jankoxxx Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Já bych měl. Na můj vkus je moc "exotická". Je to jen pocit. Za ty prachy bych šel do něčeho provařenějšího, asi si proste dovedu za ty prachy představit víc muziky. Ale to nijak nesnižuje Bucherera jako vysokou hodinařinu. podla tohoto hesla by nosili vsetci to iste... mne osobne sa velmi pacia.urcite by som sa posnazil (byt tebou) najst nejake referencie k tej gumenej lunete. v tom vidim najvacsi zadrhel. Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem jankoxxx
mechano Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Strojek je kapitola sama o sobě a je vážně nádhernej... Je teda sice fakt, že s tou rezervou nátahu se mi líbí daleko míň než jen s day-date komplikací, ale já rezervu nátahu všeobecně nemusím, takže je to nejspíš můj problém. Jestliže jsi schopnej za ty hodinky vypláznout patřičnou sumu (která JE dost vysoká i přesto, že je to in-house a žádná masovka), určitě neprohloupíš. Blahopřeju k výbornýmu vkusu Člověče, já bych zase vsázel spíš na nějakou značku, která už někdy vyrobila nějaké hodinky. Bucherer byl, pokud vím, vždycky spíš klenotník a ta firma, která pro něj dělá ty strojky, taky nemá zrovna staletou tradici.
farářskej Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Člověče, já bych zase vsázel spíš na nějakou značku, která už někdy vyrobila nějaké hodinky. Bucherer byl, pokud vím, vždycky spíš klenotník a ta firma, která pro něj dělá ty strojky, taky nemá zrovna staletou tradici. Nojo, jenže já z nich fakt měl náramnej pocit - a pocitu, jak známo, prostě neporučíš, no
Chorche Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 podla tohoto hesla by nosili vsetci to iste... mne osobne sa velmi pacia.urcite by som sa posnazil (byt tebou) najst nejake referencie k tej gumenej lunete. v tom vidim najvacsi zadrhel. I JLC udělali Reversa v gumě, tak to asi nebude úplně špatný materiál
mechano Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Nojo, jenže já z nich fakt měl náramnej pocit - a pocitu, jak známo, prostě neporučíš, no Proti pocitu nic nemám, snad jen, že musí být podpořen hodně nacpaným slamníkem.
Frantik Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 podla tohoto hesla by nosili vsetci to iste... mne osobne sa velmi pacia.urcite by som sa posnazil (byt tebou) najst nejake referencie k tej gumenej lunete. v tom vidim najvacsi zadrhel. Nesmysl. Podle tohoto hesla je mozno si vybrat stovky modelů hodinek. Je to pouze o preferencich.
Návštěvník Tada Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Guma patří možná tak na hodinky za pár korun od rákosníků. Na exkluzivních hodinkách se dá tolerovat jen ve formě řemínku a i tak je to ekl.
Viktor Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Guma patří možná tak na hodinky za pár korun od rákosníků. Na exkluzivních hodinkách se dá tolerovat jen ve formě řemínku a i tak je to ekl. Aha, to jsem nevěděl
honza71 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Měl jsem v ruce tyhle hodinky a fakt je to zvláštní až divný. Ale asi je to otázka zvyku. Na rozdíl od modelu s leštěnou lunetou, na kterém už v obchodě měli škrábance, tahle "gumová" luneta byla netknutá.
farářskej Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Guma patří možná tak na hodinky za pár korun od rákosníků. Na exkluzivních hodinkách se dá tolerovat jen ve formě řemínku a i tak je to ekl. Tak proto ji používá (kromě AP a dalších) i Cartier na modelu Santos 100
StanoBare Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) Jean Richard - tu by mi ale vadila zmes materialov - kovove puzdro + gumena luneta(zrejme aj pogumene korunky) + kozeny remen...ale nevidel som ich, placam len na zaklade pocitu. Pogumenu lunetu pouziva aj napr. TH Aquaracer 500M, tu som videl a v tomto pripade material je pouzity vhodne (diver). I ked sa tam nachytala nejaka ta spina a blbo by sa asi vyberala z tych kanalikov...ale to je len na margo. Snad kym nieco pustia do predaja, otestuju to (zvlast u takychto znaciek). Inak by si dany material nedovolili pustit z ruky, ci nie? Edit: Bucherer Patravi - tu by ma zaujimala hrubka potahovej gumenej vrstvy. Je to okolo 0.5mm? alebo viac? Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem StanoBare
Hasňa Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Ja si naopak myslim, ze ta guma je paradni. Bude odolna jako prase, ozvlastnuje a vypada skvele. Cele ty hodinky jsou paradni.
utrejch Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Me taky prijde gumova luneta prakticka: neoboucha se ...
Chorche Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Já bych se toho nebál, řekl bych, že v tomhle ohledu musí vědět, co od toho očekávat a udělat to tak kvalitně, aby s tím nebyly problémy a nebylo to náchylné na poškození.Tady jsou pro příklad ty JLC, kde je guma použitá v kombinaci s ocelí na materiál pouzdra. A řekl bych, že taková firma by si s tím materiálem jen tak nezahrávala, kdyby nevěřila v jeho vlastnosti.
Domino Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Prva otazka-vieš, koľko stoji ten model hore ? Ja len tak, aby si potom nebol neprijmne prekvapeny No, asi se budeš divit, ale i u nás máme shopy.
honza71 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Velká škoda, že nám je asi hned tak nepřijedeš ukázat na nějaký sraz. Ať už tyhle, nebo jiný. Za ten budget se nejspíš schyluje k pořádný pecce ! Držím Ti palce a fakt jsem zvědavý, co nám sem hodíš do chlubícího vlákna.
Domino Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Prohlížel jsem si pečlivě poznámky a zaskočila mě pravda, kterou jsem si neuvědomil, že je Bucherer klenotník. To je stín a sakra velký. Prohlížel jsem si hodinky, které přidal Chorche a našel jsem je. Fakt fajnový model, tuze se mi líbí. Co by jste si mysleli o něm ?
Domino Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Velká škoda, že nám je asi hned tak nepřijedeš ukázat na nějaký sraz. Inu proč ne, nějaký pražský bych mohl navštívit. Tohle panorama mě láká. Opravdu.
honza71 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 ..... Co by jste si mysleli o něm ? No jen to nejlepší. Firma jako hrom, slavná řada a za mě nádherná kombinace černá/červená navíc s big date.
Domino Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Bral by si Jaeger-LeCoultre radši než ty Carl F.Bucherer z mého prvního příspěvku ? Krásné panorama, závidím všem, kteří ho vidí každý den. Mám rád noc a v ní musí být Praha nejkrásnější. Co říkáš ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se