Martz Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Tak jsem přemýšlel, že taky na skok přijdu, ale bude tam zjevně narváno a já se takhle poprvé stydím Uvidíme, jestli dorazí Spirity, tak se s nimi třeba přijdu pochlubit :-)
X-Bob Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 jestli budou spirity, tak máš povinnost přijít!!!
JDenver Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 já bych poprosil o tu jmenovku jestli to je možné .. jinak mě já bych dorazil tak v šest .. dělám do půl šestý.... ale vstupenku nemám ((( tak snad mě nikdo nevyhodí )) Pošli mi to do PM. Tady to přehlédnu. Dík.
ricous Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Jestli se někdo bojí, že si po sedmé hodině nesedne, tak bez obav - já tam déle určitě nebudu, povalím domu.
PavelK Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Vzpomněl jsem si, že doma jedny Seika mám, tak bych se případně taky přidal, jestli se ještě vejdu. 17:00 mi vyhovuje.
chlumak Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni )Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)ChumpusPatrikNapr (zatím bez stroje )) )X-BobKasperlubkibipato31681 - ale iste to zatial nie jepevobandicoot (krásný rodinný Seiko 5 z roku 80 po repasi) aama (se vstupenkou dnes pořízenou od Chumpuse, dík)abbot(pokud bude v 17:00 tak udělám maximum, ale negarantuju že stihnu)chlumak (vstupenku mám a na srazu mě čeká další kousek od Instanta)
chlumak Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 ja bych taky radsi malinko pozdeji... Ahoj Kibi, těším se, že se zase setkáme, dlužím ti to "Steinhart kafe"
chlumak Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Jsem nemocen a nudím se, tak sem si udělal triko na sraz. Doufám, že se nebude chronomag zlobit za použití loga, není to komerční, pokud by si někdo chtěl na vlastní náklady nechat potisknout sám triko, zde je odkaz na stažení obrázku ve formátu A4 pro tisk: triko pro tisk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Nechtěl bys logo Chronomagu dát do stejné barvy jako hodiny a text? A otravoval bych moc, kdybych chtěl ještě červenou a žlutou variantu?
Martz Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Tak já zkusím tedy dorazit taky, jmenovku si donesu Kamil instant onney mmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...) ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci) xjr1 JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci) Chumpus PatrikNapr (zatím bez stroje )) ) X-Bob Kasper lub kibi pato31681 - ale iste to zatial nie je pevo bandicoot (krásný rodinný Seiko 5 z roku 80 po repasi) aama (se vstupenkou dnes pořízenou od Chumpuse, dík) abbot(pokud bude v 17:00 tak udělám maximum, ale negarantuju že stihnu) chlumak (vstupenku mám a na srazu mě čeká další kousek od Instanta) Martz
chlumak Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Nechtěl bys logo Chronomagu dát do stejné barvy jako hodiny a text? A otravoval bych moc, kdybych chtěl ještě červenou a žlutou variantu? Jasně, není problém, ještě mi řekni, červená a žlutá varianta znamená co? místo černého pruhu červený a žlutý pruh? Pokud by byl text žlutý, musel by být na nějakém jiném barevném pozadí, než je bílá. Zkus to popsat
chlumak Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Takhle to vypadá s červeným logem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Myslel jsem podklad hodin, text i logo(negativně) v jedné (stejné) barvě. Právě že žlutou jsem uvažoval na černé tričko. EDIT: podklad loga Chronomagu červený, písmo bílé/prázdné
ricous Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Tak to vypada, ze budu muset svou ucast na srazu odvolat - jestli me do ty doby vubec pusti z nemocnice, tak se tam nemam ani jak dostat. Vlastni auto zmuchlany a nikdo v okoli nema automat. A protoze v ty dobe budu v lepsim pripade o berlich, tak nicim jinymjet nemuzu.A to jsem si na vas chystal tri krasny kousky... Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem ricous
onney Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Tak to vypada, ze budu muset svou ucast na srazu odvolat - jestli me do ty doby vubec pusti z nemocnice, tak se tam nemam ani jak dostat. Vlastni auto zmuchlany a nikdo v okoli nema automat. A protoze v ty dobe budu v lepsim pripade o berlich, tak nicim jinym jet nemuzu. A to jsem si na vas chystal tri krasny kousky... Co se ti stalo? Nehoda? Kašli na sraz, těch ještě bude... Hlavní je, aby ses dal do cajku!
onney Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Chlumak: poslal jsem ti SZ ohledně trika Všem: Pokud máte nějaké hezké vintage chronografy seiko na prodej, vezměte je s sebou. Klidně i kvarc :-)
chlumak Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Takže jsem ještě udělal jiné barevné varianty, třeba na černé triko, pak už ale ten červený kruh v podobě hodin ztrácí význam jako náznak japonské vlajky, jak byl původně zamýšlen: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martz Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 ricous: přesně jak píše onney, raději se dát dokupy! Srazů bude
Martz Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 chlumak: ta červená je super. nechceš jich udělat pár do foroty a přivézt na sraz? Jedno bych si vzal
chlumak Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 chlumak: ta červená je super. nechceš jich udělat pár do foroty a přivézt na sraz? Jedno bych si vzal Jak už jsem psal v SZ kolegovi, mám sice možnost potisku ve větším množství, ale po zkušenostech ze srazů jiných spolků už se do té výroby nepouštím. Stalo se mi, že jsem se v tom zaangažoval a pak jsem měl velký problém, spousta lidí nedorazila, někteří dorazili, ale triko nechtěli, takže jsem pak měl trika doma na utírání šmíru při opravách auta a motorky za spousty peněz. Nechci tím předem obviňovat členy chronomagu z nepoctivosti, ale už to prostě nedělám Udělám pár obrázků, třeba variantu na bílé a variantu na černé triko a dám sem link na stažení v tiskové kvalitě a kdo bude opravdu chtít, tak si triko koupí a někde si ho nechá potisknout. V Praze je spousta copyshopů, který to dělají na počkání a věřím, že i v jiných menších městech se takové frimy najdou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se