Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ano, tu informaci jsem tady taky nasel. Jsou kupovany z ebay a prodejce je z australie.. Mel 100% hodnoceni a hodinky prodaval zanovni s kompletnim prislusentsvim, takze jsem je vzal. Jinak bych totiz musel cekat az do Vanoc, kdy jsem mel slibene od kamarada dovezeni novych z USA.. Doufam ze se mi moc nezdrzi na celnici, fotky potom hned hodim do chlubirny :)

Upraveno uživatelem Brownicek
Odesláno

Já už asi dva týdny také vlastním Orisky a zatím velká spokojenost :)

Ale to říkám vždycky a pak za 3 týdny prodávám, tak uvidíme...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak i já jsem hrdým majitelem ORIS TT1 :snorkle: již cca 3 roky. Naprostá spokojenost. Nyní čekám na ORIS CLASSIC. Dneska maní dorazit. Tak jsem zvědavý. Až budu mít více času, oboje nafotím.

Odesláno

tak mi prave dorazily orisky z australie! po pul roce cekani a vybirani konecne doma.. na celnici se zdrzeli tyden, jsou v perfektnim stavu jak psal prodejce. asi to pujdu zapit Posted Image

fotky cekejte v chlubirne hned jak se zitra vzpamatuju :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj, tak se také mohu konečně hrdě přihlásit. Mám 3 týdny Oris Big Crown Chronograph. Původně jen výhodný nákup, na fotkách tolik nezaujali, ale při převzetí láska na první pohled :) Jsou to nejen mé PRVNÍ lepší hodinky, ale i první automaty. Myslel jsem, že budou v krabičce čekat na kupce, ale místo toho je s hlubokým pocitem štěstí nosím :) a myslím, že dlouho u mě zůstanou.

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak si muzete udelat dalsi carku! Orisky doma Posted Image

Divers Date Posted Image - 01 733 7533 8454-07 8 24 01PEB

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

moje TT1 ...mám je už rok a ještě nejsou v seznamu, jsem nějak zaspal nebo :sad01_anim:

post-2215-012961700 1330880817.jpg

Upraveno uživatelem nickolas
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Já mám nějaký ten pátek Classic Date, které už tu byly zmíněné a mají něco do sebe, přestože se nejedná o žádnou HH ...

• po měsíci...
Odesláno

S Oriskami se neztratíte ani v Rudém moři

post-227-022783800 1336320603.jpg

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...