sinco Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 S dovolenim bych sem dal svoji prosbu o radu. Rad bych si take zakoupil digitalky. Zatim jsem mel jen ty s paskem z pryze. A nebyli se zarukou. Bohuzel jsem pohorel nad paskem. Nejde vymenit. Je to takovy celek spojeny na pevno s hodinkama. Protoze nebyli nove a ti stali mene nez nove jsem to nejak presel. Ale uz dost. Prestalo me to bavit. Tak si rikam ze by bylo idealni prejit na kovovy reminek. Neco ve stylu DB-360N-1AEF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na webu odkud jsem si pujcil obrazek pisi ocelove pouzdro. Co jsem jinde cetl, a taky videl fotku po roce noseni, tak je to pokoveny plast. U skla pisou mineralni. to se mi take nezda. Rad bych hodinky stylem neco takoveho, ocelove pouzdro, odolnejsi sklicko, vodotesnost staci pri sprchovani v koupelne. Mozna bych pristoupil i na plast CASIO F-105 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. S moznosti vymeny reminku. Ale vodotesne a take s trosku lepsim sklickem. V mistnim hodinarstvi mi bylo receno ze casio dela jen plastova sklicka. Nejak se mi tahle informace nezda. Mozna myslel jen ty co mel na prodejne. Kolikrat mam pocit ze ac se snazim byt na hodinky opatrny, tak obcas schytaj nejaky nebezpecny situace. S cenou do dvou tisic. Nemusi byt jen Casio. Prosim du co vybrat.
casiotron Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 Casio vyrábí mraky hodinek s tvrzenými skly. Vše co je výrobní řady G-Shock, Baby-G, Edifice je s tvrzenými skly, velká část, resp. dražší typy Wave Ceptorů také. Pro-Trek a Sea-Pathfinder je to tak půl napůl. Kdysi bývala u všech typů Casio tvrzená skla.
t2 Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 Do dvou tisíc bych doporučil Nějaký levnější géčka. Třeba DW 5600E nebo DW 6900 se dají sehnat i levněji.
Jezevcik2 Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 (upraveno) Sinco,shodou okolností vlastním oba typy Tebou zobrazených hodinek.Začnu těmi prvními.Sklo je plast,tělo je pochromovaný plast a ještě ke všemu nevzhledný.Jak půjde dolů chrom,tak se na chvíli objeví pár mikronů mědi a pak šeď.Desetiletá baterie se odporoučela do předčasného důchodu asi za 3/4 roku a nakonec to nevydržel ani"tah".O co lépe vypadají,o to jsou horší.Tu fotku po roce nošení jsem sem před časem dával já.Někde to možná vyhrabeš,ale není to hezký pohled.Nutno na obranu dodat,že jsem je takto utahal v práci(elektrikář),ale pro to jsem si je kupoval. Ty druhé mám od května,rasím je úplně stejně,myji je v kýblu a vypadají pořád důstojně.Je to zkrátka materiálem,který ani jinak vypadat nemůže.Do civilu jsou podle mne vhodnější ty první.Když už ale něco pořádného,tak bych našetřil na digi Seiko EPD.Vrchovatě splňují Tvé požadavky a mají styl. Edit:fotka Upraveno 28. prosince 2011 uživatelem Jezevcik2
t2 Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 Byl jsem se na ně podívat v Koskomu. Jsou zajímavý, ale za cca 23000,- trochu drahý. Takže se do limitu od uživatele sinco 2000,- nevejdou.
Jezevcik2 Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 To je mi jasné.Také jsem psal"našetřit".Myslím,že za tu cenu stojí.To jsou rozhodně hodinky k nepřehlédnutí.
t2 Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 V prodejní sekci jsou teď za 1000 kč DW 6900.
Tomáš Fejfar Odesláno 29. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Jen abych dopsal nějaké rozhřešení mého výběru - nakonec jsem tady objevil k prodeji Timexy. (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38217-timex-ironman-triatlon-30-lap-flix-t5f261/) A po nějakém půl roce můžu říct, že celkem spokojenost. Výhody - dobrý poměr cena/výkon, více budíků s nastavením weekdays/weekends/daily, dobře sedí, zapuštěné sklíčko, odolnost - vydržely už několik škrábanců o zeď/skálu, dobré ovládání - např. nastavování mají SET UP, SET DOWN, takže změna z 00 na 59 je jedno stisknutí a ne 60 stisknutí. Nevýhody: svítí jen číslice - čím menší tma, tím hůře vidět, FLIX režim funguje jen v součinnosti s nočním režimem - tj. je nutné si předem vzpomenout a zapnout si ho - v noci s báglem a lyžema v ruce už je pozdě Za dannou cenu - 800CZK je to perfektní koupě a můžu doporučit (především pro běžné uživatele - Géčkaři by asi ohrnovali nos )
lub Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 S dovolenim bych sem dal svoji prosbu o radu. z levných digi doporučuju právě ten plast. kovový náramek je v téhle cenové relaci lacině vypadající chřestidlo a tahá za chlupy. přihřeji si tu polívku - prodávám nové W-S220, možná by mohly vyhovovat. sklo je sice plast, ale dobře chráněný. celkově jsou dělané dost poctivě. kdybys měl zájem tak se ozvi v SZ.
