aukro může být slepý.Co se Vašich osobních komentářů týče, doporučuji zdrženlivost ve vulgarismech a jiných podobných hanobících projevech včetně nekalosoutěžních praktik, neboť toto by mohlo být hodnoceno jako primárně rozpoznatelné protiprávní jednání a tudíž byste svými pejorativy mohli způsobit určité nesnáze nejen sami sobě, ale i provozovateli serveru Chronomag. Závěrem si dovolím pár reakcí na posty člena Antik ? GSMAntik ? GSM : ? Tak klidni hormon, nebo chronomag zažaluju za porušování autorskejch práv jako to kdysi udělal Kibi. Taky končí veškerá sranda...BERT: Kibi nikdy Chronomag nezažaloval.Antik ? GSM: ? v pondělí jdu za právníkem co mě bude zadarmo zastupovat Antik-GSM vs.Chronomag ?.BERT: Miluji právníky, kteří pracují zadarmo. Většinou jsou to odborníci na svém místě, kteří mají úžasné skóre ve sporech proti renomovaným advokátům ?..Antik ? GSM: ? Druhá možnost je že si nebudeme dál veřejně překážet a nechte si všechny moje fotky i texty co jich tady je.BERT: Copak? Že by nabídka ke smíru? Jak by sis představoval to další nepřekážení? Bravurní právní analýza to se musí nechat! Teď je jasný jak to má správně-právně bejt. Pár napadnutelnejch zveřejnění fotek by se tady určitě našlo ale to máte už určitě zmáknutý takže žaloba by byla pasé a skutečně až úplně krajní řešení. Primárním účelem tohoto celýho tiátru bylo nastavit pravidla pro budoucí legální kritiku ostatních kolegů jak slušných šmelinářů tak neslušných protože co si budem nalhávat na Aukru jich neustále přibejvá a často nabízejí sračky ba přímo podvody. Jde o to aby se už nikdo zbytečně nepouštěl na tenkej led veřejných spekulací a kritiky jen na základě osobního pocitu křivdy či soukromý korespondence a tak dále. Pokud někdo udělá něco takovýho jako jsem já ukončil aukci v poslední minutě nebo nabízí padělky upravuje fotky a lže v popisu veme peníze nezašle zboží ano souhlasím že je nutný a správný to zveřejnit dle pravidel nahoře uvedenejch. BERT: Kibi nikdy Chronomag nezažaloval. Antik-GSM: Měl jsem ten pocit že jo a tehdy jsem to moc nesledoval takže byla moje chyba zveřejnit tento svůj pocit bez ověření skutečnosti a tímto se za toto spekulování omlouvám. BERT: Miluji právníky, kteří pracují zadarmo. Většinou jsou to odborníci na svém místě, kteří mají úžasné skóre ve sporech proti renomovaným advokátům ?.. Antik-GSM: Já taky. Ten můj není až takový řsd.eso a chápu že jako žid bys nezastupoval zadara ani vlastního bráchu (neber to osobně ani jako urážku vůči rase či přesvědčení ale znám pár Židů nikoli židů a třeba ty jsi jinej když držíš ten šábes-Mazel tov) ale ten můj jehož služeb občas využívám je z "rodiny". BERT: Copak? Že by nabídka ke smíru? Jak by sis představoval to další nepřekážení? Antik-GSM: Všechno podstatný už bylo myslím řečený a o mě až tak nejde. Po 5 letech je čas začít dělat něco v trochu jiným oboru jinak bych si tady takhle neotvíral hubu. Chtěl jsem to uzavřít trochu stylově a Straspol mi nahrál tak dik. Ty nejlepší ?zbytky? hodinek co mě zůstaly a nikdo už teda asi nekoupí buď ponosím nebo časem vykšeftuju jinde. Diky za pozornost a Chronomagu za možnost vyjádření se. Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem Antik-GSM
