juraj85 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Velmi pekny casomerac.Ja som sa naposledy pristihol v lete ze snivam o GMTckach.Bolo na dovolenke v Grecku kde je posun o hodinu.Potom som sa nasledne pristihol na plazi v tom ze snivam o diveroch.Ako sa na ne tak pozeram prichadzam na to ze mas teda idealne dovolenkove hodinky Nech Ti dobre sluzia a prinasaju este vela radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Pěkný kousek. Chvilku jsem o nich uvažoval, než jsem narazil na variantu s bílým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Nechci zakládat nové vlákno, takže dnes díky cubicoj dorazilo točítko Eilux, Seamasterky už se motaj :-)Je na baterky a má celkem tichý chod, takže spokojenost" Bohužel můj věrný křeček Ludvík II pomalu navytáhne paty z domečku a už neutáhne ani plastové Swatchky, tak jsem musel konat" Jsou mu už dva roky, což je tak stopadesát let lidských, tak to beru a nechal jsem ho odejít do důchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malej Jiří Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 "manuální" winder je super a Omegy samozřejmě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Gratuluju k super cibulim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 (upraveno) Omegy první den na ruce a zatím maximální spokojenost, myslím, že mám to, co jsem hledal a navíc GMT, také se bude hodit Dnes již vím, jaké jsi měl asi pocity... Dnes (tedy včera) jsem se stal majitelem stejného kousku Omeg jako ty a za sebe musím přiznat, jsem přímo unešen. Ani ve snu mě totiž nenapadlo, že se nechám fórem tak unést, že ve stejném měsíci si udělám radost již podruhé (TAGy aquaracery a včera Omegy GMTýčka). Chystám se ještě nechat rozleštit tah (zatím nevím kde a na jak dlouho to bude), jakmile je budu mít zpátky v celé kráse, s radostí připíchnu pár foteček a pocitů. Dodatečně gratulace, opravdu dobrá volba! Upraveno 23. ledna 2011 uživatelem patris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Tenhle tah leštit není sranda díky té kombinaci lesklých a matných ploch. Tak ať ti také dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 děkuji. mám z leštění taky obavy, jeden z článků je na okraji totiž trošku víc odřený. nedokážu posoudit, jestli se nevyplatí koupit fungl nový, avšak je to zas docelá vysoká investice... každopádně tento malý škrábanec a malé vlásky na tahu mi radost z té nádhery nemůžou pokazit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 (upraveno) To nekupuj , pokud je to na kraji půjde to rozleštit v pohodě. Samotný článek koupíš pouze ten, která je výměnný. Nový tah stojí 9600,-. Upraveno 23. ledna 2011 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 (upraveno) no, nejsem si zcela jistý, jestli se i škrábanec v tomto rozsahu (viz.obr.)zvládne rozleštit... Upraveno 23. ledna 2011 uživatelem patris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 ježíííši, omlouvám se za monstrózní foto! bylo to hodně narychlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 No ten tah je celkově poškrábaný, ale ten článek podle mě rozleštit půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 no právě, hodinky byly 6 let bez údržby!! nemáš na doporučení zkušeného hodináře z okolí Prahy? dost často tady padá Dušák, ale 3 měsíční čekací doba mě přivádí k zoufalství... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 zkus uživatele mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 děkuji za doporučení, poslal jsem SZ, tak budu v očekávaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 sice jsem slíbil, že pošlu foto až s čistým tahem, jenom však pro představu, jaká krása z nich vyžaruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 To Patris: Gratulace, máš opravdu moc moc krásné hodinky Ohledně toho tvého tahu, mě o víkendu celkem dost zachutnala slivovička a domu mě musel pomáhat kamarád, ale bohužel i ploty a baráčky. Když jsem se druhý den vzbudil a viděl ten můj tah, tak jsem se málem rozbrečel Sednul jsem k nim, vzal brusné papírky, ty hluboký začal 30 mikronama a snižoval. Dalo mi to dvě hodiny tvrdé práce, ale je to učiněný zázrak, tah "skoro" jako před tím, jak nový. Takže toho tvého vrypu se neboj, jsem důkaz toho, že rozleštit jde" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marc Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 sice jsem slíbil, že pošlu foto až s čistým tahem, jenom však pro představu, jaká krása z nich vyžaruje... Omega je klasa!! Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 To Patris: Gratulace, máš opravdu moc moc krásné hodinky Ohledně toho tvého tahu, mě o víkendu celkem dost zachutnala slivovička a domu mě musel pomáhat kamarád, ale bohužel i ploty a baráčky. Když jsem se druhý den vzbudil a viděl ten můj tah, tak jsem se málem rozbrečel Sednul jsem k nim, vzal brusné papírky, ty hluboký začal 30 mikronama a snižoval. Dalo mi to dvě hodiny tvrdé práce, ale je to učiněný zázrak, tah "skoro" jako před tím, jak nový. Takže toho tvého vrypu se neboj, jsem důkaz toho, že rozleštit jde" no tos mě pobavil, dlouho jsem se tak nezasmál!! tah jsem poslal na doporučení "mechanovi" a čekám, jestli mě překvapí. jenom mi nejde do hlavy: ty si se vracel z tahu v krátkém rukávu?? ale chápu tě, musels rychle vystřízlivět, když jsi mrknul na ruku (nebo na stolek vedle postele)... ale jak se říká: Zlaté české ručičky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Tak tento měsíc konečně najdu čásek přetěsnit GMT a zrovna mě napadla i malá změna a to prosklené dýnko. Pátrám, ale nikde se nemůžu k originálu prokousat. Nevíte, kde by sa dalo sehnat? Chtěl bych originál s popiskem GMT" Pokud má někdo na prodej tady na foru, ihned koupím Dušáka chci zkusit až nakonec, jelikož jestli má, tak to bude rána jak z děla. Nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno" Moc moc mě chybí pohled na kalibr" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se