volfda Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Díky chlapi No já jsem na hodinky dost opatrnej a kancelářská práce jim zabrat nedá (spíš sponě). Zlato je sice měkké a malým škrábanečkům se to nevyhne, nicméně to ani člověk nevidí a za ten lesk to fakt stojí. Mimochodem na PVD lunetách je všechno vidět 5x více. To zlato tam prostě patří Když jsem si je kupoval, nechtěl jsem ani slyšet o něčem jiném, než o oceli. Odpustil jsem jim tu lunetu a byl jsem za to nakonec rád. Hází kráná prasátka a sedne jim jak ulitá. Jednou jsem ve spěchu napálil hodinkama do futra. Byl jsem na sebe vytočený, hned doma jsem začal hodinky kontrolovat a nic. Tak jsem si vzal lupu a na lunetě opravdu nic nebylo, jen mezi lunetou a sklíčkem jsem našel trochu laku z těch starých futer. Takže něco to taky vydrží, 100% víc, jak PVD, to byl u Zenithů mlj zlý sen...
Josef01 Odesláno 17. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Díky všem. Je jasné, že Zenith Defy Classic vetšinou na ruce vyčnívá a je to škrábnuté hned, DJ II jsou krásně schované a více chráněné.
rorda Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 K DJ prostě patří tah ... Sent from my HTC Desire Z
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se