Návštěvník Snow Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Chtěl bych koupit nějaké G-Shocky na lyže neb padám pořád na zem, sice do sněhu, ale mohu sebou švihnout i na led a to už bude do tvrdého.Nevybírám podle funkcí, ty mi jsou ukradené, ale podle toho, jak se mi líbí. Našel jsem Risemany ( na přiloženém obrázku ), přímo mě odpuzuje ten příšerný senzor, ale třeba není ve skutečnosti tak velký. Poprosil bych majitele o o jejich zkušenost. Zaujala mě barva, která přehlušila senzor. Nákup má však háček, cena se pohybuje okolo 400$ a to za G-Shock navíc quartz nedám. Hodinky jsou pro mě jinak zbytečné. Jedná se o limitovanou edici ? Má jiná modelová řada stejnou barvu za nižší peníz ? Dál bych se chtěl zeptat na funkčnost. Zaznamenal jsem kdysi před lety jako jinoch, že hodinky v zimě při hodně nízkých teplotách ukazovaly prapodivné hodnoty, 88 hodin zpravidla nebývá. Z toho důvodu jsem si pořídil loni Casia G-7900A-7, která mají fungovat do -20°C. Vlastnosti G-Shocků nemám v malíčku takže nevím, jestli je onen parametr, který byl v inzerátu vyzdvihován skutečně nestandartní. Musím si pořídit stejný model, který mi nevyhovoval, byl příliš vysoký, nemohl jsem ho vydolovat z rukávu nebo se mohu porozhlédnout i jinde ? Mají i ostatní G-Shocky takovou výšku ? zdroj - http://www.mywatchga...tches-9082.html Edit - doplněno o obrázek Casio G-7900A-7 Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Snow
Gilius Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Ty Risemany se jen zdají jako velké. Ony tak velké nejsou a oproti G 7900, které jsi měl, jsou i nižší. Samozřejmě, ještě záleží na tom, jak máš velkou ruku
Návštěvník Snow Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 A co ten problém s teplotou Honzo ?
sinco Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Tak jsem na dobu docasnou objednal DB-360N.Na Ebay byla cena prizniva, tak jsem zvedav co prijde. A za jak dlouho se osoupe ten "kovovy" plášť. Mam dojem ze Gecka jsou pro moji ruku velke. Uz taky houby vidim a rad uvitam vetsi cisla a nizky profil hodinek.Ted jsem si vzpomel ze bych mel mit takove ty digitaly co se prodavali za komaru na burze. Tusim, ze meli 7 melodii. Na tehdejsi dobu to stalo okolo 400 stovek. Jestli se uz nepletu. Snad budou pohromade. Z jednech jsem si o neco pozdeji udelal budicek. Udelal krabicku, zesacek pro reproduktor, aby bylo slyset vyzvaneni budiku, misto tlacitek mikrospinace. Napajeni jednim tuzkacem.To uz ani nevim kde je. Sorry za ty vzpominky.
Dantechno Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Snowe , kup si tohle a nebudes litovat: Mr-G Nove uz nikde nesezenes a oproti dnesnim plastakum je to neco jineho - i podsviceni neni priblbla LEDka...
lub Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Chtěl bych koupit nějaké G-Shocky na lyže neb padám pořád na zem.. risemany jsou zbytečně složité - pokud funkce nevyužiješ. GLX-5600 GW-6900 bílé g-shocky
Návštěvník Snow Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 to Dantenchno - myslím si že to je pro mé jednorázové účely zbytečně mnoho peněz. Ty, jako znalec by si mi mohl odpovědět na problém s nízkou teplotou. Gilius si myslí, že G-Shocky obecně tento problém nemají.
Dantechno Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Mel jsem cca. 15 druhu G-Shocku ale nikdy jsem se s zadnym problemem pri odecitani v zime nesetkal... Nevim co mas na myli pod pojmem extremni teploty ale myslim (nehlidal jsem to) ze v - 15 jsem je pouzival.
Návštěvník Snow Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Pojem "extrémní" jsem převzal z popisu G-7900A-7. Nemyslím tím samozřejmě třeba -30°C, to by si mě nedostal pomalu ani se smetím . Uvažoval jsem o takových -10 °C až -15 °C víc ani ťuk. Takže si mohu v klidu vybírat v jakýchkoliv vodách. Edit - jaký máš názor na GX-56 a Gulfman ? Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Snow
ggrand Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Dantechno: otázkou je, jestli nosíš hodinky pod rukávem nebo na bundě. Ono ve skutečnosti takové G7900 jinak než na bundě v zimě nosit snad ani nejde. Já nosím pod rukávem, takže jsou dycky v teplíčku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se