Honza.manta Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 ZJS Shijiazhuang City Watch Factory. Strejda googl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Tady dokonce bez armovaku.to jsou pravidla -((( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Tam bude černý armovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Automaty s černým armovákemPS II bez nápisu ČSSR strojek ZJS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Seniore, ještě že tu máme tvou suprovou sbírku a tebe samozřejmě taky!Hned je nám vše jasné. Dík za fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Díky ,tak ještě jeden pár. Automaty Miyota a ZJS bez ČSSR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Už tady dneska raději nic nedávej, chci mit klidný víkend a nestresovat se, kolik hodinek mi ještě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Jaky maji tyhle automaty strojek.myslel jsem,že tento typ pouze strojek Miyota.může být i ZJS? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Všechny automaty které mám z té doby ma ji MIYOTU.ZJS mívají manualy 17 JEWELS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Jaky maji tyhle automaty strojek.myslel jsem,že tento typ pouze strojek Miyota.může být i ZJS? Rozlišovací znak u těchto automatů je nápis na ciferníku. Když je ta PRIM automatic, tak je to miyota, když tam je PRIM 17 jevels a automatové dýnko, tak je to automat ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Horní dvě řady automat Miyotaspodní Miyota a Quartz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Rozlišovací znak u těchto automatů je nápis na ciferníku. Když je ta PRIM automatic, tak je to miyota, když tam je PRIM 17 jevels a automatové dýnko, tak je to automat ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Rozlišovací znak u těchto automatů je nápis na ciferníku. Když je ta PRIM automatic, tak je to miyota, když tam je PRIM 17 jevels a automatové dýnko, tak je to automat ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 (upraveno) to senior1949: Existuje vůbec nějaká řada od Prim, kterou nemáš? Rád bych viděl fotku všeho pohromadě, ale to by vlastně asi vyfotit nešlo... Upraveno 15. února 2019 uživatelem Petr.S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Děkuji za odpověď a zkušenosti.odpověď se mi nepodařilo vložit k citaci.Nemáš náhodou fotku dynka automat ZJS?dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Chybí mi jich spousta,ale je mi to fuk,neboť se sbíráním končím.Automaty ZJS ,nevlastním . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Děkuji za odpověď a zkušenosti.odpověď se mi nepodařilo vložit k citaci.Nemáš náhodou fotku dynka automat ZJS?dik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 (upraveno) Mám 17 JEWELS 3X ale ani jedny nemají ZJS automat. Myslím, že jsem jej ani nikdy neviděl, Můžeš dát fto strojku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. února 2019 uživatelem senior1949 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Kufrů jak na nádraží -))))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Nenechaj se zmýlit, pane inšpektor .To je furt ten jeden, jen obsah je jinej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se