Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Mágové,

rád bych Vás požádal o pomoc a Váš profesionální názor. Mám hodinky Dunhill Dunhillion. Koupil jsem je asi před dvěma lety od známého, od kterého mám hodinek relativně dost a nepředpokládal bych, že by mi prodal FAKE. Hodinky jsem dokonce nabízel zde na foru, ale teď jsem je dal na Aukro a dostal jsem mail, že nabízím FAKE. Přikládám fotky a rád bych znal Váš názor, každopádně zajdu do Dunhillu v Praze ať mi řeknou také.

Díky Moc za radu.

post-8357-063133400 1293530335.jpg

post-8357-011883400 1293530342.jpg

post-8357-087548300 1293530359.jpg

post-8357-095288200 1293530367.jpg

post-8357-078491000 1293531086.jpg

Odesláno
  V 28. 12. 2010 v 10:19, 'Micey' napsal:

Mno a byly v tom mejlu nějaký argumenty, nebo to byl jenom takovej výkřik? Já teda poznám prd, ale ten strojek vypadá normálně na ETU..

přikládám kopii mailu:)

Ahoj, Šimonku,

nevidím reg.čislo a není tam přoložený certifikat DUNHILL a CD.

Pokud to u hodinek není, můžeš mít dost velký problém a raději ty hodinky stahni.

To je přátelská rada.

Můj právník se s nikym nekamarádí

ale jinak jsou fajn za tu cenu

PS

Odesláno

Kasli na to.

Mel jsem Dunhillion Facet automatic (ne-diver, jinak skoro stejne + na tahu), zadny CD jsem k nim nedostal, nejakej certifikat asi jo, ale neni Tvoje povinnost ho k nim mit - jestli jsi ho vyhodil, jenom Tvoje blbost, ze? :)

Nevidim podle fotek jedinou znamku toho, proc by to mel byt fake, navic tyhle hodinky se moc casto nefakuji, diky relativne limitovanemu okruhu zajemcu (bud fandove znacky nebo fandove zvlastniho designu :D ).

Odesláno (upraveno)

Na ty ses tady ptal někdy vloni, když jsi je kupoval, ne?

To "registrační číslo" tam vidím, ale asi jsem divný. No a ten právník si udělal znouzecnostní životní styl - kdo by chtěl kamarádit s právníkem :-)

Ničeho bych se nebál - pán je prudič/spasitel a ještě si myslí, že je rafinovaný a umí pracovat s uměním jemného náznaku. Prostě ta nejhorší možná kombinace blba.

Upraveno uživatelem mmako
Odesláno

Pánové díky za názory. Napsal jsem odpověď a tohle mi přišlo: ) poslední mail od pána. Napsal jsem mu, že jsem požádal o radu a poslal mu fotku reg. čísla, ale asi nebylo dost uspokojivé.

Dobrý den,

No dobrá stahnul jsi je a nechám to být a nebudu ani řvát na Aukro, jak se tam mohly objevit. Podívej je možné, že jsi koupil v dobré víře, že kupuješ originál. V tom případě jsi se celkem levně poučil, ale nemusíš to předávat dál. Někdo z tvých známých je za 2T možná koupí pokud to je alespoň replika. (potom jsou ještě padělky - jsou rozpoznatelně lehké protože mají pouzdro z pokoveného plastu a jejich prodejní cena je okolo 60USD). Naopak hodinky DUNHILL stojí běžně 30 000 Kč i více a za 15000 by se snadno prodaly, i o starší je velký zájem. Tvoje velkorysá nabídka pochopitelně rozesměje.

PS

Odesláno

Jinak cena za kterou jsem je nabízel byla 8 900,- Nabízel jsem je myslím tady za 11 000 a nikdo po nich ani neštěkl: ) ) Takže to žádný hit nenbude. Já jsem je koupil od známého jen s krabičkou. . Díky ještě jednou za radu...

Odesláno (upraveno)

Je hezké, jak jsou na aukru všichni kamarádi a tykají si. Víceméně Tě pán nařknul z toho, že ses pokusil o podvod. Popravdě - kdyby to zkusil na mě, asi bychom mohli poměřit naše... právníky :-)

Takhle to ber tak, že pán má problém s pochopením psaného textu a že na blbce je možné narazit všude. Popřál bych mu hezký den. Hned, co skončí s ječením na aukro, může jít třeba křičet na mraky nebo hrozit slunci....

No a co s tím? Ony se dají nové v chrono provedení koupit kolem 1000EUR s papíry (co jsem se tak díval), takže těch 30+ je spíš sen toho pána. Asi jediné, co mě napadá, je - pokud na ten prodej nespěcháš - nechat je tady viset v inzerci někde pod 10.000 a počkat... Časem se objeví někdo, koho zaujmou. Tohle prostě není extrémně vyhledávaná a žádaná značka, ale návštěvnost chronomagu je celkem velká na to, aby to časem klaplo.

Upraveno uživatelem mmako

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...