Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To víš, každý den najdu způsob jak tady někoho nasrat a to většinou nevědomky :D

Éstli nebudou chalani trochen hákliví. CHLAPI, navrhuju vám víc ženskejch!!!! I když - kdoví...třeba by to Chronomag zničilo. (jako třeba, když kobylky útočej na nějakej slibnej oběkt..) Ba né. BLBOST!! Ono je to takhle: být v menšině, není vůbec špatní, jak se traduje.. HELE - koukněte na mne. Takhle se mi tu líbí.

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 13
Odesláno

Hele my jsme z Chomutova a tady neni ani 1.000 lidí co nosí hodinky :D

Já bych ty svoje před srazem taky měla radši sundat:crying_anim:... checht

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 6
Odesláno

Ejhle, máme nevěstu pro Tádu :lol:

Ale - no tak......

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 8
Odesláno

fullvein - misto plakani nad reputaci zkus napsat neco o hodinkach, uvidis, ze ti to celkem rychle naskace do plusu, tyhle pindy pritahnou minusy zarucene, na to vem ty tvoje vylouply submarinery..

• Dát hlas 2
Návštěvník REO
Odesláno

Myslím, že další prezentace v tomto stylu Ti milá fullvein přinese leda tak další zá######é body. Mlčeti zlato.

Odesláno

Dobrý!! Za pár dní máš pade a jen pár mínusů. To je úspěch, ne? Posted Image

Nesnažim se tímhle způsobem za každou cenu uhnat padesátku, jestli jsi myslel tohle. Ale asi my začíná docházet, jaký pravý význam s sebou vlastně nese. ....................................................... Jo AHA, tak takhle je to.:o

Odesláno

vsetko je aj tak inak, setri klavesnicu. :) mnau

Nesnažim se tímhle způsobem za každou cenu uhnat padesátku, jestli jsi myslel tohle. Ale asi my začíná docházet, jaký pravý význam s sebou vlastně nese. ....................................................... Jo AHA, tak takhle je to.:o

Odesláno

Tak jsem si prohlédl diskusi o těch rolexech a přečetl celou diskusi tady. Je tady pár parádních perel. Díra na diamant je dobrá hláška, ale nevěsta pro Tadu mě poslala pod stůl :-) Už vidím tu Chronosvatbu :-)

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Nejspis jen kvuli kalendari. Neboj. . . .

Ach so - díky za osvětlení tváře a důvodu ;)

EDIT: a omlouvám se...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Já bych ty svoje před srazem taky měla radši sundat:crying_anim:... checht

Ber to tak,je tu něco kolem 19000 členů,a ztoho množství jenom devět tě nemá rádo :D ,mizivé procento :D

Odesláno

Ber to tak,je tu něco kolem 19000 členů,a ztoho množství jenom devět tě nemá rádo :D ,mizivé procento :D

Ber to tak , ze to bylo pred dvema lety.... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...