PhoeniX Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Přátelé, protože jsem na fóru nebyl několik měsíců přítomen, nevím, jestli se již výše uvedená publikace objednávala. A Search mi nic nevyhledalo. Jen si říkám, že bych se opět velice rád podíval na novinky některých firem, tentokráte pro rok 2011. Byl by případně někdo další pro objednání? Ale co je mnohem důležitější... Byl by někdo z fóra ochotný výtisky objednat? Já jsem v tomto směru velice neschopný. Díky za případné reakce. Omlouvám se, jestli jsem celý proces promeškal a v případě, že ano, prosím o smazání. PhoeniX Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Donuts Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 (edited) To snad ani neni mozny. Zda se mi, ze objednavani rocniku 2010 probehlo pred par mesici a on uz je to zase rok. Edited December 20, 2010 by Donuts
Quasar007 Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Osobně bych do toho šel (ten rok nějak rychle utekl), ale organizačně jsem značně neschopný...
lib Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Ona ta hromadna akce vloni z Amazoonu v konecnem dusledku nemela moc smysl. Zadna sleva se nekonala; Amazon si na kazdy vytisk zapocital packing a shipping, pak to poslal asi ve trech bednach s jednotlivymi vytisky ve foliich a nasledovala dalsi distribuce = zpozdeni dalsich par dnu.
Quasar007 Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 Tak jsem objednal spolu s pár jinými knihami a dnes mi dorazil domů.Je to sice zbytečnost, ale krásně se tím listuje a sní ;-)
fcmasakr Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Rád bych se zeptal majitelů, co od této publikace vlastně mám očekávat? Je to katalog, tedy převážně fotky a přehled kalibrů, komplikací a materiálů? Nebo je tam i nějaké čtení?Jaká je kvalita fotek?Věmuje se spíše velkým brandům nebo tam člověk najde i manufakturní kousky? Ne že by byla tak drahá, abych jí nekoupil naslepo. Spíš jde o to, na co se mám těšit.
Vit Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Rád bych se zeptal majitelů, co od této publikace vlastně mám očekávat? Je to katalog, tedy převážně fotky a přehled kalibrů, komplikací a materiálů? Nebo je tam i nějaké čtení? Je to to katalog, kde je mnoho značek a u každých hodinek je uvedena cena. Toto je asi největší + tohoto katalogu (mnoho značek na jednom místě, včetně ceny). Publikace je vcelku obsáhlá (A4, tloušťka cca 2cm). U každých hodinek jsou i jejich tech. parametry. Číst se dá info o jednotlivých značkách. U každé značky cca 1/2 až 1 strana. Jaká je kvalita fotek? Řekl vych, že slušná Věmuje se spíše velkým brandům nebo tam člověk najde i manufakturní kousky? Myslím, že ano. Ne že by byla tak drahá, abych jí nekoupil naslepo. Spíš jde o to, na co se mám těšit. Myslím, že tě nezklame. PS: Píšu o WRISTWATCH ANNUAL 2010. Edited September 9, 2011 by Vit
Vit Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 (edited) Když klikneš ZDE a na té stránce klikneš na: See larger image and other views (odkaz hned pod obrázkem) Uvidíš zobrazených několik stran z WWA 2010, což ti pomůže udělat si o katalogu představu. Edited September 9, 2011 by Vit
dknespl Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Od dodavatele co bereme součástky mám možnost objednat starší ročníky Wristwatch annual, a to 2007 (35 GBP), 2008 (30 GBP), 2010 (30 GBP), 2011 (24 GBP). To ceny v závorce jsou ceníkové ceny, Vtip je v tom, že probíhá jakási aukce. Je možno si typnout cenu, pokud se ale dá moc málo, je možno pokus opakovat myslím jen jednou. Tj. taktika zvedat po koruně od nuly nefunguje. Ceny jsou zpravidla něco mezi třetinou a polovinou té ceníkové. Kusů je možno vzít více, do vyprodání zásob, což také nevím kolik je. Tedy pokud byste někdo chtěl a rozmyslel se dnes nebo zítra, pošlete mi SZ, mohu se pokusit jich pár vydražit. Eventuelně napište maximální svou cenu.
Recommended Posts