Návštěvník Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Suma,Suma-sumárum,jsem zjistil,že jsou zde na foru ve velké oblibě,já si koupil Alpinistky SARB 061 na tahu a safírem,zatím plná spokojenost. Kdo mě vysvětlí v čem jsou Suma lepší,výhodnější než Alpiny,jde o vzhled? Parametry jsou prakticky shodné. Díky za názory. Alpinisty jsou lepší, svébytnější hodinky.... Jejich historie sahá do 60. let a jsou pro seiko tradiční Jejich design je kompaktnější a ucelenější, si teda mysím. 41 - 42 mm pouzdro, 22 mm tah Pro seiko diver je etalonem marinemaster a tuňáky, Suma jsou slušný werk za malý peníz. Nerozdejchám u nich velké pouzdro a 20 mm tah, přijdou mi na velikost pouzdra trochu placatý a v neposlední řadě tady pár členů držkovalo, že jim úplně nevyhovuje vůle korunky. Jsem ale neobjektivní, miluju tuňákový konzervy to jsou osobní preference tyhle alpinist nejsou ani ryba ani rak, sumo skoro dokonalé potápky, ale dle vkusu každého soudruha Jsi pro mě ideální přítel.... My dva bychom si po holkách nekoukali
gas Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) ale tradiční alpinisty vypadají úplně jinak než 061 Roman: jak jde o ženský jde vše stranou kamaráde Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem gas
Návštěvník Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 ale tradiční alpinisty vypadají úplně jinak než 061 evoluce vole
patriknapr Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Suma,Suma-sumárum,jsem zjistil,že jsou zde na foru ve velké oblibě,já si koupil Alpinistky SARB 061 na tahu a safírem,zatím plná spokojenost. Kdo mě vysvětlí v čem jsou Suma lepší,výhodnější než Alpiny,jde o vzhled? Parametry jsou prakticky shodné. Díky za názory. nemohl by jsi sem prosím hodit fotku na ruce ? díky
Carllos Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) nemohl by jsi sem prosím hodit fotku na ruce ? díky Koukni se do vlákna ostatní diskuse zábava-co máte právě na ruce? Na straně 51,je má Baker-moderátor na ruce. Já jsem klukovi půjčil foták,přijede až v pondělí.Ve skutečnosti jsou fakt ještě hezčí. Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem Carllos
gas Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) krásné hodinky ... http://www.seiyajapan.com/product/S-SAGQ003/SEIKO-BRIGHTZ-PHEONIX-Automatic-SAGQ003.html Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem gas
patriknapr Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Koukni se do vlákna ostatní diskuse zábava-co máte právě na ruce? Na straně 51,je má Baker-moderátor na ruce. Já jsem klukovi půjčil foták,přijede až v pondělí.Ve skutečnosti jsou fakt ještě hezčí. díky ) už jsem jich pár objevil...
Carllos Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 díky ) už jsem jich pár objevil... Přeji ti at si dobře vybereš,jsem zvědavý co zvolíš
patriknapr Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) Přeji ti at si dobře vybereš,jsem zvědavý co zvolíš děkuju ) .. momentálně jsem z toho totálně ťumpachovej. Celý dny čumím do kompu a čtu všechno možný. Snad mi chystanej srázek ukáže trošku cestu ven z toho seikola. Ráno jsem to viděl na MM odpoledne na klasika scuba a ted na alpinisty. Jak říkám.. strašnej zmatek. Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem patriknapr
gas Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 někdy si říkám, že se vykašlu na hodinky ... prodám všechny rolexky a béčka a koupím si tohle
Carllos Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) děkuju ) .. momentálně jsem z toho totálně ťumpachovej. Celý dny čumím do kompu a čtu všechno možný. Snad mi chystanej srázek ukáže trošku cestu ven z toho seikola. Ráno jsem to viděl na MM odpoledne na klasika scuba a ted na alpinisty. Jak říkám.. strašnej zmatek. Z toho si nic nedělej,měl jsem to přesně jako ty,pokud mě to vyjde,rád na srázek přijedu. Myslím,že ani s jedněma co ti zde radí nešlápneš vedle,no a když ti nesednou,tak je zde nabídneš k prodeji,nebo výměně Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem Carllos
