belkov Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Oris TT1 diver a zatím velká spokojenost i ve vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Par Orisek, ktere sem mel (ci mam) to stesti nosit na ruce... Miles, Artelier Big Date, Frank Sinatra a Oris Date Date TT2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Jo tak to jsou ty moje č. 14... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 taky se přidávám k hrdým majitelům Oris CC limited titan.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 moc pěkný divery a vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 jj děkuji, jsou fakt nádherný a leštěný titan v kombinaci s matným mně dostal.Oris jsem dlouho přehlížel a často jsem jej rovnal k Fortisu který mám rád ale Orisky jsou určitě dotaženější do detailu,navíc soudkové pouzdro v kombinací s nádherným masivním tahem je paráda.Fotky se budu snažit udělat lepší a pokusím se o mini recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Ahoj kolegové, kamarádi, spolutrpící. Vlákno je dlouhé, takže jsem ztratil přehled, kolik tu teda je majitelů Orisek, ale informuju vás tímto, že jsem si k Ježíšku přinesl tento krásný kousek: Oris BC4 Flight Timer. Už se těším, až bude lítací počasí a vyzkouším v praxi, jak moc Flight je tento Timer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Taky jsem na ne Koukal moc pěkný a fliegry,hned mne zaujaly,gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Masivní fliegery. To oris umí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrys Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Oris TT1 - nadherne potapkyOris classic - nadherne oblekovky... rad bych pridal pilotky Oris Big Crown... dalsi Oris Frank Sinatra duet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPetr Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Oris Maldives Limited Edition. Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo, až musej bejt na ruce hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saša1 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Ještě já se hlásím Oris TT1 Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladva Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2013 Momentálně nosím na ruce Oris TT3 Grand Prix LE a spokojenost, ale na mou úzkou ručku (18,5cm) je jejich velikost už na hranici. Měl jsem Oris Williams F1 a ty mi velikostí seděli líp, ale tyhle jsou zase lehčí a líp sedí na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 jeden nový uživatel se hlásí. Oris Carlos Coste Cenote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 carlos coste predpokladam, ze poradne velky a tezky potapky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Ajaj, tazke kalibre sa tu vytahuju. Parada. Dufam, ze ich este niekde uvidim obsirnejsie predstavene Kazdopadne si do zoznamu mozete pripisat aj mna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 carlos coste predpokladam, ze poradne velky a tezky potapky:)já bych řekl že ještě v únosný míře nositelný. Malý rozhodně nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Pridám sa. Oris Aquis date 733 7653 4159 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Tak ja uz diky Belkovovi take jedny vlastnim. F1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Tak ja uz diky Belkovovi take jedny vlastnim. F1Gratulace! Jedny z mych nejoblibenejsich Orisu, ne-li vubec nejoblibenejsi. Jednou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se