ramon Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Pokud nehraje cena roli tak bych volil DW 5600. Jsou to oboje plastovky, ale u 5600 je přidanej gumovej bezel kterej ještě trochu zvíší odolnost. Jinak moduly nejsou úplně stejný, DW 5600 jsou teď ve výrobě s modulem 3229 s datumem až do roku 2099. Zatimco DW 290 končí 2019 nebo 2029. Teď koukám jako blázen, doposud jsem žil v představě že u DW 5600 se vůbec rok nezadává...
Woodie Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 SORRY- ale z toho vypliva,ze se tak nejak nelze divit ze je mas po X-letech jako nove-protoze je vlastne vubec nenosis, v lete jim vadi pot,pri praci je nenosis,pri myti rukou a desti taky ne,po ranu je rosa,tak taky ne,tak z toho tak nejak vyplyne ze za ty dva dni v roce kdy je pocasi tak akorat na noseni hodinek,je mala pravdepodobnost ze se jim neco stane,no flame please,osobne teda nosim hodinky tak nejak cely rok,krome spanku,to je ze zvyku sundavam,a kdyz se nahodou probudim,tak mi cas ukaze radiobudik na nocnim stolku Ale prdlacky Nosim je skoro porad, obcas v nich i usnu, ted mam vylozene jejich obdobi kdy je nosim nonstop uz od podzimu. Jak jsem psal sundavam je akorat kdyz si myju ruce anebo se hrabu v compu (delam admina). A taky je diky pouceni z minulosti nenosim cca 3 mesice v lete kdy jsou nejvetsi vedra. Paradoxne na zimu tj. na obdobi kdy by clovek logicky preferoval spis G-shocky jsou DB-360 imho idealni (aspon pro mne), pac se diky male tloustce dobre snesou s dlouhyma rukavama coz byva treba u tlustych G-cek obcas dost problem. Uznavam ze tyhle hodinky medaili za odolnost asi neziskaji, na druhou stranu kdyz se k nim clovek chova aspon trochu slusne a je si vedom jejich konstrukcnich limitu tak par let v dobrem stavu urcite vydrzi.
ggrand Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Pořád mi nedává smysl sundávát digitálky,aby se jim neublížilo Je mi to děsně proti srsti. Chápu, pouzdro šmejd, tak se k tomu musíš tak chovat,protože ti zkrátka vyhovuje modul. U mě je to přesně naopak, já nasazuju digitálky, tam, kde mám strach o hodinky.
t2 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Já taky některý digi sundavám když jim hrozí újma. A některý zase ne.
Woodie Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Pořád mi nedává smysl sundávát digitálky,aby se jim neublížilo Je mi to děsně proti srsti. Chápu, pouzdro šmejd, tak se k tomu musíš tak chovat,protože ti zkrátka vyhovuje modul. U mě je to přesně naopak, já nasazuju digitálky, tam, kde mám strach o hodinky. JJ presne, kvuli tomu modulu kterej mi velmi vyhovuje se je snazim zachovat funkcni a v dobrem stavu co nejdyl. Jeste s Risemanama a G-7700 jsou tyhle digosky asi nejoblibenejsi co mam Vim moc dobre ze takove zachazeni jako G-Shocky nevydrzi, tak se k nim podle toho chovam.
Návštěvník vterina Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 me prijde TIMEX v digitalkach ne lepsi ale designove stylovejsi a hlavne maj indiglo podsviceni. oproti CASIO. ty me totiz prijdou jako modely pro teeanegery spis.
