Josef01 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Škoda že to nefunguje u nás jako v civilizovaním světě, kdy majitel pošle hodinky a pokud se líbí zaplatíš, pokud ne pošleš zpět. Přesně takto mi to navrhli někteří prodejci a pohoda, bohužel většinou ze zahraničí. Mimochodem ty ťukance jsou vidět i na těch malých špatných fotkách, ale podobná témata májí obrovskou výhodu - dozvěděl jsem se pár jmen lidí, kterým žádné hodinky neprodám . Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Já bych třeba jen tak nějakému Pepkovi hodinky předem neposlal, ale Milošovi klidně Braitle za 50 litrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Hlavne rychle vse zverejnit zde na foru, aby nebyl za podvodnika. Tohle od tebe není fér. Zveřejnil jsem to proto, že nejsem rád tlačen do kouta a po mém vstřícném kroku nechci aby mi někdo vyhrožoval, že možná ano, možná ne-zveřejní naši komunikaci. O samotnéí zveřejnění mi vůbec nejde, spíš o ten princip. Ale to jsem vlastně už psal výše... Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 ....Trochu nechapu, proc tolik oslavné ody na nefer prodej. No nic! Kurwa Franto neblbni. Trochu silný slova ne,? a zlehka vypálený vod boku. Miloš to dal na forum, až když ho začal týpek tahat za fusekli, že to tady rozmázne. Nefér prodej? Možná lajdáctví, ale nic víc. A dedukce o tom, že to nechtěl řešit. To se ti v hlavě vylouplo kde? Já to tam nanašel, ale třeba jako správnej sociopat neumím být dostatečně empatický Tomu padouchovi klikarovi můžu důvěřovat bez mrknutí oka. A nebylo by lepší přestat ťapat v tom howně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Škoda že to nefunguje u nás jako v civilizovaním světě, kdy majitel pošle hodinky a pokud se líbí zaplatíš, pokud ne pošleš zpět. Přesně takto mi to navrhli někteří prodejci a pohoda, bohužel většinou ze zahraničí. Mimochodem ty ťukance jsou vidět i na těch malých špatných fotkách, ale podobná témata májí obrovskou výhodu - dozvěděl jsem se pár jmen lidí, kterým žádné hodinky neprodám . TAkhle prodávám většinu svých hodinek, pokud se jedná o zavedený členy Fora a neměl sem zde jediný problém a nemůžu si to vynachválit, naopak mám potom 2x lepší pocit jak je všechno založený na důvěře ... Ad Milos, stala se chyba stala no, udělal co v rámci možností mohl, takže o podvodu asi taky nemůže být řeč. Bohužel chápu i kupujícího, znáte ženský jak jednou něco dostanou (cokoliv), zkuste jim pak vysvětlit, že ten dárek maji sundat a vrátit...(to je jako brát dítěti lízátko) Pak mi přijde logický z jeho pohledu, že chtěl slevu... Dostal věc, která neodpovídá, vrátit už to nemůže, protože by zkazil radost z dárku a je ve slepý uličce a otrávenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 "Nejhorší" jsou kamarádi, který mi půjčí drahou věc a řeknou klidně si to vyzkoušej, když to bude ok, tak ti dám fakturu. No klasika je, že už to pak nechci dát z ruky a koupím něco co skoro nepotřebuju no to je někdy fakt na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Kurwa Franto neblbni. Trochu silný slova ne,? a zlehka vypálený vod boku. Miloš to dal na forum, až když ho začal týpek tahat za fusekli, že to tady rozmázne. Nefér prodej? Možná lajdáctví, ale nic víc. A dedukce o tom, že to nechtěl řešit. To se ti v hlavě vylouplo kde? Já to tam nanašel, ale třeba jako správnej sociopat neumím být dostatečně empatický Tomu padouchovi klikarovi můžu důvěřovat bez mrknutí oka. A nebylo by lepší přestat ťapat v tom howně. Nechci se v tom hrabat. Vubec Milose z niceho neobvinuju, asi to vyresil dobre. Jen mi to proste trochu smrdi, lajdactvi nelajdactvi - prodaval neco a rucil za to, takze plna odpovednost jde za ním. Tečka. Me jen zaráží, že je tady opevovan jako kdyby v tom byl nevine. A kupujici je iznacovan za buhvico, ze zadal slevu nebo byl rohorcenej. To mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Tohle od tebe není fér. Zveřejnil jsem to proto, že nejsem rád tlačen do kouta a po mém vstřícném kroku nechci aby mi někdo vyhrožoval, že možná ano, možná ne-zveřejní naši komunikaci. O samotnéí zveřejnění mi vůbec nejde, spíš o ten princip. Ale to jsem vlastně už psal výše... Hele v pohode, je to tvoje rozhodnuti. Vstricny krok jsi měl udelat řádným a poctivym prodejem a nemusel jsi nic resit. Kdyz uz jsi do toho hovna slapnul, tak ho tezko setres zverejnenim. Ale nechci se v tom hrabat, neni to muj problem. Ber to jen jako muj nazor, nikoho nesoudim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 od Milose mam sve Monstra a obchod probehl korektne, behem 10 minut pres SZ, hodinky byly za par dni doma. Je jasne ze kazdy obcas muze udelat chybu, sam pracuji v obchodu a botu jsem parkrat udelal, ale vse se da vyresit v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 já mám od Miloše taky jedny hodinky a bez problémů... vstřícné jednání, rychlé poslání poštou a vše v pořádku a tak jak mělo být... za sebe bych tuhle situaci asi řešil slevou, jak požadoval kupující, ale to je jen můj názor a řešení, které navrhoval Miloš taky není špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 od Milose jsem jednou koupil, dvakrat mu prodal, vzdycky na pohodu, rychlovka, par dni a vse vyreseno, muzu jen doporucit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Milos pohodovy chlapik, obchod bol do tyzdna vybaveny, obojstranna spokojnist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Dakujem Milosovi za bezproblemovy obchod.Zopar rychlych emailov, bezproblemova dohoda, platba, o par dni balik. No problem, aj nabuduce.(Sice vzhladom na moju paranoju voci Slovenskej poste trosicku "odvazne" zabaleny balik, ale hodinky dosli v uplnom poriadku, tak mozno len ja som fakt paranoik ). Vdaka este raz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Velmi seriózní jednání po telefonu, ve středu nějak kolem oběda jsme se domluvili a Miloš slíbil, že je pošle...Česká Pošta se překonala a už po osmé hodině ranní ve čtvrtek jsem měl hodinky doma.Dobře zabalené, stav odpovídal popisu.Takže za mě Miloš pohodě, nebál bych se ani platby předem...díky Miloši za hezké hodinky. Upraveno 27. února 2014 uživatelem Lihard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se