spinach Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) tak jsem "vyrobil" dáreček pro kámoše na *vánoční besídku našeho Klubu ;-) vstupy: - jedny hodiny z IKEA za 49,- Kč - graficky jsem upravil jednu fotku ciferníku z MeisterSinger - na cifru jsem zvíraznil dobu "sezení klubu" 20:00 až 24:00 (obvyklá návštěva restauračního zařízení ..) a vytiskl - vyrobil ručku z tvrdého modrého kartonu (300g), přilepil na stávající "malou" a odebral "přebytečnou ručku.. - nasadil a skompletoval.. doby přípravy: - zhruba 45 minut, ale dátrek je to, myslím, pro neználky rozhodně originální.. POZN. vteřinovou jsem tam nechal, aby mi kámoši věřili, že to vůbec funguje...jinak bych jí tam pochopitelně nedával ;-) 8)))) koncept: realizace: Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem spinach 1
jankoxxx Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 zaujikmavy napad ale tie fotky sa nezobrazuju.
Jakubisko Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Luxusní dárek! Ideální do práce
Micey Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Fotky vidim, pěkný! Akorát bych tu vteřinovku asi přece jenom vynechal..
spinach Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) V 20. 12. 2010 v 10:02, 'Micey' napsal: Fotky vidim, pěkný! Akorát bych tu vteřinovku asi přece jenom vynechal.. no mně tam taky ta vteřinová vadí.. ale už takhle jsem zvědavej, jestli kluci poznaj´kolik je hodin, přitom na takhle velkém ciferníku je "odečet" s přesností 1-2 minuty Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem spinach
Micey Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 V 20. 12. 2010 v 10:04, 'spinach' napsal: ale už takhle jsem zvědavej, jestli kluci poznaj´kolik je hodin, přitom na takhle velkém ciferníku je "odečet" s přesností 1-2 minuty ..což je ovšem do hospody úplně ideální. I ty indexy tam jsou zbytečný..
spinach Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 V 20. 12. 2010 v 10:07, 'Micey' napsal: ..což je ovšem do hospody úplně ideální. I ty indexy tam jsou zbytečný.. no ono je to vlastně pro jejich manželky... aby věděli kdy se PÁN vrátiíí.... :D:D
sureshot Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 este by to chcelo otocnu lunetku pre pripadne predlzenie casu
Kalifx Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Bezvadnej nápad a hlavně kus vložený, osobní práce. To vždycky potěší nejvíc. Jen bych se snad nebál udělat výraznější tu "chlastací fázi". Je to vlastně ta nejdůležitější informace na hodinách. Navíc modrá ručka by na tom byla dobře vidět. Tady bych se na nějakou decentnost vykašlal.
spinach Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 idálně by to tedy mělo vypadat asi nějak takhle:
spinach Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) V 20. 12. 2010 v 10:19, 'Kalifx' napsal: Bezvadnej nápad a hlavně kus vložený, osobní práce. To vždycky potěší nejvíc. Jen bych se snad nebál udělat výraznější tu "chlastací fázi". Je to vlastně ta nejdůležitější informace na hodinách. Navíc modrá ručka by na tom byla dobře vidět. Tady bych se na nějakou decentnost vykašlal. máš pravdu... vypadá to líp !!! no ale už je pozdě, večírek je už dnes a mám to i zabalený.. Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem spinach
prukajda Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) Kdysi dávno jsem kámošovi vyrobil z budíku za pár kaček "Pivochron", který sloužil:- k tomu, aby věděl, kdy si má dát další kousek,- jak je na tom asi s alkoholem,- pokud dodrží dávkování, kolik piv by měl obsluze zaplatit.Nechala se jen hodinová ručka, která ukazovala počet kousků, akohol v krvi či naopak ,... Na budíku šlo nastavit buzení, aby nezaspal zavíračku.Myslím, že to ale nikdy nepoužil a pil si svým tempem...Návrh cifru se bohužel nezachoval. Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem prukajda
Milan156 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Za vteřinovku se přimlouvám, jak již bylo řečeno - je hned vidět, že je to funkční. Ale šlo by to řešit další vychytávkou - původní vteřinovku odstranit a přidat další malej strojek kde by naopak zůstala jen malá vteřinovka. A umístit tenhle "chrono" k pozici 6 či 12 hodin. Ale tím by náklady (hlavně čas) vzrostly asi na dvojnásobek.
ricous Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) Originalni, krasny, jednoduchy, vtipny - proste SUPER. Ocenuji tvuj napad dotazeny do paradniho finalniho darku a jedine, co mne mrzi, ze nejsem clenem vaseho klubu blbecku Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem ricous
onney Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) Souhlasím s Kalifem s výraznější chlastací částí cifru. Jinak myslím, že je to naprosto dokonalé. Rozhodně sem šoupni foto z akce, až vám budou "odměřovat čas" Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem onney
shag Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Perfektne. Napis potom, ake boli reakcie.
Joe Lemonade Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Naprosto parádní! Je vidět, že pán je kreativec. Jinak díky za tip, určitě se bude v budoucnu hodit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se