sinco Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Tak jsem zpet s Casio DB 360. Uz je mam 2 roky nonstop nosene. I kdyz, obcas jsem je z ruky musel sundat kvuli ociste - lihem lekarskym, desinfekci opasku a hodinek. Aby me neuhnilo zapesti. Folie se na sklicku neuchitila, jak jsem puvodne zamyslel, takze je to cisty pohled. Tak jako s mobilem. Kdyz mam skrabanecek na folii, sundam a dam novou. A koukat na displej a videt skrabnuti, jenom proto ze jsem chtel usetrit par desetikorun, je blbost. Nota bene kdyz mas telefon za 12 tacku. To uz pak nejak nechapu. Krapet jsem uhnul.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tak já bych si také rád nechal poradit - třeba o něčem víte. Hledám něco jako Casio AQ320 nebo Seiko H357, vlastně naprosto stejný styl, klasika...ale něco ve větší velikosti...aby proboha nebyly tak proklatě malý Nevíte o něčem?
Frostie Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 takový model vyhlížím na mé zápěstí i já, moc alternativ se bohužel nenabízí. Nemyslím samozřejmě vůbec na AQ-S 800 nebo 810, to je krapet něco jiného
Frostie Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 A co tyhle primky máš-li možnost, směle do nich!
MaraThon Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 máš-li možnost, směle do nich!Spíš přemýšlím, že je pošlu dál..
prim-ky Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 A co tyhle primky Ty jsou parádní.Kde se dají koupit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se