skodna Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Tak nevím, ale asi se zase ožeru.Antik v předchozím přízpěvku psal o slušných šmelinářích.No to snad není ani možný.Jak může být šmelina slušná.Vždyť většina věcí co se v šmelině prodává byla získána bůh ví jak a potom následně vystavena v aukci s patřičnou nesmyslnou vomáčkou o historii předmětu se srdcervoucím příběhem.Je pravda, že nebýt šmelinářů, tak se většina z nás nedostane k hodinkám po kterých touží kde kdo a které nejsou nikde.V případě, kdy dotyčný "obchodník" získá například od staré babičky něco po zesnulém dědečkovi se slovy "tak si to vemte, stejně bych to vyhodila" by se ještě dala tolerovat varianta, že se takový předmět nabídne k prodeji buď v aukci od koruny, a pokud se to vydrží byť za pět korun, obchodník má zisk pět korun.Ale pokud získaný předmět vystaví za nesmyslnou cenu, a potom ji stáhne z prodeje, protože se mu zdá zisk malý, tak takový člověk je jen obyčejný šmejd a parazit.V takovém případě bych ho být tou babičkou nakopal do zadnice. Něco jiného je, že se věc nejprve uvede do nějakého stavu, a potom po zaplacení potřebných výdajů za opravy ,čištění a třeba odborném ohodnocení se vyvolávací cena zvyšuje o potřebnou částku.Mělo by však být součástí prodeje doklad o odborné opravě případně jiný doklad, a kupující by věděl co asi může očekávat od kupované věci.No nebudu se tady dál rozepisovat a svěřovat zdejší veřejnosti, z čeho že mi je na blití.Od lidí jako jsou takoví Antikové se držím dál a nic od nich nekupuju.To si reději zajedu na znojemsko a koupím za ušetřený peníz něco dobrého k pití.
kadakii Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Jde- férově. Od korunky, klidně. Zkusil to na vrakový Spartaky s pohádkou okolo, nejdřív je vystavil přes desítku, nikdo na ně neskočil tak je vystavil od koruny a pak skoro šest tisíc mu za ně bylo málo, tak nakonec aukci zrušil v poslední minutě, i když tam bylo několik příhozů. Uměle tím šroubuje ceny nahoru- vykomunikuješ si slevu z ceny ,, kup teď" dva tři tisíce a vůbec Ti nedocvakne, že stejně dva tři tisíce pořád ještě přeplácíš. Sám jsem už taky z dychtivosti nalítnul. Už jsem si to zakázal- těmhle týpkům nahrávat nehodlám.Ji, na tom něco je, ale občas je tam něco, co je tzv. Priceless a pak jde mozek stranou a vše řídí srdíčko :-)
straspol Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Ji, na tom něco je, ale občas je tam něco, co je tzv. Priceless a pak jde mozek stranou a vše řídí srdíčko :-)Já Tě chápu, tyhle infarkty jsem taky míval. Ono se to časem zklidní, až se posadíš, uklidníš a začneš trochu počítat
Honza.manta Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Já Tě chápu, tyhle infarkty jsem taky míval. Ono se to časem zklidní, až se posadíš, uklidníš a začneš trochu počítat Tak takhle jsem se už dlouho nepobavil!
straspol Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Tak takhle jsem se už dlouho nepobavil!Já teda ale vůbec nevím, čemu zrovna Ty se směješ!
long Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Publikováno Dnes, 17:01 Honza.manta, on 24 Lis 2013 - 16:13, said: :lol2: :lol2: Tak takhle jsem se už dlouho nepobavil! Já teda ale vůbec nevím, čemu zrovna Ty se směješ! TAK TO JE FAKT PR..L. Tady se špičkují dva závisláci, kteří by za hezké pouzdro na PSI generace nejeli na dovolenou a za Eltony by tam místo manželky vzali toho frajera co jim ty hodinky prodal. Peklo, eště, že to mám pod kontrolou. :-)
Honza.manta Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 TAK TO JE FAKT PR..L.Tady se špičkují dva závisláci, kteří by za hezké pouzdro na PSI generace nejeli na dovolenou a za Eltony by tam místo manželky vzali toho frajera co jim ty hodinky prodal. Peklo, eště, že to mám pod kontrolou. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se