sinco Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 (upraveno) Kouknete jak vypadaji hodinky po cca pulroce noseni. A zde je link jendoho clena ktery tyto hodinky take vlastnil. A po roce noseni ty jeho vypadaji desne. I slovo desne neodrazi presny stav. Proste hruza. http://forum.chronom...050#entry570050 Mam je sice pul roku, ale nesundavam je. Nosim je nonstop. Sem tam o neco i zavadim. Foceno mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. srpna 2012 uživatelem sinco
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 sinco: A jak vypadají zespodu pod tlačítky? Já je mám taky, nenosil jsem jen snad ani 3 měsíce a zespodu je vidět, že barva je, pravděpodobně působením potu, už pěkně oprýskaná. Nahoře pořád ještě vypadají dobře, ale to je jen otázka času.Za cenu více než 1000,- Kč, za kterou se u nás prodávají, bych si přece jen představoval něco víc. V této kvalitě by měly být tak max za 400,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sinco Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Tak tady je pohled zespodu. Takhle to vypada i na druhe strane. Bez chyb. Kupoval jsem je pres ebay. Stali neco mezi 600-700 kc. S knizeckou, nejakou papirovou znamkou na provazku. Vice si uz co k tomu bylo nepamatuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Tak tady je pohled zespodu. Takhle to vypada i na druhe strane. Bez chyb. Kupoval jsem je pres ebay. Stali neco mezi 600-700 kc. S knizeckou, nejakou papirovou znamkou na provazku. Vice si uz co k tomu bylo nepamatuji. Tak to je máš v hodně pěkném stavu. Za tuhle cenu to ještě jde, já je kupoval u nás a ještě jsem neměl tenkrát zkušenosti, tak mě ani nenapadlo, že ta barva může jít tak rychle dolů.
sinco Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Tak tady je pohled zespodu. Takhle to vypada i na druhe strane. Bez chyb. Kupoval jsem je pres ebay. Stali neco mezi 600-700 kc. S knizeckou, nejakou papirovou znamkou na provazku. Vice si uz co k tomu bylo nepamatuji.Edit: Ted jsem si vsiml nejakych tecek. Zkusil jsem hodinky prelestit. Dela to ale fotak, mobil. Je to videt i na tom vicku. Nic takoveho na hodinkach neni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
oldtimes Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Ahojte, existujú nejaké G-shocky, ktorým sa dá prehodiť zobrazovania dátumu z M.D na D.M?? Odoslané z SK17i cez Tapatalk 2
richard12 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Ahojte, existujú nejaké G-shocky, ktorým sa dá prehodiť zobrazovania dátumu z M.D na D.M?? Nie!
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Ale jo, existují: G7800
oldtimes Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Ale jo, existují: G7800 No tak tie nie su zrovna mojím favoritom...
sinco Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Tak jsem po cca 14 mesicich zpet a timto dokladam ze Casio DB 360 i po roce a dvou mesicich trvaleho noseni vypadaji jako nove. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 To je opravdu o tom, jak s nimi zacházíš. Je vidět, že se k věcem umíš chovat hezky...a taky asi nejsi automechanik I když já se k nim taky nechoval špatně, to rozhodně ne - jenže jsem je měl 14 dní na dovolené u moře, kde jsem měl občas ruce od soli, což asi zespodu rozežíralo barvu. Jinak si neumím vysvětlit, že barva začala odcházet už po necelých třech měsících.
sinco Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 (upraveno) Koukam na cas u fotek a koukam na cas na hodinkach. Zapomel jsem nastavit na fotaku letni cas. Upraveno 15. června 2013 uživatelem sinco
Aeros Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 zdravim rozhodujem sa medzi http://www.casio-eshop.sk/product/a-164a-1-hodinky-casio-1517/ a http://www.casio-eshop.sk/product/a-168a-1-hodinky-casio-1518/ ktore su lepsie?Vdaka
ggrand Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 (upraveno) 168 by měli mít EL panel, takže svítí celý podklad displeje, 164 má led, takže nesvítí tak jednolitě. EL je sice efektní, ale 90% EL panelů svítí tak, že v noci to oslňuje, tak bych možná i kvůli víc oldschool pocitu z retro hodinek volil 164. Upraveno 21. června 2013 uživatelem ggrand
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se