straspol Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Na druhou stranu, když odhlédneme od způsobu, jakým majitel hodinky prodává, a celého humbuku tady... Je vyloučené, aby hodinky z roku 1983 byly na přelomu devadesátých let takto doplněné věnováním a darované konkrétní osobě? Nejsou to přece jediné letecké hodinky s věnováním, které se kdy objevily - například tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79893-prim-leteck%C3%A9-s-v%C4%9Bnov%C3%A1n%C3%ADm/?hl=leteck%C3%A9 No a vzhledem k tomu, že před pár týdny vydražil místní člen v podstatě stejné hodinky za obdobnou cenu, a když vidím, za jakou cenu se draží jiné letecké primky bez příslušenství, tak mi současná vyvolávací cena zase ta cena tak úplně mimo nepřipadá. http://aukro.cz/nos-prim-sport-2-letecke-automatic-echt-original-i4876341868.htmlA je to tady. Jojo, tvrdá práce přináší úspěch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Ten by pomalu měl napsat nějaký sitkom - určitě by měl úspěch na mezinárodní scéně. Už to napsal Financ - minimálně pět let rozdíl mezi distribucí hodinek a získání konkrétní hodnosti generálporučíkem Sochorem.Ale v tom bych ten zásadní problém neviděl, proč by nemohly od distribuce ty hodinky ležet těch pět let ve skladě u výstrojáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Možný to bylo, si pamatuju že v roce 1996, kdy jsem byl na vojně, byly ve skladu výstrojní součástky z první republiky. Nedůvěryhodný je hlavně chování prodejce. Bez těch keců a vlastních příhozů by udělal líp.To, jestli je to podvrh nehodnotím, protože to nevím, že se ty hodinky již několik let přeprodávají prapodivně víme všichni a pokud je příběh pravdivý, je bohužel škoda, že se takhle zprofanovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Možný to bylo, si pamatuju že v roce 1996, kdy jsem byl na vojně, byly ve skladu výstrojní součástky z první republiky. Nedůvěryhodný je hlavně chování prodejce. Bez těch keců a vlastních příhozů by udělal líp.Dík, tou první větou jsi mně parádně polechtal bránici.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Ale v tom bych ten zásadní problém neviděl, proč by nemohly od distribuce ty hodinky ležet těch pět let ve skladě u výstrojáka?Protože tohle jsou. nečíslované - civilní verze, která šla do veřejného prodeje a ne do armádních skladů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Protože tohle jsou. nečíslované - civilní verze, která šla do veřejného prodeje a ne do armádních skladů.Armáda jich taky pár měla, vojáci z nich dělali věnovací hodinky.Myslím, že jsi zrovna nedávno jedny prodal Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Prodejce těch leteckých je filuta,přihodil si sám,nebo jeho kamarád,to je jasné,o tom není pochyb.S věnování u leteckých to je podle mě hodně nejisté,může jít jen o navýšení ceny.Je mi divné,že po 30ti letech se objevuje tolik top leteckých.Teď se prodávají na Aukru Prim Sport letecké automatic v nerez pouzdru nové generace ( Parexo ) za 4 700kč-ciferník tam prodejce nedal originál,ale vyměnil ho za dodělávku ciferníku,jehož cena je 88kč.....Takové pouzdro stojí 1 850kč v Parexu i s origo leteckým ciferníkem,který mu teď určitě zůstal a až bude mít krásné pouzdro+víčko,jistě nějaké málo nošené složí-to je můj názor.Zatím na tu drahou složeninu nikdo nepřihodil,ale ještě není konec aukce.Pokud dobře počítám,tak kal. 96 co v nich tiká stojí zhruba 2 700kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Armáda jich taky pár měla, vojáci z nich dělali věnovací hodinky.Myslím, že jsi zrovna nedávno jedny prodalTy jsem kdysi koupil právě kvůli krabičce a záručáku za krvavé peníze. Nijak jsem to věnování nechtěl, tak jsem jen počkal, až se jejich cena dostane tam, co.mne fyzicky stály a zase je prodal. Věř nevěř, cenu za příslušenství jsem sundal, stálý mi tehdy víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Armáda jich taky pár měla, vojáci z nich dělali věnovací hodinky.Myslím, že jsi zrovna nedávno jedny prodalPřesně tak, jak jinak by vznikly hodinky pro letku FMV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Ty jsem kdysi koupil právě kvůli krabičce a záručáku za krvavé peníze. Nijak jsem to věnování nechtěl, tak jsem jen počkal, až se jejich cena dostane tam, co.mne fyzicky stály a zase je prodal. Věř nevěř, cenu za příslušenství jsem sundal, stálý mi tehdy víc.Cenu neřeším, jde o původ. Ty tvoje došly do armády s čistým dýnkem a tam jim někdo vyryl písmenka. Byly to civilní letecký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Cenu neřeším, jde o původ. Ty tvoje došly do armády s čistým dýnkem a tam jim někdo vyryl písmenka. Byly to civilní letecký Já mám ty s nápisem také jedny a jsou od člověka,kterého velmi dobře znám a který s letkou MV jako pilot prolétal skoro celý svět a hodinky dostal od svého náčelníka, takže o původu není pochyb. Stejně jako nepochybuji o těch dalších s darováním v azbuce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Já mám ty s nápisem také jedny a jsou od člověka,kterého velmi dobře znám a který s letkou MV jako pilot prolétal skoro celý svět a hodinky dostal od svého náčelníka, takže o původu není pochyb. Stejně jako nepochybuji o těch dalších s darováním v azbuceJe to fotkou?Čísla na leteckých se mi nezdají tak zelené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Je to fotkou?Čísla na leteckých se mi nezdají tak zelené.Ani mně, ale naživo jsou normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Pozor, to už se to probíralo, u leteckých, automat a potápěčských sportů je použita stejná zelená barva indexů - ta co reaguje na IR světlo. A některé indexy jsou výrazně do hráškové zelené a některé šednou, jestli oxidace, nebo jinak namíchaná barva - kdo ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Sorry kluci nerad přerušuju debatu, ale co tyhle? http://aukro.cz/prim-sport-2-automatic-humberto-czech-made-i5035415119.html Neni to nějaká lidová tvořivost? Má to tu cenu? Docela se mi to líbí... díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Výroba po roce 2000. Nerezové pouzdro a stroj miyota 8215. Jsou správné, ale dle mého předražené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Sorry kluci nerad přerušuju debatu, ale co tyhle? http://aukro.cz/prim-sport-2-automatic-humberto-czech-made-i5035415119.html Neni to nějaká lidová tvořivost? Má to tu cenu? Docela se mi to líbí... díky...Ve své sbírce je mám také, jen s jiným ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Výroba po roce 2000. Nerezové pouzdro a stroj miyota 8215. Jsou správné, ale dle mého předražené.Nerez pouzdro na fotkách nevidím, Myiota se pod neauto dýnko sice vejde ale řekl bych že se prodávaly s automatickým. Viděl jsem je už i v pouzdře od Humbert jako jsou tyhle. Na cenu mám stejný názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Ve své sbírce je mám také, jen s jiným ciferníkem.ukaž..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 ukaž..?Teď je nemám u sebe, ale jsou to stejně jako zde (příspěvek 261, dolní řada, druhé zleva):http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-kter%C3%A9-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/page-14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se