patriknapr Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=250 nebo http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=61&page=6 ? bomba... díky)
instant Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 někdy si říkám, že se vykašlu na hodinky ... prodám všechny rolexky a béčka a koupím si tohle ale anooo, pre navrativsich odpadlikov sa jedny najdu kedykolvek inac ale ked sa nad tym zamyslis, clovek by neveril kolko prachov sa da vyhodit za nieco tak zbytocneho ako su hodinky, a hlavne bez ohladu na to kde su vyrobene.. proste "finale" je rovnake ci swiss, japan alebo germany, len sa skrabeme po inom rebriku. potom nastavaju sociopatologicke situacie, ked niekto nesmelo povie v krcme: -ocuvajte, chlapi, som sa uz dlhsie chcel priznat... mam doma nejake seika... tak za 35-40tis dolarov.. -ko..t to kolko toho mas doma, kontajner? -hm.. ale nie, tak päť -čo päť, kontajnerov? -nie, päť kusov
patriknapr Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 ale anooo, pre navrativsich odpadlikov sa jedny najdu kedykolvek inac ale ked sa nad tym zamyslis, clovek by neveril kolko prachov sa da vyhodit za nieco tak zbytocneho ako su hodinky, a hlavne bez ohladu na to kde su vyrobene.. proste "finale" je rovnake ci swiss, japan alebo germany, len sa skrabeme po inom rebriku. potom nastavaju sociopatologicke situacie, ked niekto nesmelo povie v krcme: -ocuvajte, chlapi, som sa uz dlhsie chcel priznat... mam doma nejake seika... tak za 35-40tis dolarov.. -ko..t to kolko toho mas doma, kontajner? -hm.. ale nie, tak päť -čo päť, kontajnerov? -nie, päť kusov ))))))))))) hustokrutý )))))))
gas Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 instant: jdi s těma MM někam nebo se hecnu a budou druhé na fóru jsou fakt doost dobrý
jankoxxx Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 a co taketo nieco? SKX007 pod nozom u yobokies. vysledok je velmi pekny a cena tak do 300 eur.
Návštěvník cecil Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Pro patriknapr: Nechci tu nějak předhazovat že mám OS300M(dle mého názoru zde velmi podcenované) a myslím že se z většinou členů nezhodnu o "starém" znaku Orient na ciferníku, ale pokud nemáš obvod zápěstí alespon 20cm a předloktí jak pepek námořník tak bych se těmhle typům diverů nevěnoval.Jen pro příklad, OrientStar 300M mají na watchadoo cca. 300gr!.Seiko MM jsou taky pořádný macky ale né tak velké jako tř. OS300 NEBO 600M MARINEMASTER.Já OS 300, nosím pořád, jsou to super mašiny ale ještě si k nim chci přikoupit 600M spring drive a pokud tolik nenašetřím tak Tuna can-1000m.Já bych ty titanovky nekupoval a raději bych šel do MM-300m, viděl jsem je a porovnával na živo v polsku, právě s OS a jsou to fakt krásný hodinky.Jsou menší a nositelnější každodenně než třeba MM600m a OrientS.MarineM-300 jsou uplně jiná liga, nez SBDC007.To už bych raději zvažoval,Suma nebo něco z Alpinist-diverů SARB059, jsou velmi zajímavé v PVD. Orient star 200m nejsou špatné atd, všechny mají svoje klady i zápory ale SBDC007 my za ty peníze nepříjdou nějak zajimávé.No myslím že jsem tě asi zmátl ale je to jen můj názor, důležité je koupit si ty co se líbí, ale z vlastní zkušenosti doporučuji když levně tak Suma a pokud nešetříš tak Marinemaster.
patriknapr Odesláno 2. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Dik za postreh. Jinak mam 202 vysku i kdyz uzsi ruku cca 20 na kuzi takze toho bych se az zas tak nebal i kdyz soucastnemu trendu big size hodinek moc neholduju. Momentalne jsem na tom v rozhodvani tak, ze ty sbdc007 jsem vyradil. A zvazuju jestli to prekousnout a dosetrit na MM. Nebo zacit u zeme a v tom pripade zvolit alpinisty nebo suma. Ty orienty jsou pekny, ale nejsem si jisty zda bych nemel problem s tou znackou. Takze maly posun mam)) mimochodem komu se vic libi jaka barva sum... Modra/cerna?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se