Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem přemýšlel, že taky na skok přijdu, ale bude tam zjevně narváno a já se takhle poprvé stydím :D

Uvidíme, jestli dorazí Spirity, tak se s nimi třeba přijdu pochlubit :-)

• Odpovědi 182
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

já bych poprosil o tu jmenovku jestli to je možné .. jinak mě já bych dorazil tak v šest .. dělám do půl šestý.... ale vstupenku nemám ((( tak snad mě nikdo nevyhodí ))

Pošli mi to do PM. Tady to přehlédnu. Dík.

Odesláno

Jestli se někdo bojí, že si po sedmé hodině nesedne, tak bez obav - já tam déle určitě nebudu, povalím domu.

Odesláno

Kamil

instant

onney

mmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)

ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)

xjr1

JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni )

Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)

Chumpus

PatrikNapr (zatím bez stroje )) )

X-Bob

Kasper

lub

kibi

pato31681 - ale iste to zatial nie je

pevo

bandicoot (krásný rodinný Seiko 5 z roku 80 po repasi)

aama (se vstupenkou dnes pořízenou od Chumpuse, dík)

abbot(pokud bude v 17:00 tak udělám maximum, ale negarantuju že stihnu)

chlumak (vstupenku mám a na srazu mě čeká další kousek od Instanta)

Odesláno

Jsem nemocen a nudím se, tak sem si udělal triko na sraz. Doufám, že se nebude chronomag zlobit za použití loga, není to komerční, pokud by si někdo chtěl na vlastní náklady nechat potisknout sám triko, zde je odkaz na stažení obrázku ve formátu A4 pro tisk: triko pro tisk

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nechtěl bys logo Chronomagu dát do stejné barvy jako hodiny a text? A otravoval bych moc, kdybych chtěl ještě červenou a žlutou variantu?

Odesláno

Tak já zkusím tedy dorazit taky, jmenovku si donesu :)

Kamil

instant

onney

mmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)

ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)

xjr1

JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni )

Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)

Chumpus

PatrikNapr (zatím bez stroje )) )

X-Bob

Kasper

lub

kibi

pato31681 - ale iste to zatial nie je

pevo

bandicoot (krásný rodinný Seiko 5 z roku 80 po repasi)

aama (se vstupenkou dnes pořízenou od Chumpuse, dík)

abbot(pokud bude v 17:00 tak udělám maximum, ale negarantuju že stihnu)

chlumak (vstupenku mám a na srazu mě čeká další kousek od Instanta)

Martz

Odesláno

Nechtěl bys logo Chronomagu dát do stejné barvy jako hodiny a text? A otravoval bych moc, kdybych chtěl ještě červenou a žlutou variantu?

Jasně, není problém, ještě mi řekni, červená a žlutá varianta znamená co? místo černého pruhu červený a žlutý pruh? Pokud by byl text žlutý, musel by být na nějakém jiném barevném pozadí, než je bílá. Zkus to popsat :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Myslel jsem podklad hodin, text i logo(negativně) v jedné (stejné) barvě. Právě že žlutou jsem uvažoval na černé tričko.:)

EDIT: podklad loga Chronomagu červený, písmo bílé/prázdné

Odesláno (upraveno)

Tak to vypada, ze budu muset svou ucast na srazu odvolat - jestli me do ty doby vubec pusti z nemocnice, tak se tam nemam ani jak dostat. Vlastni auto zmuchlany a nikdo v okoli nema automat. A protoze v ty dobe budu v lepsim pripade o berlich, tak nicim jinym

jet nemuzu.

A to jsem si na vas chystal tri krasny kousky...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Tak to vypada, ze budu muset svou ucast na srazu odvolat - jestli me do ty doby vubec pusti z nemocnice, tak se tam nemam ani jak dostat. Vlastni auto zmuchlany a nikdo v okoli nema automat. A protoze v ty dobe budu v lepsim pripade o berlich, tak nicim jinym

jet nemuzu.

A to jsem si na vas chystal tri krasny kousky...

Co se ti stalo? Nehoda? Kašli na sraz, těch ještě bude... Hlavní je, aby ses dal do cajku!
Odesláno

Chlumak: poslal jsem ti SZ ohledně trika

Všem: Pokud máte nějaké hezké vintage chronografy seiko na prodej, vezměte je s sebou. Klidně i kvarc :-)

Odesláno

Takže jsem ještě udělal jiné barevné varianty, třeba na černé triko, pak už ale ten červený kruh v podobě hodin ztrácí význam jako náznak japonské vlajky, jak byl původně zamýšlen:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

chlumak: ta červená je super. nechceš jich udělat pár do foroty a přivézt na sraz? Jedno bych si vzal :)

Jak už jsem psal v SZ kolegovi, mám sice možnost potisku ve větším množství, ale po zkušenostech ze srazů jiných spolků už se do té výroby nepouštím. Stalo se mi, že jsem se v tom zaangažoval a pak jsem měl velký problém, spousta lidí nedorazila, někteří dorazili, ale triko nechtěli, takže jsem pak měl trika doma na utírání šmíru při opravách auta a motorky za spousty peněz. Nechci tím předem obviňovat členy chronomagu z nepoctivosti, ale už to prostě nedělám :)

Udělám pár obrázků, třeba variantu na bílé a variantu na černé triko a dám sem link na stažení v tiskové kvalitě a kdo bude opravdu chtít, tak si triko koupí a někde si ho nechá potisknout. V Praze je spousta copyshopů, který to dělají na počkání a věřím, že i v jiných menších městech se takové frimy najdou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...