Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je nová výroba nebo původní historický kus?

Nová výroba, ale dle původní technologie. Pouze svítící bod není tvořen RA barvou, ale SuperLuminovou.

Odesláno

luneta je z naši limitky. Tvarově i technologicky je úplně stejná jako původní, jak píše Accutron, rozdíl jde poznat jen podle lumibodu. 

Odrbanou do pytlíčku, nasadit novou a Orlíky jsou jak nový

Odesláno (upraveno)

Nová výroba, ale dle původní technologie. Pouze svítící bod není tvořen RA barvou, ale SuperLuminovou.

... a zde pár momentek z toho, jak jsem "tradičním způsobem" nanášel vypalovací černou barvu na lunetu od Orlíků. Poprvé jsem takto natíral lunety v roce 2010 pro L.E.45 a podruhé to bylo v loňském roce pro další limitku, kterou si v Eltonu objednali členové Chronomagu. HAND MADE se vším všudy :-)

post-1228-0-60121400-1430237106_thumb.jpg

post-1228-0-12172000-1430237118_thumb.jpg

post-1228-0-26452900-1430237129_thumb.jpg

post-1228-0-52566300-1430237137_thumb.jpg

Upraveno uživatelem accutron
Návštěvník dabelM
Odesláno

... a zde pár momentek z toho, jak jsem "tradičním způsobem" nanášel vypalovací černou barvu na lunetu od Orlíků. Poprvé jsem takto natíral lunety v roce 2010 pro L.E.45 a podruhé to bylo v loňském roce pro další limitku, kterou si v Eltonu objednali členové Chronomagu. HAND MADE se vším všudy :-)

Je tím myšlena limitka Orlíků k 50.letému výročí ?

Odesláno

Hned jak jsem viděl accutronovy fotky o pár postů víš, tak jsem musel obléct svoje orlíky. Nebylo by fotek z výroby L.E. 50 víc? V příslušném financově vlákně je místa dost. 

Odesláno

Hned jak jsem viděl accutronovy fotky o pár postů víš, tak jsem musel obléct svoje orlíky. Nebylo by fotek z výroby L.E. 50 víc? V příslušném financově vlákně je místa dost. 

bohužel nebylo.

Odesláno

cenu jsem nechápal už nad litrem. Ale protože je ulovil popshop, bude to asi něco extra

Já chápu. Na sbazaru se objeví NOS za 12 k číslované s fake cifrem dobře nafocené. Jsem zvědav kdy se objeví číslo 002108. 

Odesláno

Já chápu. Na sbazaru se objeví NOS za 12 k číslované s fake cifrem dobře nafocené. Jsem zvědav kdy se objeví číslo 002108. 

si nemyslím, popshop to sice občas pěkně pytlíkuje, ale fejky u něho nepamatuju. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...