Jump to content

Recommended Posts

Posted

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

http://blog.perpetuelle.com/index.php/sihh-2011/sihh-2011-piaget-emperador-coussin-tourbillon-automatic-ultra-thin/

Posted

Zajímavé, bohužel nic pro mě. Musel bych si začít ondulovat bradku, nosit krajkový trenýrky a přihlásit se na hodiny cembala. :D

Posted

mimo to cembalo si u tebe dovedu vše představit Martine :D :P

Tomášu, tak to jsi přehnal! Každému, kdo mě kdy uvidí s ondulací (klidně stačí i jen trvalá) na bradce a v paličkovanejch trenýrkách dám bez keců hodinky, který budu mít právě na ruce. :D
Posted

a tak samozřejmě z hecu jsem myslel, jsi podobně veselá kopa jako já... že bys tak chodil trvale to né, maximálně doma :D

Posted

Tomášu, tak to jsi přehnal! Každému, kdo mě kdy uvidí s ondulací (klidně stačí i jen trvalá) na bradce a v paličkovanejch trenýrkách dám bez keců hodinky, který budu mít právě na ruce. :D

Tak naval a hned Posted Image
Posted

Mně se to líbí a moc a to nemám bradku (ani s ondulací, ani bez) a s krajkama se to na mých trenkách taky zrovna nehemží :)

Je to úplně jiný, než všechno ostatní a to je super.

Tenký hodinky s turbem, mikrorotor viditelnej z přední strany, mimostředně umístěnej hlavní čas. Paráda.

A navíc to má ještě skoro plný dýnko, což by člověk u skeletonů nečekal a v něm je ukazatel rezervy chodu. To je těžká frajeřinka.

Fakt mě berou, jen bych si dal líbit verzi, která by měla kameny černý, ty červený mě maličko rušej.

A decentně bych upravil pouzdro, trošku bych ubral oblin, aby měly více obdélníkovej tvar.

Každopádně - Piaget mě překvapil, v mých očích se právě dostal hooodně vysoko.

Posted

Mně se to líbí a moc a to nemám bradku (ani s ondulací, ani bez) a s krajkama se to na mých trenkách taky zrovna nehemží :)

Tenký hodinky s turbem, mikrorotor viditelnej z přední strany, mimostředně umístěnej hlavní čas. Paráda.

A navíc to má ještě skoro plný dýnko, což by člověk u skeletonů nečekal a v něm je ukazatel rezervy chodu. To je těžká frajeřinka.

Fakt mě berou, jen bych si dal líbit verzi, která by měla kameny černý, ty červený mě maličko rušej.

A decentně bych upravil pouzdro, trošku bych ubral oblin, aby měly více obdélníkovej tvar.

Zadek dobrej, kalibr dobrej, ale jako celek to na mě prostě působí trochu záclonovitě.
Posted

Zajímavé, bohužel nic pro mě. Musel bych si začít ondulovat bradku, nosit krajkový trenýrky a přihlásit se na hodiny cembala. :D

Tak ty mne vždy těmi hláškami spolehlivě dostaneš, umírám smíchy... :gora:

Posted

Asi musím souhlasit s Nigem. Kdyby tomu dali trošku víc "nautilusovitý" obrys, byly by super. Možná ještě jeden detail - ta ručka ukazatele rezervy mi tam dost splývá, chvilku trvalo, než jsem jí našel... Ale v reálu to bude asi lepší.

Jo - a ty krajkové trenýrky neškrobit! Pak jsou z toho jenom zbytečně problémy....

Posted

Zajímavé ale je, že u těch Emperador Moon Phase mi tvar pouzdra nevadí, naopak na mě působí dokonale vycizelovaně. Jedny z nejhezčích hodinek, co jsem kdy viděl.

Posted

Do pismene to vidim stejne. Na to kolik maji komplikaci jsou neuveritelne citelne. A krasne.

Obliny mi na nich kupodivu vubec nevadi a kazdopadne jdou na cas na plochu monitoru.