Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já bych měl. Na můj vkus je moc "exotická". Je to jen pocit. Za ty prachy bych šel do něčeho provařenějšího, asi si proste dovedu za ty prachy představit víc muziky. Ale to nijak nesnižuje Bucherera jako vysokou hodinařinu.

podla tohoto hesla by nosili vsetci to iste...

mne osobne sa velmi pacia.urcite by som sa posnazil (byt tebou) najst nejake referencie k tej gumenej lunete. v tom vidim najvacsi zadrhel.

Upraveno uživatelem jankoxxx
  • Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Strojek je kapitola sama o sobě a je vážně nádhernej... Je teda sice fakt, že s tou rezervou nátahu se mi líbí daleko míň než jen s day-date komplikací, ale já rezervu nátahu všeobecně nemusím, takže je to nejspíš můj problém.

Jestliže jsi schopnej za ty hodinky vypláznout patřičnou sumu (která JE dost vysoká i přesto, že je to in-house a žádná masovka), určitě neprohloupíš. Blahopřeju k výbornýmu vkusu :)

Člověče, já bych zase vsázel spíš na nějakou značku, která už někdy vyrobila nějaké hodinky. :smile_anim: Bucherer byl, pokud vím, vždycky spíš klenotník a ta firma, která pro něj dělá ty strojky, taky nemá zrovna staletou tradici.
Odesláno

Člověče, já bych zase vsázel spíš na nějakou značku, která už někdy vyrobila nějaké hodinky. :smile_anim: Bucherer byl, pokud vím, vždycky spíš klenotník a ta firma, která pro něj dělá ty strojky, taky nemá zrovna staletou tradici.

Nojo, jenže já z nich fakt měl náramnej pocit - a pocitu, jak známo, prostě neporučíš, no :)
Odesláno

mne osobne sa velmi pacia.urcite by som sa posnazil (byt tebou) najst nejake referencie k tej gumenej lunete. v tom vidim najvacsi zadrhel.

I JLC udělali Reversa v gumě, tak to asi nebude úplně špatný materiál :)
Odesláno

Nesmysl. Podle tohoto hesla je mozno si vybrat stovky modelů hodinek. Je to pouze o preferencich.
Návštěvník Tada
Odesláno

Guma patří možná tak na hodinky za pár korun od rákosníků. Na exkluzivních hodinkách se dá tolerovat jen ve formě řemínku a i tak je to ekl.

Odesláno

Guma patří možná tak na hodinky za pár korun od rákosníků. Na exkluzivních hodinkách se dá tolerovat jen ve formě řemínku a i tak je to ekl.

Aha, to jsem nevěděl

post-59-001706000 1294223456.jpg

Odesláno

Měl jsem v ruce tyhle hodinky a fakt je to zvláštní až divný. Ale asi je to otázka zvyku. Na rozdíl od modelu s leštěnou lunetou, na kterém už v obchodě měli škrábance, tahle "gumová" luneta byla netknutá. ;)

post-7085-082796500 1294224545.jpg

Odesláno

Tak proto ji používá (kromě AP a dalších) i Cartier na modelu Santos 100 :)
Odesláno (upraveno)

Jean Richard - tu by mi ale vadila zmes materialov - kovove puzdro + gumena luneta(zrejme aj pogumene korunky) + kozeny remen...ale nevidel som ich, placam len na zaklade pocitu.

Pogumenu lunetu pouziva aj napr. TH Aquaracer 500M, tu som videl a v tomto pripade material je pouzity vhodne (diver). I ked sa tam nachytala nejaka ta spina a blbo by sa asi vyberala z tych kanalikov...ale to je len na margo.

Snad kym nieco pustia do predaja, otestuju to (zvlast u takychto znaciek). Inak by si dany material nedovolili pustit z ruky, ci nie?

Edit: Bucherer Patravi - tu by ma zaujimala hrubka potahovej gumenej vrstvy. Je to okolo 0.5mm? alebo viac?

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Já bych se toho nebál, řekl bych, že v tomhle ohledu musí vědět, co od toho očekávat a udělat to tak kvalitně, aby s tím nebyly problémy a nebylo to náchylné na poškození.

Tady jsou pro příklad ty JLC, kde je guma použitá v kombinaci s ocelí na materiál pouzdra. A řekl bych, že taková firma by si s tím materiálem jen tak nezahrávala, kdyby nevěřila v jeho vlastnosti.

post-5318-007618700 1294240564.jpg

Odesláno

Prva otazka-vieš, koľko stoji ten model hore ? Ja len tak, aby si potom nebol neprijmne prekvapeny :angel:

No, asi se budeš divit, ale i u nás máme shopy.

Odesláno

Velká škoda, že nám je asi hned tak nepřijedeš ukázat na nějaký sraz. Ať už tyhle, nebo jiný. Za ten budget se nejspíš schyluje k pořádný pecce ! :smile_anim: Držím Ti palce a fakt jsem zvědavý, co nám sem hodíš do chlubícího vlákna. ;)

Odesláno

Prohlížel jsem si pečlivě poznámky a zaskočila mě pravda, kterou jsem si neuvědomil, že je Bucherer klenotník. To je stín a sakra velký. Prohlížel jsem si hodinky, které přidal Chorche a našel jsem je. Fakt fajnový model, tuze se mi líbí. Co by jste si mysleli o něm ?

post-13379-095357300 1294309980.jpg

Odesláno

Velká škoda, že nám je asi hned tak nepřijedeš ukázat na nějaký sraz.

Inu proč ne, nějaký pražský bych mohl navštívit.

Tohle panorama mě láká. Opravdu.

post-13379-007395200 1294310826.jpg

Odesláno

..... Co by jste si mysleli o něm ?

No jen to nejlepší. Firma jako hrom, slavná řada a za mě nádherná kombinace černá/červená navíc s big date. :rolleyes:

Odesláno

Bral by si Jaeger-LeCoultre radši než ty Carl F.Bucherer z mého prvního příspěvku ?

Krásné panorama, závidím všem, kteří ho vidí každý den. Mám rád noc a v ní musí být Praha nejkrásnější. Co říkáš ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...