accutron Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 To je nová výroba nebo původní historický kus?Nová výroba, ale dle původní technologie. Pouze svítící bod není tvořen RA barvou, ale SuperLuminovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 luneta je z naši limitky. Tvarově i technologicky je úplně stejná jako původní, jak píše Accutron, rozdíl jde poznat jen podle lumibodu. Odrbanou do pytlíčku, nasadit novou a Orlíky jsou jak nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Pěkná. Já bych to určitě nepoznal.Jaká je zhruba cena? Klidně SZ jestli to není veřejná informace. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Nová výroba, ale dle původní technologie. Pouze svítící bod není tvořen RA barvou, ale SuperLuminovou.... a zde pár momentek z toho, jak jsem "tradičním způsobem" nanášel vypalovací černou barvu na lunetu od Orlíků. Poprvé jsem takto natíral lunety v roce 2010 pro L.E.45 a podruhé to bylo v loňském roce pro další limitku, kterou si v Eltonu objednali členové Chronomagu. HAND MADE se vším všudy :-) Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Krásná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Taky musím smeknout před hand made in Czech Republic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 ... a zde pár momentek z toho, jak jsem "tradičním způsobem" nanášel vypalovací černou barvu na lunetu od Orlíků. Poprvé jsem takto natíral lunety v roce 2010 pro L.E.45 a podruhé to bylo v loňském roce pro další limitku, kterou si v Eltonu objednali členové Chronomagu. HAND MADE se vším všudy :-)Je tím myšlena limitka Orlíků k 50.letému výročí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Je tím myšlena limitka Orlíků k 50.letému výročí ?Jj, to jsou naše Orliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Super. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 V té děličce se dřív obráběly i "zuby" lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Hned jak jsem viděl accutronovy fotky o pár postů víš, tak jsem musel obléct svoje orlíky. Nebylo by fotek z výroby L.E. 50 víc? V příslušném financově vlákně je místa dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) Tak to je raketa jen za číslované víčko... Upraveno 4. května 2015 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Tak to je raketa jen za číslované víčko...cenu jsem nechápal už nad litrem. Ale protože je ulovil popshop, bude to asi něco extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Asi má ten zbytek. Za chvíli tam budou NOS číslované za 15k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Asi má ten zbytek. Za chvíli tam budou NOS číslované za 15k...To vyjde levněji koupit v horším stavu a jen vyměnit pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Asi jo. Tu cenu nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Hned jak jsem viděl accutronovy fotky o pár postů víš, tak jsem musel obléct svoje orlíky. Nebylo by fotek z výroby L.E. 50 víc? V příslušném financově vlákně je místa dost. bohužel nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 cenu jsem nechápal už nad litrem. Ale protože je ulovil popshop, bude to asi něco extra Já chápu. Na sbazaru se objeví NOS za 12 k číslované s fake cifrem dobře nafocené. Jsem zvědav kdy se objeví číslo 002108. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Já chápu. Na sbazaru se objeví NOS za 12 k číslované s fake cifrem dobře nafocené. Jsem zvědav kdy se objeví číslo 002108. si nemyslím, popshop to sice občas pěkně pytlíkuje, ale fejky u něho nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 si nemyslím, popshop to sice občas pěkně pytlíkuje, ale fejky u něho nepamatuju. Necháme se překvapit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se