Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nikde jsem tu podobné tema nenašel, tak snad nebudu za trotla.

Zajímám se o potápěčské hodinky, samosebou s mechanickými strojky. Pochlubte se, kdo co máte, nebo by jste chtěli mít...

objednal jsem přes ebay něco od CITIZENu s kalibrem 8200 Miyota v přepoču se vším za 4500,-Kč, WR200m, ozn. 8030-09HB, ale nikde jsem jejich odkaz nenašel. Výroba už skončila, ale jsou nové, tak až dojdou, napíšu.

Někdo zde psal, že přes Ebay už jde platit přes PayPal, tak to musim zkusit !!!!

Odesláno

diky za nabidku, tenhle model je moc rozšiřenej, viděl jsem jich dost i po bazarech. Lákaj mne modely buď vodotěsný do 500m a víc anebo modely, který se již nevyrábí, popř. jde o zvláštní kousky - jako např. v 80-90letech Citizen vyráběl promastery do 1300m a 800m tušim, sice to byly quartz, ale nedaj se nikde moc sehnat. Díkes.

Odesláno

ty Tissoty jsou super, kdysi jsem si je chtěl koupit, ale chtěli za ně tušim 16000,- a tak jsem do nich nešel a koupil starší HEUERy Autavia, ale ty vodotěsný nejsou, ale bylo to kvuli kalibru 12. HEUER je moje srdeční záležitost :-) a hned potom potapěčské automaty a hodinky vůbec.

• po měsících...
Odesláno

...jsem si udělal radost, z výprodeje nové...

CASIO DEP 610 1C

casio_dep6101.jpg

a tyhle CITIZEN HYPER AQUALAND - MA9004 jsou ještě lepší..ale už taky dražší :-(( - ty jsem nekoupil

57294515.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jsou to klasicke ruske potapecske hodinky, na eBay lze bezne za cca. 130USD sehnat kusy vyrobene v 60. a 70. letech. Vodotesnost by mely mit kolem 500m.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...