Brownicek Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) Ano, tu informaci jsem tady taky nasel. Jsou kupovany z ebay a prodejce je z australie.. Mel 100% hodnoceni a hodinky prodaval zanovni s kompletnim prislusentsvim, takze jsem je vzal. Jinak bych totiz musel cekat az do Vanoc, kdy jsem mel slibene od kamarada dovezeni novych z USA.. Doufam ze se mi moc nezdrzi na celnici, fotky potom hned hodim do chlubirny Upraveno 27. října 2011 uživatelem Brownicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 A jsem mezi vámi ... Oris Artelier Big Date ... Odkaz : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42874-oris-artelier-big-date/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Já už asi dva týdny také vlastním Orisky a zatím velká spokojenost Ale to říkám vždycky a pak za 3 týdny prodávám, tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrys Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Tak i já jsem hrdým majitelem ORIS TT1 již cca 3 roky. Naprostá spokojenost. Nyní čekám na ORIS CLASSIC. Dneska maní dorazit. Tak jsem zvědavý. Až budu mít více času, oboje nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 tak mi prave dorazily orisky z australie! po pul roce cekani a vybirani konecne doma.. na celnici se zdrzeli tyden, jsou v perfektnim stavu jak psal prodejce. asi to pujdu zapit fotky cekejte v chlubirne hned jak se zitra vzpamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 A jsem mezi vámi ... Oris Artelier Big Date ... Odkaz : http://forum.chronom...elier-big-date/ Nové foto Big Dateů ... Fotogalerie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Ahoj, tak se také mohu konečně hrdě přihlásit. Mám 3 týdny Oris Big Crown Chronograph. Původně jen výhodný nákup, na fotkách tolik nezaujali, ale při převzetí láska na první pohled Jsou to nejen mé PRVNÍ lepší hodinky, ale i první automaty. Myslel jsem, že budou v krabičce čekat na kupce, ale místo toho je s hlubokým pocitem štěstí nosím a myslím, že dlouho u mě zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Nedávno jsem šel pro Poljoty a přišel s Aviations Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Nedávno jsem šel pro Poljoty a přišel s Aviations to je slusnej myslenkovej update.. z poljotu na Oris... gratulace... fotka na ruce by byla? docela by me zajimala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Nevim, jestli se to pocita, jelikoz jsem novy majitel jiz zde avizovanych Orisek...Takze pouze zmena majitele....:-)Oric Carlos Coste limited edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phar Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Tak si muzete udelat dalsi carku! Orisky doma Divers Date - 01 733 7533 8454-07 8 24 01PEB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 člověk sem chvíli nekoukne a pěkně se to rozrůstá,budu muset udělat menší update tady graulace kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.c Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 The Oris Jazz Watch Dizzy Gillespie Limited Edition Model No. 733 7593 40 89. Foto z webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakatos Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Taky se přidávám zde do vlákna. Oris darryl jsou u mne. Řeším ještě jeden problém ve vláknu hodinky ke třicítce. Budu rad za kazdou radu v již zmiňovaném vlakne. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 (upraveno) moje TT1 ...mám je už rok a ještě nejsou v seznamu, jsem nějak zaspal nebo Upraveno 4. března 2012 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanlyc Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Hlásim ORIS ARTIX DATE. Časom pridám pár fotiek a krátku recenziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Já mám nějaký ten pátek Classic Date, které už tu byly zmíněné a mají něco do sebe, přestože se nejedná o žádnou HH ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 S Oriskami se neztratíte ani v Rudém moři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franci Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 ORIS artelier date chronometer - ale je pravda, že teď se většinu doby vrtí ve watchwinderu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Tak hlásím taky přírustek, ORIS Diver small second ... viz. Conrádovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se