Josef01 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Nebo prostě koupit Day Date 41mm Gold a Datejust 41mm se zlatým ciferníkem a prohodit celej vnitřek, tedy pokud to jde...
rorda Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Dnes jsem vzal na ruku i Datejust I, které to všechno ovlivnily ... Takže Datejust II a Datejust I s ležérním svetrem, ty jedničky mám dále na ruce, abych je vůbec dopnul, ale i tak si myslím, že ta velikost je nositelná a není to tak hrozné ... Co říkáte?!? Dávám to sem pro porovnání, aby to měli další jednodušší při rozhodování ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem rorda
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Jojo je to v pohodě, díky té uzké lunetě ty druhé vypadají větší. Co je to za model DATE? Neznám nikdy jsem neviděl....
Cyber Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Jojo je to v pohodě, díky té uzké lunetě ty druhé vypadají větší. Co je to za model DATE? Neznám nikdy jsem neviděl.... DATE , uvedeno v roce 1945 ! První automatické hodinky na světě s datumem ! Větší klasika jak Date just. Velikost posledních modelů 34mm, 36mm Datejust. Dnes shodný strojek jak v Datejustech tak Datech - 3135. Date patří ke klasice Rolexu stejně jako Submariner, nebo Datejust. Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem Cyber
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Viděl jsem Date v hodně kombinacích, také s koženým řemínkem, ale přesně tyhle ne, mě šlo o číslo modelu, ne o Date jako takové
Cyber Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Viděl jsem Date v hodně kombinacích, také s koženým řemínkem, ale přesně tyhle ne, mě šlo o číslo modelu, ne o Date jako takové Zrovna tohle je klasika největší. Dělaly se snad dvacet let ! Model 16013, něco jako Submariner 14060. Tohle byla navíc na konci sedmdesátých a celá osmdesátá léta velmi oblíbená kombinace. Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem Cyber
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) No jo, ale 16013 je Datejust bicolor a ne Date s ocelovým tahem.... P.S. Možná si nerozumíme, všechny 16013 mají nápis Datejust a ne jenom Date, ten tah může být neoriginální, to asi nemá cenu řešit. Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem Josef01
rorda Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Díky Cyberovi za doplnění ... Přiznám se, že jsem doteď žil v domnění, že se jedná o Datejust I, i když to není přímo na ciferníku ... Hodinky byly pořízené v roce 1978, ale už k nim nemáme žádné další doklady kromě krabice, tedy alespoň jsme je nenašli ... Seš si jistý tím Ref.?!? Není možné, že to bylo 6867?!? No jo, ale 16013 je Datejust bicolor a ne Date s ocelovým tahem.... P.S. Možná si nerozumíme, všechny 16013 mají nápis Datejust a ne jenom Date, ten tah může být neoriginální, to asi nemá cenu řešit. Nene, to je všechno originální, ty hodinky jsou v rodině už od jejich pořízení, kromě servisů u Bechyněho niž dalšího neprodělaly! Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem rorda
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Tak je to trochu podobné Rolex Date ref. 1500, teda to je něco pěkně namíchané Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem Josef01
Cyber Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Zkusím dohledat detaily, Datejust je 16013, a vychází z Date. Najdu i přesný roky.
skalis Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Dávám to sem pro porovnání, aby to měli další jednodušší při rozhodování ... Ale je rozdil mezi starsi verzi pouzdra 36 mm a novou verzi 36 mm, jak jsem psal vyse. A to rozdil velmi vyrazny!
Cyber Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Zkusím dohledat detaily, Datejust je 16013, a vychází z Date. Najdu i přesný roky. Takže, pokud se moje bible nemýlí, tak je to to ref. 1500, rok1978
gas Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 když se řešila ta velikost, tak jsem si dnes vyzkoušel manželčiny rlx, 36mm je u mě naprosto v pohodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 jj, cca 17cm, nosily by se skvěle, ale žena své miláčky nedá
Josef01 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 To máš dobrý, občas jí to můžeš šlohnout
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se