Jump to content

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja akurat pracujem na vymene. ak to doklepem do konca a nesadnu mi, isto sa tu objavia...

v tom případě nepospíchej ,pokud budou v super stavu sel byhc do nich Posted Image
Posted

Jj je to škoda, super hodinky. Jsou jich po světě ještě mraky a furt s trochou snahy a trpělivosti neni problém nový sehnat. Ale oznámení o ukončení výroby vyšponovalo neuvěřitelně cenu. A nejsem si jistej, jestli to co bylo za 200usd super můžu stejně tak nazývat za 450 :) ... ale parádní jsou, to zase ne že ne :notworthy:

Posted

Jj je to škoda, super hodinky. Jsou jich po světě ještě mraky a furt s trochou snahy a trpělivosti neni problém nový sehnat. Ale oznámení o ukončení výroby vyšponovalo neuvěřitelně cenu. A nejsem si jistej, jestli to co bylo za 200usd super můžu stejně tak nazývat za 450 :) ... ale parádní jsou, to zase ne že ne :notworthy:

Jedny máte pod nosem, stačí se rozhlédnout. Nejsou ani za 200 ani 450, ale za 350, je to málo nebo moc? Já neprodávám, ale trochu vás budu napínat:-)

Posted

Jedny máte pod nosem, stačí se rozhlédnout. Nejsou ani za 200 ani 450, ale za 350, je to málo nebo moc? Já neprodávám, ale trochu vás budu napínat:-)

sedm tisíc není špatná cena ...Posted Imageeště vědět kde a mít ty penízky Posted Image
Posted (edited)

sedm tisíc není špatná cena ...Posted Imageeště vědět kde a mít ty penízky Posted Image

Já bych za ně 7 tis. asi nedal, leda v titanu to jo.

Penízky ti nezajistím, ale kde jsou to můžu poradit, a jsou nové.

Edited by bohush
Posted

Vite nekdo proc se vlastne prestaly vyrabet?

Většinou se něco přestane vyrábět že o to neni zájem ,možná toe případ právě samurajů ..Posted Image