Josef01 Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Tak jsem pořídil ještě oblekovky (i když oblek nosím jen občas) a moje dušička je snad už ukojená Díval jsem se i na Datejust 36mm, ale působily na ruce hrozně malým dojmem, tak jsem nakonec šel do velikosti 41mm a řekl bych, že jsou akorát. Pouze jsem se chvíli rozhodoval mezi černými a bílými a bílá nakonec zvítězila.
volfda Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Super volba Josefe, vítej do klubu Náhodou, DJ II nejsou jen oblekovky, bezvadně se hodí ke svetru, jeansům, košilce, či polu, prostě na denní nošení... Na koupání na přehradu nejsou, ale na to máš jiné...
skalis Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Fotka na ruce je fantasticka, moc pekna! V zaplave Becek posledni dobou je fajn ukazat, jaky hodinky jsou nejlepsi .
lastam Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Dost dobrý!!! Ty fotky jsou moc fajn, DJ se ke košili hodí nejlépe, gratulace!
M3maniac Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Gratulace nádherná a jednoduchá klasika :-)
juraj85 Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Zase som si oslintal klavesnicu parada,gratulujem k vyberu
sibirnaya Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Na tech fotkach vypadaj fakt skvostne..
KFL Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 DJII a Milgauss jsou jediný rolády, který se mi líbí a který bych snesl na ruce. Čiliže gratuluju!
tombed Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Jsou krásné, to opakuji každému, kdo je má, lhostejno jakou barvu, kupovat jsi je šel v kvádru nebo ses tak oblíknul jen na focení?
Josef01 Posted January 6, 2011 Author Report Posted January 6, 2011 Jsou krásné, to opakuji každému, kdo je má, lhostejno jakou barvu, kupovat jsi je šel v kvádru nebo ses tak oblíknul jen na focení? Jen jsem si vzal kosili a sako na focení doma, oblek beru jako občasné nutné zlo
obchodnik-o3 Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 bez komentara! foto aj swatčky su paradne
Locque Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 DJII a Milgauss jsou jediný rolády, který se mi líbí a který bych snesl na ruce. Čiliže gratuluju! Ještě bych za sebe doplnil LV. Ale tohle je rajc...
mrakodrap Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Ahoj Pepo, tak jako hoďky sis koupil pěkný. Taky jsem ty stejný chvilku nosil na tlapce a byli fajne. Navíc jsi je moc pěkně vyblejsknul, až se mě po nich trošek postesklo. Tak jich užij ve zdraví. mrakouš
NIGHTinGALE Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 (edited) První tři roky na fóru jsem nechápal, proč bych si měl někdy koupit Rolexky.A teď nechápu, proč jsem si je, sakra, ještě nekoupil. Krásný hodinky i fotky, Josefe, užij si je. Edited January 7, 2011 by NIGHTinGALE
Recommended Posts