Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

tak za desetinou čárkou 99. ;)

No, to už je vo něčem. Jestli tam hodláš hodit tenhle balík, budeš mít možná šanci. I když nevímnevím,  tůhle mi jeden majitel těchhle ,,Omegafejků"  vysvětloval, že jejich cena je nekonečná a dokonce ještě poroste :lol2: a našel pro to strašnou spoustu důvodů. Když jsem se ho zeptal, za kolik je koupil sám,  tak odpověděl že je to prý nepodstatný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to už je vo něčem. Jestli tam hodláš hodit tenhle balík, budeš mít možná šanci. I když nevímnevím,  tůhle mi jeden majitel těchhle ,,Omegafejků"  vysvětloval, že jejich cena je nekonečná a dokonce ještě poroste :lol2: a našel pro to strašnou spoustu důvodů. Když jsem se ho zeptal, za kolik je koupil sám,  tak odpověděl že je to prý nepodstatný...

Svatá pravda: Když je kupoval, tak na ně měl(a to se nepočítá). A teď, když je prodává, asi peníze potřebuje(a to se potom hodně počítá). :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jen bych rád upozornil - dneska končí tahle aukce s dvojitým číslováním dýnka. Možné je všechno, ale zrovna tato dvě čísla jsou již ve zdejším seznemu uvedena - takže zdvojení a navíc duplicita.

attachicon.gifLetec dvojčíslo.jpg

1. 002277 - ...................... (AUKRO listopad 2012)
  2. 002278 - accutron (duben 2011)
  3. 002281 - Bedny + jedny originál nečíslované s věnováním od náčelníka LS-FMV
  4. 002299 - vitblazejovsky (NOS komplet s krabičkou a návodem)
  5. 002300 - tom 73
  6. 002309 - Tutek
  7. 002313 - PetrSvetr (březen 2011)
  8. 002365 - hirsch

Mě děsí,že někdo třeba doma vyrazil ty čísla.

Odkaz ke komentáři

Vypadá to jako originál ražení - spíš někdo dýnko omylem dal do ražení dvakrát po sobě a potom se zmetek vyřadil, ale bohužel neznehodnotil, ale nějaký šikula v Eltonu ho použil na PS2 bastl do automatu. Klidně to komplet může být původní přes třicet let starý bastl.

Odkaz ke komentáři

Původ nezamlčuje, což je u tohoto prodejce slušný počin na rozdíl od jiných členů, kteří na Aukru prodávají ostošest padělky či skládačky. 

To je část pravdy, šikovně formulovaná. Osobně si dovoluji pochybovat, že by pan ing. Hněvsa osobně, nebo firma Parexo, vyráběli pouzdra či korunky. Je to jen obvyklý konvolut keců, které mají zakrýt skutečný původ neoriginálních dílů. Ale máš pravdu- je to lepší než nic.

Odkaz ke komentáři

Proč by někdo doma přerážel dvě čísla? Bude to tak jak píšt Honza Manta, prostě nezlikvidovaný zmetek z výroby.

V každé fabrice se najde někdo, komu se to ještě hodí ... našel zmetkový dýnko v kontišu, potom ciferník .... a nakonec z toho byl bastl hodinek.  Je toho tolik, že si říkám, jakou měl Elton za komančů zmetkovitost. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...